Καλημερα σε ολους με ευκαιρια την ανακοινωση του θεματος. Κατα τη γνωμη μου ειναι μια καλη κινηση που θα βοηθησει πολυ κοσμο να απολαυσει το σκι στο βουνο που του αρεσει να πηγαινει. Πιατευω επισης οτι ειναι μια κινηση που θα ικανοποιησει περισσοτερο τα παιδια που ητανε πιστοι στο Καιμακ και που ρε αδελφε ισως να ειχανε ενα παραπονο μεσα τους. Γιατι οπως ειπε και ενας φιλος εδω ακομα και 5 φορες να πας αξιζει η τιμη της. Οπως και να εχει το θεμα ειτε ειναι κινηση προεισπραξης (επιχειρηματικα δεν με χαλαει) ειτε ειναι οτι δηποτε αλλο ειναι μια καλη κινηση που ισως αργησε να γινει....Αλλα ποτε δεν ειναι αργα...
Και για να μην ειμαι και τοσο καλος και γλυκος
[i] και παρεξηγηθω...ρωταω...ποιος δαχτυλος του Πισσοδεριου εκανε αυτη τη κινηση? Κινηση αποσυμφωρησης του Πισοδεριου μοιαζει αυτη
Ας κανουμε και καμια πλακιτσα αν μας επιτρεπεται.
Καλο χειμωνα να εχουμε με υγεια.Edited by: H - FORCE "
" θα παρω μιαν ανηφορια....θα παρω μονοπατια......"
και για να είμαστε ξεκάθαρη......απορια...
γιατι κανενα χκ δεν δίνει την προσφορα του οταν θα εχει χιονισει και θα ειναι σιγουρο το σκι ,,,αλλα την βγάζει τωρα και αν εχει χιονι εχει καλώς ,αν δεν εχουμε , ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ πολλοί αλλα..χασατε τα λεφτα σας ,,ομως ήτανε λιγα οπότε δεν σας πόνεσε και πολλή ......δυσκολες βεβαια η εποχες αλλα δεν πειραζει ,απλω στιριξατε το χκ γιατις αρπαχτες που εκαναν η επικεφαλης τα προηγουμενα χρονια ...ρεεεεεεεεεεεεεε οοουυυυυυυυυυσττττττ....απο εδω ....
γνωμη μου χιονιζει πληρώνω δεν χιονιζει να ειστε καλα και του χρονου
για ολα τα χκ......
γιατι κανενα χκ δεν δίνει την προσφορα του οταν θα εχει χιονισει και θα ειναι σιγουρο το σκι ,,,αλλα την βγάζει τωρα και αν εχει χιονι εχει καλώς ,αν δεν εχουμε , ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ πολλοί αλλα..χασατε τα λεφτα σας ,,ομως ήτανε λιγα οπότε δεν σας πόνεσε και πολλή ......δυσκολες βεβαια η εποχες αλλα δεν πειραζει ,απλω στιριξατε το χκ γιατις αρπαχτες που εκαναν η επικεφαλης τα προηγουμενα χρονια ...ρεεεεεεεεεεεεεε οοουυυυυυυυυυσττττττ....απο εδω ....
για ολα τα χκ......
αυτο μονο σε κανα λαιλια μπορει να γινει ή σε κανα παγγαιο...[i] δεν θα χιονισει στο καιμακ δηλαδη ? λεσ ετσι οτι δλδ αναλογα με το ποσο χιονι εχει πασ και κανεισ τοτε δεν θα επρεπε να εχεισ παρει ποτε στην ζωη σου ετησια καρτα..κατι τετοιο δεν το νομιζω
υ.γ. παντα χωρισ καμια προθεση και καμια δοση ειρωνιας
"
για ολα τα χκ......
αυτο μονο σε κανα λαιλια μπορει να γινει ή σε κανα παγγαιο...[i] δεν θα χιονισει στο καιμακ δηλαδη ? λεσ ετσι οτι δλδ αναλογα με το ποσο χιονι εχει πασ και κανεισ τοτε δεν θα επρεπε να εχεισ παρει ποτε στην ζωη σου ετησια καρτα..κατι τετοιο δεν το νομιζω
δεν ξερω τι ΦΤΑΙΕΙ!!!!!...ισως εγω να μην το διατυπώνω σωστα φιλε μου καρτες ετησιες εχω εδω και 10 χρονια ..αλλα παντα εαν δω το χιονι το ωραιο να πεφτει , και οχι ντα λα καλοκαιρι παρε καρτα .πες μου σε παρακαλω ποιος περιμενε το φαλακρο να μην εχει να δει σωστο χιονι εδω και δυο χρονια ????.νομιζω κανενας>>>!!!
υ.γ. παντα χωρισ καμια προθεση και καμια δοση ειρωνιας
100ευρω ειχε η καρτα για τους ''ημετερους'' του νομου Πελλης πριν απο δυο χρονια,οποτε η προσφορα ειναι δελεαστικη-τουλαχιστον για αυτους που μπορουν να ανεβουν και αλλες μερες εκτος Σ/Κ.
Υ.Γ:Παψτε νε τρωγεστε με τα ρουχα σας,κανεναν μας δεν υποχρεωσαν να αγορασει ετησιες για οποιοδηποτε Χ/Κ!
για ολα τα χκ......
ΣΤΗ ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΤΗΣΙΑς ΚΑΡΤΑς ΣΤΑ 105 ΕΥΡΩ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΙΣΧΥ ΜΕΧΡΙ 31/12!!!!!!!
για ολα τα χκ......
Τωρα μιλας σωστα. Οον αφορα το περιθωριο αγορας της καρτας θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου. Αυτος που δεν θελει να φανει ατι μαζευει απλως χρημα δεν βαζει χρονικο οριο...ή τουλαχιστον τοσο συντομο χρονο. Θα μπορουσαν να το τραβηξουν μεχρι τελος του χρονου οπως στη Βασιλιτσα που ειπε ο φιλος ή ακομα και ολο τον χρονο που λες εσυ. Που ξερεις οσο το συζηταμε, ισως του χρονου...γιατι και αυτοι τα διαβαζουνε νομιζω...
αν και οι τιμες ειναι δελεαστικες ειναι και αλλοι παραγοντες που θα παιξουν ρολο στη λειτουργια των χιονοδρομικων.
η αδεια λειτουργιας οι υπηρεσιες τους και το χιονι φυσικα.
Η κριση δεν ηρθε τωρα αποτομα αλλα τα τελευταια 5 τουλαχιστον χρονια.
εχουν γινει συζητησεις πει συζητησεων για τις τιμες αλλα τα χιονοδρομικα κυριως τα νοτια δεν ιδρωνε το αυτι τους.
αν το κανουν λογω της κρισης χαλαλι τους αλλα και παλι ειναι σαν να μου λενε εισαι βλακας που πληρωνες τοσα τις περασμενες χρονιες(στα περναμε)γιατι τοσο γουσταραμε να το βαζουμε και συ κοροιδο ερχοσουνα.
αντε να δουμε και τα αλλα τι προσφορες θα κανουν(λετε να δουμε καμμια προσφορα στο στυλ στους 2 ο ενας δωρεαν)
και γω που δεν μου αρεσουν οι μακροχρονες δεσμευσεις(ειναι λιγο οδυνηρες) θα αποφασιζω αναλογα με τη διαθεση μου και το καιρο.Edited by: kostasbmw
Comment