Announcement

Collapse
No announcement yet.

Les Menuires-Meribel

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Les Menuires-Meribel

Παίδες καλημέρα,

Ελπίζω να μην έχει ανοιξει ξανά θέμα για τα les menuires και Meribel.

Αρχικά σκεφτόμουν να κλείσω 1 εβδομάδα για meribel, αλλά κοιτώντας το les menuires παρατήρησα οτι έχει πολύ καλό χιονοδρομικό και απιστευτα καλές τιμές στα apartments πάνω στις πίστες.

Έχεο κανείς συγκεκριμένη άποψη για το συγκεκριμένο χιονοδρομικό? συγκεκριμένο apartment να προτείνει και γενικότερα άποψη συγκριτικά με meribel.

Ευχαριστώ

Τι τιμές δηλαδή βρήκες;

Comment

Μέχρι τώρα ειναι το μοναδικό που έχει πολλές επιλογές σε apartment απο 250 ως 360 euro.

Στο Meribel δεν έχω βρεί κατι παρόμοιο

Comment

Τις καλυτερες τιμες θα τις βρεις οντως στο Les Menuires kai sto La Mottaret..

Comment

Originally posted by fadunis
          Παίδες καλημέρα,

Ελπίζω να μην έχει ανοιξει ξανά θέμα για τα les menuires και Meribel.

Αρχικά σκεφτόμουν να κλείσω 1 εβδομάδα για meribel, αλλά κοιτώντας το les menuires παρατήρησα οτι έχει πολύ καλό χιονοδρομικό και απιστευτα καλές τιμές στα apartments πάνω στις πίστες.

Έχεο κανείς συγκεκριμένη άποψη για το συγκεκριμένο χιονοδρομικό? συγκεκριμένο apartment να προτείνει και γενικότερα άποψη συγκριτικά με meribel.

Ευχαριστώ

Καλησπέρα φίλε.Έχω μείνει πριν 2 χρόνια στο Les Menuires και πιστεύω οτί όντως είναι το πιο φτηνό από τα άλλα τρία(Courchevel,Meribel,Val Thorens)
          Να βγάλεις κάρτα όμως και για όλο το Tree Valleys γιατί ειδικά από την πλευρα του Val Thorens έχει τα καλύτερα πεδία(εντός και εκτός πίστας)καθώς και ωραίο πάρκο,αν σε ενδιαφέρει..Πολύ ωραίες επίσης διαδρομές,από την πλευρά του Orele που συνορεύει με το Val Thorens και πας πιο άνετα από Les Menuires.Επίσης υπάρχει και αυγό που σε πάει από Les Menuires σε σημείο που τσουλάς απευθείας για Val Thorens.Τέλος πάντων,πιστεύω οτί είναι η καλύτερη επιλογή [i] "
          Beati Paoli.........

Comment

snowspir κατατοπιστικότατος.... thank you..
            Εχεις να προτεινεις apartment η hotel?

Comment

Δεν έχω τώρα πληροφορίες γιατί δεν τα είχα κανονίσει εγώ(το φιλαράκι που πήγαμε μαζί,η αδερφή του δούλευε στο Club Med στο Les Menuires)αλλά μας είχε κλείσει σε ενοικιαζόμενο διαμέρισμα ski in-out!!Θα το ψάξω λίγο και αν βρω κάτι θα σου στείλω p.m.Ότι άλλο θες από πληροφορίες και tips για το μέρος,στείλε p.m.να σε κατατοπισω πλήρως!! [i]"
              Beati Paoli.........

Comment

Ημουν κι εγω περισυ στο Les Menuires. Εμενα στον οικισμο reberty που ειναι στα 2000 και ειναι ski in ski out. Γενικα η περιοχη ειναι σιγουρα πιο φτηνη απο meribel - courchevel - la tania αν και στο val thoren βρισκεις τις ιδιες τιμες σε διαμερισματα.

Δεν ξερω ποσοι θα πατε και ποσο ανετα θελετε να ειστε (αν θελετε απλα ενα δωματιο να κοιμαστε μετα το σκι/snowboard η αν θελετε κατι πιο χλιδατο) αλλα γενικα τα διαμερισματα και τα σαλε ειναι αρκετα μικροσκοπικα.

Η προσβαση στις αλλες κοιλαδες ειναι πολυ γρηγορη. Εχει ενα αυγο που σε ανεβαζει πανω και πεφτεις προς Μeribel. H κοιλαδα του meribel νομιζω εχει τις πιο ωραιες διαδρομες On piste. Offpiste εισαι πολυ ευνοιμενος διοτι εχεις απεναντι απο το Menuires την περιοχη La Masse που ειναι super παργματικα. Καναμε απο εκει μια σηματοδοτημενη offpiste και βγηκαμε στο Val Thoren.

Εχει supermarket και οτι αλλο χρειαστεις αλλα και πολλα εστιατορια. Για νυχτερινη ζωη πρεπει να ανεβεις val thoren.

Το θεωρω το τελειο χιονοδρομικο. Οποτε και φετος εκει θα ειμαι. Απλα λογω του οτι θελαμε κατι πιο ανετο σε καλη τιμη, τελικα αποφασιασαμε και κλεισαμε πιο χαμηλα απο το Menuires. Χανουμε το ski in out αλλα κερδισουμε σε ανεση

Εδω ειχα βαλει και photo
                <a href=http://forum.snowreport.gr/forum_posts.asp?TID=22958" target="_blank">http://forum.snowreport.gr/forum_posts.asp?TID=22958</a>
                "
                Never summer

Comment

Pads Thanks. Βασικα 2 ατομα θα παμε, οποτε ισως σε ενα ski in/out για 3- 4 ατομα να ειναι λιγο ανετα. επιπλεον θα εχω και αυτοκίνητο οποτε ισως κοιταξω και γω για πιο χαμηλα. εχεις υποψην περιοχη?

Comment

για μενα ψαξε στο val thorens να τους εχεις ολους απο κατω [i]

με την καλη εννοια"
                    ορεινα μαντρια αρκαδιας

Comment

Originally posted by fadunis
                      Pads Thanks. Βασικα 2 ατομα θα παμε, οποτε ισως σε ενα ski in/out για 3- 4 ατομα να ειναι λιγο ανετα. επιπλεον θα εχω και αυτοκίνητο οποτε ισως κοιταξω και γω για πιο χαμηλα. εχεις υποψην περιοχη?
                      Μπα δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος για 2 ατομα να ψαξεις πιο χαμηλα. Αν παρεις αυτο που λες για 3-4 θα εισαι ανετος. Εξαλου εμεις ειμαστε 14 ατομα οποτε αναγαστηκαμε βρηκαμε ενα ευρυχωρο σαλε.
                      Never summer

Comment

Working...
                      X