Announcement

Collapse
No announcement yet.

Bansko για χριστούγεννα-Προτάσεις

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bansko για χριστούγεννα-Προτάσεις

Καλησπέρα σε όλους!! Φέτος τα χριστούγεννα αποφασίσαμε να πάμε με την παρέα μου bansko για 4-5 μέρες για snowboard αλλά και για την βόλτα, την χαλάρωση στα τζακούζι και όλα τα άλλα που προσφέρουν. Αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα θα ήθελα πληροφορίες για καλά ξενοδοχεία και για διάφορα tips που πρέπει να προσέξουμε ώστε να έχουμε μια όσο το δυνατόν καλύτερη διαμονή. Θα θέλαμε να κλείσουμε όσο το δυνατόν νωρίτερα για να μην δε βρίσκουμε τελευταία στιγμή και να μπορέσουμε να βρούμε και σε καλά ξενοδοχεία σε πιο συμφέρουσες τιμές. Λέμε να πάμε με αυτοκίνητα και όχι με γκρούπ. Περιμένω προτάσεις από αυτούς που έχουν προσωπική εμπειρία για ξενοδοχεία αλλά και για ότι άλλο θα μας μας φανεί χρήσιμο που μπορεί να μας διαφεύγει! Επίσης μέχρι πότε μπορούμε να κλείσουμε για την περίοδο χριστουγέννων εμπειρικά και αν μπορείτε να λέτε και σε τι τιμές περίππου κοιμαίνονται τα αντίστοιχα ξενοδοχεία που προτείνετε!! Περιμένω προτάσεις σας!
    Edited by: JimiSS
    come on weather... GIVE ME SNOW!!!!

Φιλε αν και δεν εχω παει Χριστουγεννα εχω την εντυπωση πως θα πληρωσεις κερατιατικα Χριστουγεννων οπως παντου αλλωστε και ισως να εχει και υπερβολικο κοσμο με αποτελεσμα να μην το ευχαριστηθεις. Το σημαντικοτερο προβλημα ομως ειναι οτι παιζεις λιγο κορωνα γραμματα το να εχει χιονι.Για μενα η καλυτερη λυση ειναι να περιμενεις μεχρι τελη Νοεμβριου-αρχες Δεκεμβριου για να δεις οτι εχει χιονισει και κλεισε τοτε. Π.χ. μπορει το Bansko να ειναι κλειστο και στον Παρνασσο να εχει 2 μετρα χιονι και να χτυπας το κεφαλι σου,ολα γινονται... Αν ψαξεις θα βρεις και τοτε καλες τιμες.Το Bansko ειναι φθηνο γενικα...

Για Αλπεις δεν το σκεφτεστε?Μπορεις να βρεις κι εκει καλες προσφορες και εννοειται οτι ειναι πολυ ανωτερα απο Bansko σε ολους τους τομεις!!

Αν παρολα αυτα επιμενετε για Bansko θα σας προτεινα το ξενοδοχειο που ειχα μεινει περυσι: Evergreen hotel 200μ απο γονδολα και κεντρο με jaccuzi και τα σχετικα €60 το δικλινο.Φαγητο θα βρειτε γενικα καλο αν και οχι πολυ οικονομικο,να φατε ομως οπωσδηποτε στο καταφυγιο που βρισκεται πανω στις πιστες λιγο πριν φτασεις στο χωριο...φοβερο παραδοσιακο φαγητο και παμφθηνο...δυο ατομα τρωγαμε σχεδον ο,τι ειχε ο καταλογος και ο λογαριασμος...: €12...

Comment

Καταρχάς σε ευχαριστώ για τις χρήσιμες πληροφορίες σου!! Είπαμε να κλείσουμε νωρίς μήπως και δεν βρίσκουμε κάπου καλά αργότερα μιας και θα είναι χριστούγεννα και θα είναι γεμάτα κόσμο παντού.. Αυτό που λες για το χίονι δεν έχεις και άδικο.. Εφόσον άρα μπορούμε να κλείσουμε και αργότερα και όπως λες θα το αφήσουμε για όταν θα μπορούμε να δούμε τις προθέσεις του χειμώνα!! Όσο για άλπεις που λες νομίζω πως ξεφεύγει αρκετά το κοστολόγιο γι'αυτό και δεν το είχα στο μυαλό μου.. Για δώσε περισσότερες πληροφορίες και για εκεί σχετικά με μεταφορά, κόστος ξενοδοχείων και τέτοια για να μπορώ να κάνω την σύγκριση..!

Comment

θα εχει τοσο κοσμο στο Μπανσκο τα χριστουγεννα που δεν θα το χαρεις

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

Ναι αλλά είναι η μόνη περίοδο που έχουμε κενό απο σχολείο εγώ και απο τις δουλειές τους οι φίλοι μου...[i] Edited by: JimiSS "

Comment

αφου για χαβαλε πανε τα παιδια
            να πατε αλλα να κλεισετε κατι γυρω απο τη γονδολα για να μην χαλιεστε με μεταφορα η περπατημα το πρωι
            ορεινα μαντρια αρκαδιας

Comment

περσυ που πηγα 2 φορες εμεινα στο winslow higland
              εινια appartment αλλα ειναι λιγο πιο πανω απο το Κεμπινσκι
              φθηνα και κοντα

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

μια χαρα ειναι τα διαμερισματα καινουργια καθαρα και αν κανεις και τα ψωνια σου απο το σουπερ μαρκετ τελεια.
                και τα mountain paradise 1,2,3 ειναι κοντα στη γονδολα και εχουν ενδιαφερον
                ορεινα μαντρια αρκαδιας

Comment

Working...
                X