Announcement

Collapse
No announcement yet.

ITALIA 2011

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ITALIA 2011

Γεια σας και απο μας .
    Ειμαστε μια παρεα 2 ζευγαρια και λεμε να παμε για σκι Ιταλια απο 22/1/11 εως 29/1/11. Απο τους 4 οι 3 κανουν σκι (μπλε κ κοκκινες) και η τεταρτη κανει...ψωνια.@@@@,
    Εχουμε κάποιες απορίες και θα είμασταν ευγνώμονες αν κάποιος μπορεί να μας βοηθήσει.
    ΣΕ ποίο αεροδρόμιο ειναι καλά να κατέβουμε Μόναχο ή Μιλανο??
    Αν Μόναχο, σε ποιό ΧΚ είναι καλά να πάμε έτσι ώστε να συνδιάσουμε και σκι και ψώνια για την τέταρτη τις παρέας και σε πόση απόσταση μπορεί να είναι η πιό κοντινή πόλη αξιοθέατο-ψώνια ?? (για Αυστρία δεν το συζητάμε γιατί πήγαμε τα 2 προηγούμενα χρόνια)
    ΑΝ Μιλάνο σε ποιο ΧΚ κτλ.????
    Ποιό οικονομικά με τι είναι να πας(δεδομένο οτι είμαστε 4) με αεροπλάνο και νοικιάζουμε αμάξι ή πλοίο και πέρνουμε το αμάξι μας ? (αναχώριση από Λάρισα).

Ευχαριστούμε προκαταβολικά.
    GVAFI72

Λοιπόν μιας και ήμουν Πάσχα Madonna di Campiglio και πραγματικά το μέρος ήταν υπεράνω των προσδοκιών μου θα σου πρότεινα να πάτε εκεί΄. ΄Πτήση για Milan Malpenza, άφιξη το πρωί κατά τις 11:00 ... Νοικιασμένο αυτοκίνητο, το οποίο παραλαμβάνεται από το αεροδρόμιο (50 ευρώ περίπου την ημέρα). Βόλτα στο Μιλάνο, ψώνια (αν και τα πάντα υπάρχουν πια και εδώ, στις ίδιες τιμές), πλατεία duomo κλπ. αναχώρηση από Μιλάμο κατά τις 4-5 και βουρ για ’λπεις .... Περνάτε από Brescia συνεχίζετε Lago Didro και φτάνετε Madonna. 150 χλμ πίστες σε πανέμορφο τοπίο, το 99% βατότατες και ιδανικές για μέτριους σκιερ ...Πανέμορφο χωριό με τρατορίες, εστιατόρια στο χιονοδρομικό στα οποία μπορεί να ανέβει και η μη σκιέρ (και πάρα πολύ οικονομικά , όμως λίγα μαγαζιά... Αρκετά πανέμορφα χωριά τριγύρω.. Γενικά το φαγητό παίζει γύρω στα 15-20 ευρώ το άτομο, χωρίς οικονομία.. Επιστροφή μετά για Μιλανο και σταση στην Brescia για βόλτα, και ψώνια. Βραδάκι ’φιξη στο Malpenza για επιστροφή

Comment

Δες και το Madonna di Campiglio στα χκ εξωτερικού. Σημειωτέον στο 99% των ξενοδοχείων θα παρκάρεις το αυτοκίνητο στο γκαράζ και θα το πάρεις την ημέρα που φεύγεις
      Δεν θα πήγαινα με πλοίο διότι χάνεις μέρες και θα το μετανιώσετε.Edited by: geop31

Comment

http://reservations.airtickets.gr/airtickets/results.do?v=0&sid=1&xid=1280811540623

Δες άμεσα αυτό600 ευρώ και για τους τέσσερις :
        Αναχώρηση Σάββατο 22/01/2011 Αθήνα Μιλάνο Διάρκεια
        Aegean Air 08:30 ATH, Eleftherios Venizelos Intl Arpt
        Αθήνα, Ελλάδα 10:10 MXP, Malpensa Arpt
        Μιλάνο, Ιταλία 2ω 40λ - λεπτομέρειες Τελευταίες θέσεις: 4

Επιστροφή Σάββατο 29/01/2011 Μιλάνο Αθήνα Διάρκεια Στάσεις Ναύλος: Saver Αλλαγές: Δεν επιτρέπονται.
        Ακυρώσεις: Επιστρέφονται οι φόροι με χρέωση €10.

