Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ 2010-2011

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• μιλάει για το νέο χιόνι που ήταν 25 πόντους, όχι για το συνολικό ύψος χιονόστρωσης. Και αυτό δόθηκε το πρωί από τότε έχει βάλει άλλο τόσο φρέσκο
    together we stand divided we fall

Comment

• Χωρίς Λόγια

[i]
      Edited by: mokujin "

Comment

• στη φωτογραφία η σκεπή δεν έχει χιόνι......
        με ανησυχεί αυτό....μήπως το ρίχνει ο αέρας πάνω αριστερά στην κορυφή???
        και...δούμε πάλι σημεία με πέτρες.....???
        http://www.snowreport.gr/snowcam/kalavrita/snowcam2.html

Comment

• Εννοείται πως έχει ανεμοσουρια με τέτοιο άνεμο........
          Παντως γυρω απο το σπιτακι δειχνει να εχει ριξει πραμα

Comment

• Originally posted by Yetis
            Originally posted by penlix
            Αν έριχνε τη βροχή της Αθήνας σε χιόνι επάνω, θα το φτανε το ενάμισι μέτρο

Τη ρίχνει...Μόλις γύρισα από πάνω όπου ήμουν αποκλεισμένος από χθες το βράδυ...Η κατάσταση έχει ως εξής: Μέχρι το ’νω Διακοφτό(από Καλάβρυτα) ήθελε αλυσίδες, 40 πόντους στο Μέγα Σπήλαιο(αν δεν περνούσε το γκρέιντερ θα μέναμε εκεί), 1μ στο ΧΚΚ κ σε πολλά σημεία κ 1,5μ, ασταμάτητη χιονόπτωση από χθες το απόγευμα...δεν ξέρω ειλικρινά γιατί η ενημέρωση κάνει λόγο για 25 πόντους[i]???

Έχω κ φωτό-βιντ για του λόγου το αληθές...
            βαλε φωτο γιατι θα πεσει ban

"

Nothing is impossible...
            You are only limited by fear
            and even that, you can overcome!

Comment

• Και συνεχίζει να χώνει.....Στην Ζήρεια έχει κολήσει η κάμερα από το μεσιμέρι...θα έχουν φάει θάψιμο και εκεί φουλ!!!!
              Beati Paoli.........

Comment

• Ο Χελμος εβαλε πανω απο 1 μετρο στη βαση!

Comment

• Originally posted by denis1
                  στη φωτογραφία η σκεπή δεν έχει χιόνι......
                  με ανησυχεί αυτό....μήπως το ρίχνει ο αέρας πάνω αριστερά στην κορυφή???
                  και...δούμε πάλι σημεία με πέτρες.....???
                  http://www.snowreport.gr/snowcam/kalavrita/snowcam2.html
                  Έχω την αίσθηση ότι είναι πολύ μεγάλη
                  η κλίση της σκεπής...
                  -ΑΖΟΡΙΚΕ?ΕΛΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.. ΞΥΠΝΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
                  -ΑΣΕ ΜΕ ΡΕ ΜΑΝΑ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΦΕΤΟΣ

Comment

• Στην βάση Γιώργη,ναι...Στην Βαθιά λάκκα όμως και πάνω;;......Αν και έχωνε όλο το βραδυ(παρακολουθούσα),ακόμα φαίνονται κάτι πέτρες στις βάσεις των πυλώνων της Στυγός...Είδομεν..μπορεί να κάνω και λάθος...
                    Beati Paoli.........

Comment

• καλημέρα

<t></t><table ="pane"="" style="border-collapse: separate; -webkit-border-horiz&#111;ntal-spacing: 0px; -webkit-border-vertical-spacing: 0px; "><t><tr><td valign="top" style="font-weight: normal; padding-bottom: 0px !imant; ">Ισχυροί άνεμοι επικρατούν αυτή την ώρα στο Χελμό. Η χιονόπτωση συνεχίζεται απο χθες με το ύψος του φρέσκου χιονιού να ξεπερνά τα 50 εκατοστά.Σε αναστολή τίθεται το Χ.Κ.Κ. λόγω ισχυρών ανέμων(μέχρι τις10:00)</td></tr></t></table>

Edited by: KAPTEN "

Comment

• Το snowreport δίνει το δρόμο Διακοφτό-Καλάβρυτα ανοιχτό με αλυσίδες. Επειδή λέω να ανέβω το μεσημέρι θα είναι ανοιχτός μέχρι τότε ή συνεχίζει να χιονίζει;

Comment

• Originally posted by Taki-x
                          Το snowreport δίνει το δρόμο Διακοφτό-Καλάβρυτα ανοιχτό με αλυσίδες. Επειδή λέω να ανέβω το μεσημέρι θα είναι ανοιχτός μέχρι τότε ή συνεχίζει να χιονίζει;

καλό είναι να έχεις μαζί σου αλυσίδες,τον δρόμο τον καθαρίζουν .

το ποιο πιθανό είναι να χιονίζει

Comment

• Παιδια θα κατέβω σήμερα Καλάβρυτα απο Αθήνα και σκεφτόμουν να πάω απο Λεβίδι-Κλειτορία..’κουσα κάποιους απο εδώ να λένε ότι είναι καλύτερα!Συμφέρει;

Σε περίπτωση κακοκαιρίας ποιος δρόμος είναι ανοιχτός;

Comment

• http://www.snow-forecast.com/resorts/Helmos/6day/mid
                              Ρε γ * * * ωτο πως γινεται με 15 χλμ\ωρα που λεει το sf να ναι σε αναστολη το κεντρο λογω αερα???? Δηλαδη αυριο που δινει 25 μην ανεβουμε καν?
                              θέλω
                              ΘΕΛΕ

Comment

• φιλε μου αλλο η προβλεψη καιρου κι αλλο οι πραγματικες συνθηκες!
                                μην ξεχναμε οτι ο καιρος στο βουνο μπορει να αλλαξει απο την μια στιγμη στην αλλη!
                                επισης,καλο θα ηταν να εχουμε παντα μαζι μας αλυσιδες για τα αυτοκινητα,δεν ξερεις ποτε θα χρειαστουν.ουτε βαρος εχουν,ουτε πιανουν πολυ χωρο!
                                μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

Working...
                                X