Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΑΣ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΓΡΑΨΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΑΣ

ΛΟΙΠΟΝ, ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ, ΓΡΑΨΤΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ:

ΕΓΩ ΤΟΛΜΩ: 1,5 ΜΕΤΡΟ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΧΙΟΝΙ ΣΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΧΚΠ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΧΑΡΜΑ. ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ (ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ) ΚΟΣΜΟΣ, ΧΙΟΝΙ ΑΡΙΣΤΟ, ΠΙΣΤΕΣ ΣΤΡΩΜΕΝΕΣ, ΕΛΑΦΡΑ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΕΝΤΟΝΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΟΛΑ ΑΨΟΓΑ.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 3 ΜΕΡΕΣ ΑΣ ΜΗΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΧΚ

Ανετοτατα 1 μετρο και πιθανον 1,5.Κατι μου λεει ομως με επιφυλαξη παντα και για 2 μετρα επιπλεον μεχρι την Παρασκευη.Στα παλιοτερα χρονια το βουνο αυτο ειχε δειξει τις δυνατοτητες του για χιονι.......
    Snow addict !

Comment

Χιονοθύελλα αυτή την ώρα στο βουνό. Είναι φανερή από τις κάμερες στο live stream αφού υπάρχουν αναμμένοι πυλώνες. Προσωπικά πιστεύω ότι το 1,5 μέτρο είναι λίγο. Η κακοκαιρία αυτή είναι κομμένη και ραμένη για το πήλιο.

Comment

Πραγματικά, έχουμε τον τυπικό ΚΑΙΡΟ του Πηλίου (τον Ουκρανικό) και τα 2-2,5 μέτρα θα ήταν ρεαλιστικά σε βάθος 3 ημερών, εάν δεν είχαμε τους θυελλώδεις έως πολύ θυελλώδεις ανέμους. Ευχόμαστε να καθυστερήσει την κάθοδο το χαμηλό (όπως ήδη συμβαίνει), να καθυστερήσουν και τα 10 μποφώρ, οπότε να συνεχιστεί η παρούσα χιονόπτωση (Δευτέρα πρωί τώρα) που πιάνει τόπο".

"
        Πάλι με ΧΙΟΝΙΑ με ΚΑΙΡΟΥΣ, πάλι δικά μας θάναι

Comment

re..... paidakia stamatiste mi mas to matiasete to vounaki

mexri twra padws kala ta paei... "
          Rixe prama ourane...

Comment

ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ. ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ 5 ΕΚ. ΔΗΛ. ΦΡΕΣΚΟ 100, 115, 140, ΚΛΠ. ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΨΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΑΠΟ ΤΟ SITE (ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΑΠΟ 90 ΕΚ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ), Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΚΑΡΤΑ! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΤΖΟΓΟ!!!
            ΕΓΩ ΠΟΝΤΑΡΩ" ΜΕ 105 ΦΡΕΣΚΟ."

Comment

Working...
            X