Aegean Air 11:00 MXP, Malpensa Arpt
        Μιλάνο, Ιταλία 14:30 ATH, Eleftherios Venizelos Intl Arpt
        Αθήνα, Ελλάδα 1ω 30λ - λεπτομέρειες

Aegean Air 18:00 MXP, Malpensa Arpt
        Μιλάνο, Ιταλία 21:35 ATH, Eleftherios Venizelos Intl Arpt
        Αθήνα, Ελλάδα 2ω 35λ - λεπτομέρειες
        <a href=%20" target="_blank"></a>"

Comment

Originally posted by geop31
          Δες και το Madonna di Campiglio στα χκ εξωτερικού. Σημειωτέον στο 99% των ξενοδοχείων θα παρκάρεις το αυτοκίνητο στο γκαράζ και θα το πάρεις την ημέρα που φεύγεις
          Δεν θα πήγαινα με πλοίο διότι χάνεις μέρες και θα το μετανιώσετε.
          η αληθεια ειναι οτι απο θεσνικη δεν χανεις μερες...
          τα περισσοτερα ξενοδοχεια ειναι σαββατο με σαββατο
          οποτε το πλοιο βολευει ακριβως.
          αλλα απο θεσνικη γιατι φευγει το βραδυ παρασκευης στις 10 απο ηγουμενιτσα
          απο πατρα δεν ξερω

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

πολυ καλό Post. Σκεφτομαι κ εγω για 22/1 - 29/1 προς Madonna campiglio η Cortina. εχει παει καποιος τρελος φιλος να μας προτείνει ξενοδοχεια, δωματια η chalet που να εχει μεινει σε λογικές τιμές? Απο μια ματια ειδα 500 euro το ατομο/εβδομαδα. too much μου φαινεται

Comment

δες τις εβδομαδες προσφορων
              εγω δεκεμβρη ειχα δωσει 380 το ατομο ημιδαιτροφη + καρτα λιφτ
              εχει μια τετοια βδομαδα τον ιανουαριο και μια τον μαρτιο

Comment

Υπάρχει κάποιο Ιταλικό ΧΚ που (θα) είναι ανοικτό μετά τις 25/4/2011; Μου είναι αδύνατον να βρω στο Internet πότε κλείνει η Madonna. Προτάσεις εξαιρετικά καλοδεχούμενες.

Comment

Originally posted by falireas
                  Υπάρχει κάποιο Ιταλικό ΧΚ που (θα) είναι ανοικτό μετά τις 25/4/2011; Μου είναι αδύνατον να βρω στο Internet πότε κλείνει η Madonna. Προτάσεις εξαιρετικά καλοδεχούμενες.
                  Πιθανότατα Cervinia που έχει πρόσβαση στον παγετώνα και Zermatt φυσικά.Δύσκολη εποχή όμως...

Comment

πιθανως:
                    cervinia
                    livigno
                    bormio
                    val senales
                    sulden

Comment

Kserei kaneis poso snow-sure einai to Madonna di Campiglio. Tha exei tipota mesa Decembriou (10-15)? Tipota alles plhrofories kai tips poy den briskei kaneis se travel guides kai catalogues? Welcome any info!

Comment

εγω ειχα παει εναν δεκεμβρη του 2009 μου φαινεται, στις 12-19
                        μια χαρα ηταν
                        απο 40 ως 140 εκ το χιονι
                        γενικα ειναι snow-sure γιατι το χωριο ειναι στα 1.600
                        αλλα οσο ν ναι...

1. να εχεις αμαξι
                        2. να μεινεις με ημιδιατροφη. δεν εχει και πολλα να φας το χωριο
                        3. να μεινεις Madonna.
                        4. να εχετε καρτα λιφτ για adamello ski, που ειναι και ο παγετωνας Presena μεσα και το Passo Tonale. Ειναι καμια ωρα (ισως παραπανω) δρομος αλλα αν στην Madonna δεν εχει χιονι, εκει θα ειναι σιγουρα οκ

Comment

Ευχαριστώ Turms πολύ χρήσιμες πληροφορίες

Comment

Working...
                          X