Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΕΑ(ΤΖΙΑ)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΕΑ(ΤΖΙΑ)

Εκλεισα για το επομενο ΣΚ ενα διημερακι για ΚΕΑ...

Αν εχει παει καποιος και ξερει ας μου προτεινει τις 2 καλυτερες παραλιες να παω να χυθω να ξεκουραστω...[i]

Προυποθεση να ειναι βατες για παιδια...

Α επισης οι προγνωστες ας δωσουν τα φωτα για τον καιρο στην περιοχη..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!"

θα πας με σκαφος η αυτοκινητο και αν ναι τι αυτοκινητο??
    τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Comment

Σε λαθος φορουμ ρωτας...πηγαινε fouskoto4all (ενοτητα ταξιδια- προορισμοι)και θα μαθεις τα παντα για Τζια.
      ....ο τρελος του χωριου

Comment

Originally posted by miscelano
        ΩΡΑΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΧΕΙς ΧΡΗΣΤΟ ........διαφημησουλα?

[i]
        "
        ....ο τρελος του χωριου

Comment

Originally posted by gavis
          ΩΡΑΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΧΕΙς ΧΡΗΣΤΟ ........διαφημησουλα?

"

Comment

Σκαφος....Αλλα επειδη τα παιδια δυσκολο ακομα να κοιμηθουν σε φουσκωτο θα δεσω στον κολπο του Οτζια και θα μεινω καπου εκει...

Comment

ε πλακα με κανεις????να πω οτι εισαι με αυτοκινητο και δυσκολευεσαι να πας στη παραλια με τους κωλοδρομους που εχει το νησι.....εχω ειχα παει παλια με τη μηχανη με χωματινα λαστιχα και παλι τρυπηα 2 σαμπρελες....

Comment

ε πλακα με κανεις????να πω οτι εισαι με αυτοκινητο και δυσκολευεσαι να πας στη παραλια με τους κωλοδρομους που εχει το νησι.....εχω ειχα παει παλια με τη μηχανη με χωματινα λαστιχα και παλι τρυπηα 2 σαμπρελες....

Χρηστο σε δουλευει[i]

Ξεκιναω για θασο με διαμονη στο σκαφος κανονισε το αλλο 2ημερο να παμε παρεα"
                ....ο τρελος του χωριου

Comment

Δεν θελω να καθομαι να ψαχνω ....

Εκει που θα αραξω εκει θα μεινω....

Αντε να παω και σε αλλη μια παραλια...

Comment

λοιπον την τζια την εχω γυρισει πολλες φορες και με πολλους τροπους,με τζιπακι(καλα λεει ο miscelano) με φουσκωτο και με ποδηλάτο!ο οτζιας που θα αραξεις ειναι απο τις χειροτερες παραλλιες καλυτερα να πηγαινες στο φαληρο πχ και ο κοσμος που θα εχει θα μαλλον θα σε κανει να σιχτιρισεις!αν θελεις τελειες παραλιες που εχουν και ευκολη προσβαση με φουσκοτο προτιμεσε τα βορειοαντολικα του νησιου!σπαθι,καλιδονησι,ψιλη αμμος(αν και μπορει να εχει κοσμο) και η καλυτερη για μενα σηκαμμια.κλασικα γαλαζοπρασινα νερα και πεντακαθαρα θα εντυποσιαστεις!αν εχεις και αμαξι κανε και μια βολτα στα ορεινα του νησιου στην πρωτευουσα ιουλιδα με τα πανεμορφα σοκακια και πιο νοτια αν μπορεσεις να περπατησεις στην διαδρομη 4 που ξεκιναει απο το μοναστηρι της επισκοπης και καταληγει στην παραλια σηκαμμια,οτι καλυτερο εχω περπατησει σε ορεινο ακομα και απο τα βουνα τις πινδου(υπερβολη)!

Comment

Working...
                    X