μιλάει για το νέο χιόνι που ήταν 25 πόντους, όχι για το συνολικό ύψος χιονόστρωσης. Και αυτό δόθηκε το πρωί από τότε έχει βάλει άλλο τόσο φρέσκο
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ 2010-2011
Collapse
X
-
βαλε φωτο γιατι θα πεσει banOriginally posted by YetisOriginally posted by penlixΑν έριχνε τη βροχή της Αθήνας σε χιόνι επάνω, θα το φτανε το ενάμισι μέτρο
Τη ρίχνει...Μόλις γύρισα από πάνω όπου ήμουν αποκλεισμένος από χθες το βράδυ...Η κατάσταση έχει ως εξής: Μέχρι το ’νω Διακοφτό(από Καλάβρυτα) ήθελε αλυσίδες, 40 πόντους στο Μέγα Σπήλαιο(αν δεν περνούσε το γκρέιντερ θα μέναμε εκεί), 1μ στο ΧΚΚ κ σε πολλά σημεία κ 1,5μ, ασταμάτητη χιονόπτωση από χθες το απόγευμα...δεν ξέρω ειλικρινά γιατί η ενημέρωση κάνει λόγο για 25 πόντους[i]???
Έχω κ φωτό-βιντ για του λόγου το αληθές...

"
Nothing is impossible...
You are only limited by fear
and even that, you can overcome!
Comment
-
Έχω την αίσθηση ότι είναι πολύ μεγάληOriginally posted by denis1στη φωτογραφία η σκεπή δεν έχει χιόνι......
με ανησυχεί αυτό....μήπως το ρίχνει ο αέρας πάνω αριστερά στην κορυφή???
και...δούμε πάλι σημεία με πέτρες.....???
http://www.snowreport.gr/snowcam/kalavrita/snowcam2.html
η κλίση της σκεπής...-ΑΖΟΡΙΚΕ?ΕΛΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.. ΞΥΠΝΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
-ΑΣΕ ΜΕ ΡΕ ΜΑΝΑ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΦΕΤΟΣ
Comment
-
καλημέρα
<t></t><table ="pane"="" style="border-collapse: separate; -webkit-border-horizontal-spacing: 0px; -webkit-border-vertical-spacing: 0px; "><t><tr><td valign="top" style="font-weight: normal; padding-bottom: 0px !imant; ">Ισχυροί άνεμοι επικρατούν αυτή την ώρα στο Χελμό. Η χιονόπτωση συνεχίζεται απο χθες με το ύψος του φρέσκου χιονιού να ξεπερνά τα 50 εκατοστά.Σε αναστολή τίθεται το Χ.Κ.Κ. λόγω ισχυρών ανέμων(μέχρι τις10:00)</td></tr></t></table>
Edited by: KAPTEN "
Comment
-
Originally posted by Taki-xΤο snowreport δίνει το δρόμο Διακοφτό-Καλάβρυτα ανοιχτό με αλυσίδες. Επειδή λέω να ανέβω το μεσημέρι θα είναι ανοιχτός μέχρι τότε ή συνεχίζει να χιονίζει;
καλό είναι να έχεις μαζί σου αλυσίδες,τον δρόμο τον καθαρίζουν .
το ποιο πιθανό είναι να χιονίζει
Comment
-
φιλε μου αλλο η προβλεψη καιρου κι αλλο οι πραγματικες συνθηκες!
μην ξεχναμε οτι ο καιρος στο βουνο μπορει να αλλαξει απο την μια στιγμη στην αλλη!
επισης,καλο θα ηταν να εχουμε παντα μαζι μας αλυσιδες για τα αυτοκινητα,δεν ξερεις ποτε θα χρειαστουν.ουτε βαρος εχουν,ουτε πιανουν πολυ χωρο!μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!
http://instagram.com/liapos
Comment

Comment