Announcement

Collapse
No announcement yet.

Βοήθεια για αγορά Twin-Tip ski

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Βοήθεια για αγορά Twin-Tip ski

Κάνω σκι εδώ και 4 χρόνια με τα μουτρα [i] κ έχω στην κατοχή μου εδω και 3 χρονια τα Atomic Metron 9 2007 μοντελο. Επειδή θελω να ασχοληθω περισσοτερο με το σκι σε Park και off-piste θελω να αλλαξω σε ενα Twin-Tip πεδιλο κ εχω καταλιξει στα Kung Fujas 2011 που ειναι κ αναβαθαθμισμενο σε σχεση με το παλιο.
    Θα ηθελα την βοηθεια σας οσον αφορα το μεγεθος των σκι , γενικα θελω να μπαινω στο παρκο αλλα να κανω κ σκι στις πιστες αλλα κ εκτος οταν υπαρχει αρκετη ποσοτητα χιονιου. Τα παλια μου πεδιλα ειναι 171cm k τα κουμανταρα αρκετα ανετα. Ποια θα ηταν η καλυτερη επιλογη για τα Kung Fujas: 179cm or 189cm , το υψος μου ειναι 1,90 και έχω βάρος 83kg .

Υ.Γ. οποιος ενδιαφέρεται για τα Atomic Metron 9 ειναι για πώληση!!!
    "
    live free - ski free

φιλε μου καλο θα ηταν να εβαζες το post σου στο θεμα ..skiing...θα το δουν περισσοτερα ατομα εκει..

Comment

hmm true θα κανω κ εκει ενα post τοτε, ty!
      live free - ski free

Comment

γεια σου γκρεγκ.

Καταρχιν το ιδιο προβληματισμο ειχα και γω πριν 2-3 χρονια που ηθελα να παω στα twin-tip...

ΕΝΑ θα σου πω ΒΑΣΙΚΟ για καποιον που τον ενδιαφερουν ...και το freeride και το snowpark.....

ΟΤΙ ΠΕΔΙΛΟ και να παρεις αυτο που θα σου λυσει τα χερια θα ειναι .....η δεστρα!!!!!

δηλ. να εειναι ρυθμιζομενη και αναλογα με τι σκιαρισμα θα κανεις να την τοποθετης εκει που πρεπει!!!!

οτι θες απο πληροφοριες ρωτησε με ισως μπορω να σε βοηθησω

Γιαννης
        ....ο τρελος του χωριου

Comment

Για δέστρες θα τουσ φορέσω τισ καινουριες Griffon Schizo Frantic οι οποιές έχουν δυνατοτητα μετακίνησης χωρις να τρυπήσεις το πεδιλο. Όποτε ποιό μήκος θα πρότεινες θεώρωντας πως το παιρνω σαν ενα πέδιλο για ολα τα terrain k park κ αναλογα τισ διαστασεις μου που αναφερα πιο πάνω."
          live free - ski free

Comment

για τις δεστρες εκανες πολυ καλη επιλογη αλλα τα kung fujas pisteyv oti den ua se bohuhsoyn sto parko λογω πολυ φαρδιας μεσης τελικα εαν καταληξει σε αυτα λογω σωματοτυπου παρε τα 189 cm

υπαρχει καποιο αρθρο (καπου αλλου)που θα σε βοηθησει πως να χρησημοποιησεις τις δεστρες αναλογα που θα σκιαρεις

Δες την σειρα S (technology SIGMA)ths ROSSIGNOL ειναι η τεχνολογια του μελοντος τηνοποια εχουν και καποια μοντελα της ARMADA

εγω εχω το περσινο S3 rossignol(98cm-μεση) με αυτην την τεχνολογια και ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ παντου!!!!!!

ειμαι 176 kai 77kg και εχω το 177cm!!!Edited by: gavis
            ....ο τρελος του χωριου

Comment

Καλημέρα. ΌΠως είπε και ο gavs να πας στο 189cm. Τα  Twin-Tip πέδιλα, χάνουν" και λίγο πάνω απο 5cm, λόγω του ότι είναι ...... Twin-Tip. Με το καλό λοιπόν!"

Comment

αν εχεις αποριες στο θεμα οπως επισης για την αγορα τους στειλε μου π.μ
                ....ο τρελος του χωριου

Comment

πεταγομαι να πω κι εγω τη δικια μου....αντε και τα πηρες τα πεδιλα...το παρκο που θα το βρεις????[i]"
                  τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Comment

Originally posted by miscelano
                    πεταγομαι να πω κι εγω τη δικια μου....αντε και τα πηρες τα πεδιλα...το παρκο που θα το βρεις????[i]

σωστος ο καπελας"
                    ....ο τρελος του χωριου

Comment

Οσον αφορά το Park αναφέρομαι κυριως εξωτερικο οπου μονο εκει εχεισ κυριωσ αυτες τις δυνατότητες.
                      Ευχαριστω για τις συμβουλές gavis τελικά στα Κ2 εχω καταληξει κ μαλλον τα 189cm τα οποια πιστευω να συνηθισω γρηγορα και να μην με δυσκολεψουν οταν μπαίνω πιστά.
                      live free - ski free

Comment

εγω σε ενα φιλο μου εκανα δωρο (γαμου!) τα Armada ARV. δες και αυτα αν θες

Comment

Originally posted by clouseau

Ωραιος φιλος!!!!!![i]

και ωραια ιδεα!!!!!

ευτηχως οι δικοι μου η ειναι παντρεμενοι η δεν τους "βλεπω" να παντρευονται....."
                          ....ο τρελος του χωριου

Comment

Originally posted by gavis
                            Originally posted by clouseau

Ωραιος φιλος!!!!!![i]

και ωραια ιδεα!!!!!

ευτηχως οι δικοι μου η ειναι παντρεμενοι η δεν τους "βλεπω" να παντρευονται.....
                            Φιλαρακι,εμεις δεχομαστε δωρα και για τα γενεθλια μας!!!!!
                            "
                            http://www.youtube.com/watch?v=olpZkEZD_3E&feature=related

Comment

καλημερα και απο μενα.
                              αν και εχω να βαλω πολλα χρονια πεδιλα στα ποδια μου( αμετανοητος σανιδας πλεον βλεπεις )
                              για τσεκαρε και αυτα τα volkl=
                              http://www.volkl.com/ski/FR_bridge.php

τα εχουν σε ολα τα freeski περιοδικα σαν best pick ;-)

Comment

Working...
                              X