Announcement

Collapse
No announcement yet.

U2 IN ATHENS......

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• U2 IN ATHENS......

Απόψε ήμουν στην συναυλία των U2 στην Αθήνα μιας και είμαι fun του συγκροτήματος.Το '97 στην Θεσσαλονίκη την είχα χάσει λόγω του οτί δεν μου έδιναν άδεια(υπηρετούσα τότε)...Από τότε πέρασαν 13 χρόνια αναμονής...Και τελικά άξιζε κάθε δευτερόλεπτο αυτής της αναμονής!!!Οπτικοακουστικό υλικό θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες,(μιας και είμαι σκράπας με ανεβάσματα"βίντεο και τετοια θέματα).....Όποιος δεν ήρθε...,απλά έχασε... Respect..... Edited by: snowspir "
    Beati Paoli.........

Τεραστια ονομα οι U2 αλλα και με τα πιο ακριβα εισητηρια στη μουσικη..

Αληθεια υπαρχει καποια ενδεικτικη τιμη για τα εισητηρια???

Παντως αν και ακουω πιο σκληρα πραματα αν μπορουσα θα πηγαινα..Θα πρεπει να ηταν καταπληκτικη εμπειρια..
    Γιαννης,Γιαννενα και τα μυαλα στα...χιονια!

Comment

Απολαυση...Ανατριχιλα!!!

[TUBE]Nb5TUQhKfbI[/TUBE]

Comment

κ γ * * * ω ηταν!
        δεν ειμαι φανατικος αλλα η τσαμπε εισοδος σε συνδυασμο με το ονομα κ το γενικοτερο υπερθεαμα ηταν απολαυση! [i]
        "
        σνόου αντίκτηντ

Comment

Originally posted by giatrellis8
          κ γ * * * ω ηταν!
          δεν ειμαι φανατικος αλλα η τσαμπε εισοδος σε συνδυασμο με το ονομα κ το γενικοτερο υπερθεαμα ηταν απολαυση! [i]

Τσαμπε ε?Αυτα ειναι!Τι εγινε?Κανας γνωστος σεκιουριτας???"

Comment

ηταν sold out? εμαθε κανεις ποσο κοσμο ειχε?

Comment

80.000 ακουσα στις ειδησεις

Edited by: StavRos

Comment

Originally posted by Gianniwtis
                Originally posted by giatrellis8
                κ γ * * * ω ηταν!

Τσαμπε ε?Αυτα ειναι!Τι εγινε?Κανας γνωστος σεκιουριτας???
                πηδημα καγκελα κ λιγακι παραμυθι στο check των εισητηριων..το κλασσικο δηλαδη...
                Edited by: giatrellis8 "
                σνόου αντίκτηντ

Comment

Originally posted by snowspir
                  Απόψε ήμουν στην συναυλία των U2 στην Αθήνα μιας και είμαι fun του συγκροτήματος.Το '97 στην Θεσσαλονίκη την είχα χάσει λόγω του οτί δεν μου έδιναν άδεια(υπηρετούσα τότε)...Από τότε πέρασαν 13 χρόνια αναμονής...Και τελικά άξιζε κάθε δευτερόλεπτο αυτής της αναμονής!!!Οπτικοακουστικό υλικό θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες,(μιας και είμαι σκράπας με ανεβάσματα"βίντεο και τετοια θέματα).....Όποιος δεν ήρθε...,απλά έχασε... Respect.....
                  σιγα μην ασχολιοσουν με τιποτα σοβαρο εσυ!

σε εχει κοψει!!!"
                  Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
                  Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
                  Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!

Comment

Η Έναρξη της συναυλίας ήταν απλή, απέριττη, πολύ ανθρώπινη.

<a href=http://www.youtube.com/watch?v=uN_qIQ0Alws" target="_blank">Κλικ εδώ</a>"
                    ΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Web cam, live καιρός στο Αιγιο
                    http://www.e-achaia.gr

Comment

80.000???Δεν πήγα αλλά απο το βίντεο φαίνεται πολύ περισσότερο.Δεν έχουν σχέση τα εισιτήρια που κόπηκαν.70.000 χωράνε οι κερκίδες+αρένα που για όσους ξέρουν απο τέτοιου συναυλίες είναι πολυ περισσότερος κόσμος ανα τετραγωνικό επειδή είναι στριμωχτά=????
                      Έξω η Ελλάδα απο το ΝΑΤΟ.

Comment

Originally posted by Gianniwtis
                        Τεραστια ονομα οι U2 αλλα και με τα πιο ακριβα εισητηρια στη μουσικη..

Αληθεια υπαρχει καποια ενδεικτικη τιμη για τα εισητηρια???

Παντως αν και ακουω πιο σκληρα πραματα αν μπορουσα θα πηγαινα..Θα πρεπει να ηταν καταπληκτικη εμπειρια..
                        Στο θέμα της τιμής των εισητηρίων,είναι θέμα πόσα ζητάει το κάθε στάδιο για κλειστεί μια συναυλία.Σε πληροφορώ οτί οτί στην Ελλάδα έχουμε ξεφύγει λίγο στο τί χρήματα ζητάμε ειδικά από μεγάλα συγκροτήματα(που ξέρουν οτί θα ξεπουλήσουν)...Φτηνότερη θα τους ερχόταν η Ακρόπολη από το ο.α.κ.α. [i] Την τιμή του εισητηρίου δεν την καθορίζει το συγκρότημα αλλά ο διοργανωτής.Στην Ελλάδα γενικώς έχουμε σχετικά ακριβά εισητήρια σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη...Αλλά δεν μαμιέται....13 χρόνια περίμενα ρε αδελφέ,άξιζε το κάθε ευρώ πίστεψε με!!!

υ.γ.1:Μια βραδυά στον Ρέμο ή στην Βανδή,χαλάς πιο πολλά από 65 ευρώ που έδωσα για να δω τους U2 live Edited by: snowspir "
                        Beati Paoli.........

Comment

’σε που μετά από αυτό,έλυσα το πρόβλημα της πιτυρίδας μια για πάντα!! [i] "
                          Beati Paoli.........

Comment

Αφιερωμένες σε όλα τα παιδιά του forum που εκτιμούν την καλή μουσική!!!

<a href=http://img299.imageshack.us/i/dsc01882nh.jpg/" target="_blank"></a>

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Και δυο links από youtube με δύο αγαπημένα μου τραγούδια που κινηματογράφησα.

http://www.youtube.com/user/borealis80#p/a/u/0/CmHCE0xxxyk

http://www.youtube.com/user/borealis80#p/a/u/1/GSCMrv20Qwo

"
                            "You must be the change you wish to see in the world" Mahatma Gandhi

Comment

Οντως το θεμα με τα εισητηρια ειναι ενα αγκαθι στην Ελλαδα..

Πανω απο 80.000 δε νομιζω να ειχε..Το ρεκορ εικει ειναι 100.000 απο τους ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ Pink Floyd τo 89 συμφωνα με το διαδικτυο..

Εγω αλλο θελω να ρωτησω παιδια..Τα ιερα τερατα της μουσικης η εχουν ηδη σταματησει η ειναι μερικα χρονια πριν τη συνταξιοδοτηση τους..Οταν σε μερικα χρονια γινει αυτο τι θα κανουμε....????

Comment

Working...
                              X