μήπως γνωρίζει κανείς εάν νοικιάζονται σπίτια κοντά στο χιονοδρομικό και εάν ναι περίπου πόσο είναι το κόστος για ένα σπίτι περίπου 60 - 80 τμ. ?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ενοικιαση στα καλαβρυτα
Collapse
X
-
εγω κωστα παιρνω καθαρα 750 και δεν κοιταζω για να νοικιασω σπιτι στα καλαβρυτα,ουτε απο την αλλη σχολιαζω την τιμη που θα δωσει ο καθενας για το σπιτι του!υπαρχουν πορτοφολια για ολες τις τιμες.αν οντως ενδιαφερεσαι για καποιο σπιτι θα πρεπει να ψαξεις εσυ ο ιδιος (οχι εσυ σαν κωστας,γενικοτερα για τον καθε ενδιαφερομενο λεω) για να δεις τι τιμες παιζουν και τι σηκωνει το πορτοφολι σου
μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!
http://instagram.com/liapos
Comment
-
Παιδες, γενικα στα καλαβρυτα αποφευγουνε να νοικιαζουνε με τη σεζόν.Για όλο τον χρόνο οι τιμες παιζουνε απο 250-400 ευρω για ενα δυαρι λέμε πάντα.Για να βρεις με τη σεζόν η καλυτερη εποχή ειναι τελος νοέμβρη αρχες δεκεμβρη που όσοι έχουνε σπιτια τους έχουνε μείνει και ειναι ευκολο τότε να παζαρέψεις και να κλείσεις.
Comment
-
καταρχάς να ζητήσω συγγνώμη γιατί άνοιξα το θέμα και δεν έστειλα τίποτα άλλο, αλλά έλειπα και δεν είχα πρόσβαση σε pc. (όχι πως με χάλασε αυτό), αλλά λέμε τώρα. Στην πραγματικότητα εμείς είμαστε μια παρέα 3 ζευγάρια που μας αρέσει το σκι.
Σκεφτήκαμε τα καλάβρυτα λόγω του ότι στην Αράχωβα γίνεται πανικός και έψαχνα να δω αν νοικιάζοντας ένα σπίτι με τη σεζόν μας έρχεται κοντά στο να ανεβούμε καλάβρυτα περίπου 8-10 φορές. Επί της ουσίας η απάντηση είναι όχι.
Τα έβαλα κάτω και υπολογίζοντας και τα πάγια έξοδα του ακινήτου (φώς νερό πετρέλαιο κτλ. ) συμφέρει να ανεβαίνεις κάθε φορά και να ψάχνεις δωμάτιο.
Το καλό με το να είχαμε ένα χώρο είναι ότι θα μας ξεσήκωνε να ξεκινήσουμε γιατί τώρα δουλεύουμε όλη την εβδομάδα (σα χαμάληδες) και όταν φτάνει η Παρασκευή δε ξεκουνιόμαστέ.
από μια πρώτη ματιά που έριξα πάντως για σπίτια γύρω στα 60-70 τ. μ. επιπλωμένα ζητάνε 4.000 - 5.000. Συζητάμε για σπίτια που έχουν 6 κρεβάτια.
Comment
-
4 - 5000 χιλιαρικα ειναι πολλα για Καλαβρυτα.
Περσυ 2 φιλικες οικογενειες νοικιαζαν για χρονο στη Αραχωβα μεσα στα ελατα και οχι στο λιβαδι με θεα το βουνο τριπατο σπιτι με 5 κρεβατοκαμαρες και 2 σαλονια και 2 τζακια με 7000.Δηλαδη 3.500 εκαστος και φετος το παζαρευουν πολυ πιο κατω.
Comment
-
συμφωνω απολυτα μαζι σου!4-5000 ειναι παρα πολλα,να δωσεις τοσα και να μην βλεπεις καθε λογης ψωνιο και καθε κυρατσα να κυκλοφορουν ή να εχουν αραξει στα καφε!
περα απο την πλακα,ψωνια κυρατσες κλπ κλπ πλασματα της φυσης βλεπεις παντου,σιγουρα σε λιγοτερο βαθμο στα καλαβρυτα σε σχεση με αραχωβα κι αυτος ειναι ενας ακομη λογος που προσωπικα μου αρεσουν τα καλαβρυτα περισσοτερο.και προς θεου,μην νομιζει κανεις οτι λεω ψωνια εμας που αγαπουμε την χιονοδρομια κ σεβομαστε την φυση και πηγαινουμε στα χιονοδρομικα για το χομπυ μας και στα γυρω χωρια...μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!
http://instagram.com/liapos
Comment
-
εγω μενω στα 70 χιλ απο τα καλαβρυτα δεν τιθεται θεμα ενοικιασης και ειμαι ενημερος για τις τιμες και ξερω περιπου τι παιζει
θελει ομως πολυ μελετη το θεμα αυτο γιατι ειναι πολλα τα λεφτα και αποτι βλεπω απο φιλους σαββατοκυριακα θα γινουν σαββατο η κυριακη η καθημερινες .
η παρεα μου τα εκοψε περυσι και καθιερωσαμε μια καθημερινη λογω κοσμου και εισητηριου
αλλοι προτιμησαν μια 7 ημερων εξωτερικο και δεν ξαναπατησαν σε χιονοδρομικο
ειναι θεμα να εχεις δωσει χρηματα και να μην κατσει η σαιζον απο καιρο η αλλους παραγοντες
αν περισευουν δεν τιθεται θεμαορεινα μαντρια αρκαδιας
Comment
-
και εγω ειμαι εναντια στην ενοικιαση
ακομα και αν ο χειμωνας ειναι νορμαλ, μπορει πχ ο παρνασσος να ειναι σουπερ απο δεκεμβριο και τα καλαβρυτα απο γεναρη (λεμε τωρα)
επιπλεον καλυτερα να πας μερικα σαβ/κα + αυθημερον πχ στα καλαβρυτα, και να κρατησεις τα λεφτα για ενοικιαση (ή εστω ενα μερος) και να πας ενα ταξιδακι αλπεις 7 μερες
γενικα, ειτε εχεις σπιτι ειτε οχι, τις βενζινες διοδια κλπ δεν τα γλυτωνεις
οποτε...
απο την αλλη γλυτωνεις ταβερνες κλπ αλλα θα εχεις κουραγιο να μαγειρεψεις;
Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις
Comment

Comment