Announcement

Collapse
No announcement yet.

Σκάνδαλο Στο ΧΚΚ Golden Boy με μισθό 4800 ευρώ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Δεν σε καταλαβαίνω φίλε Gordona, έχεις απίστευτα επιθετικό ύφος... Ένα από τα κακά του internet είναι αυτό, ο καθένας κάθεται πίσω από το πληκτρολόγιό του, με δεκανίκι την ανωνυμία του...

Anyway, μιλάς για δημόσιο λοιπόν... και λες (με τον δικό σου αφοριστικό τρόπο) πως 3,000 ευρώ το μήνα δεν είναι πολλά! Ο πρόεδρος του Χ.Κ.Κ. δεν είναι εποχιακός, όπως οι υπόλοιποι υπάλληλοι σωστά; Και φυσικά δεν πέρνει μειωμένο μισθό τους off season μήνες... σωστά;

Μιλάς για ευθύνες στον δημόσιο τομέα, ξέρεις πόσα πέρνει ένας πιλότος μαχητικού αεροσκάφους... μήπως γνωρίζεις τις ευθύνες που έχει; Ξέρεις πως διευθυντής της Ε.Υ.Π. πέρνει 1,700 ευρώ;

Τα συμπεράσματα δικά σας...

Και φυσικά, μιας και μιλάς για τα οικονομικά του Χ.Κ.Κ. Μια εταιρεία πάντα θέτει στόχους και αναθέτει σε κάποιον μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα να τους υλοποιήσει... If you're not in target, on time... you're out!

Comment

το υφος που εχει ο φιλος gordonas πιστευω οτι ειναι απεναντι σε αυτον που εγραψε αλλα και στην σελιδα που δημοσιευσε το κειμενο.
      παντως μεχρι τωρα εχω διαβασει σωστες αποψεις απο ολες τις πλευρες κι επειδη εχω μπερδευτει λιγακι,το μονο που πιστευω τελικα ειναι οτι ο Ευ.Μαρινακης μπορει να κανει κατι καλο για τον Ολυμπιακο!
      μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

Originally posted by liapos7
        το υφος που εχει ο φιλος gordonas πιστευω οτι ειναι απεναντι σε αυτον που εγραψε αλλα και στην σελιδα που δημοσιευσε το κειμενο.
        παντως μεχρι τωρα εχω διαβασει σωστες αποψεις απο ολες τις πλευρες κι επειδη εχω μπερδευτει λιγακι,το μονο που πιστευω τελικα ειναι οτι ο Ευ.Μαρινακης μπορει να κανει κατι καλο για τον Ολυμπιακο!

Σωστός... [i] "

Comment

Originally posted by liapos7

Να τον πουλήσει και αυτός με την σειρά του στον Βγενόπουλο!!!!! [i] "
          Beati Paoli.........

Comment

Originally posted by snowspir
            Να τον πουλήσει και αυτός με την σειρά του στον Βγενόπουλο!!!!! [i]
            για ενα κομματι ψωμι...3000 ευρω ας πουμε ειναι καλη τιμη (για να μην ξεφευγουμε κι απο το θεμα )"
            μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

Originally posted by bjorg
              Δεν σε καταλαβαίνω φίλε Gordona, έχεις απίστευτα επιθετικό ύφος... Ένα από τα κακά του internet είναι αυτό, ο καθένας κάθεται πίσω από το πληκτρολόγιό του, με δεκανίκι την ανωνυμία του...
              Anyway, αν δεν σου αρέσει η ανωνυμία έλα το χειμώνα στο Μαίναλο, στείλε και ένα π.μ. να βρεθούμε να σε κεράσω ένα ζεστό κακάο και να στα πω και επώνυμα.

Originally posted by bjorg
              Anyway, μιλάς για δημόσιο λοιπόν... και λες (με τον δικό σου αφοριστικό τρόπο) πως 3,000 ευρώ το μήνα δεν είναι πολλά! Ο πρόεδρος του Χ.Κ.Κ. δεν είναι εποχιακός, όπως οι υπόλοιποι υπάλληλοι σωστά; Και φυσικά δεν πέρνει μειωμένο μισθό τους off season μήνες... σωστά;Μιλάς για ευθύνες στον δημόσιο τομέα, ξέρεις πόσα πέρνει ένας πιλότος μαχητικού αεροσκάφους... μήπως γνωρίζεις τις ευθύνες που έχει; Ξέρεις πως διευθυντής της Ε.Υ.Π. πέρνει 1,700 ευρώ;Τα συμπεράσματα δικά σας...Και φυσικά, μιας και μιλάς για τα οικονομικά του Χ.Κ.Κ. Μια εταιρεία πάντα θέτει στόχους και αναθέτει σε κάποιον μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα να τους υλοποιήσει... If you're not in target, on time... you're out!
              Ο διευθυντής της ΕΥΠ παίρνει 1.700 ευρώ στον κόσμο των παραμυθιών και των δημοσίων υπαλλήλων. Εκτός και αν μιλάς για τον βασικό μισθό και ξεχνάμε τα 15 επιδόματα ακόμα που πάνε τον μισθό του στα 5-6.000 ευρώ (τυχαίο το νούμερο).

Για τους πιλότους των μαχητικών έχω να πω ότι έχουν όλα τα δίκαια του κόσμου. ΑΛΛΑ ΕΛΕΟΣ, ΘΕΕ ΜΟΥ, μου λες τώρα ότι ο μ.ο. των δημοσίων υπαλλήλων είναι ο ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ σε ΜΑΧΗΤΙΚΟ στην Π.Α.?????

Ο μ.ο. του δημόσιου υπάλληλου είναι αυτός στον Δήμο, στο ΙΚΑ, στο ΤΕΒΕ, ο δάσκαλος, ο καθηγητής κτλ. Αυτοί μαζί με όλους τους άλλους είναι κοντά στο 1.000.000. Οι ιπτάμενοι πόσοι είναι? 500? 1.000, 2.000?

Όσο για τον στόχο, συμφωνώ 1000%. Μα δεν λέω ότι κακώς τον έδιωξαν. Αν δεν έπιασε τους στόχους που είχαν και δεν υπήρχε κάποιος άλλος εξωγενής παράγοντας που να δικαιολογούσε την αποτυχία, ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ.

Εκεί που διαφωνώ είναι στα περί golden boy. Επίσης το επιχείρημα περί off season στο Χ.Κ. δεν πολυστέκει. Δεν μπορείς να έχεις ΕΠΟΧΙΑΚΟ στέλεχος κάποιον με τα προσόντα που απαιτεί αυτή η θέση. Απλά δεν θα βρεις ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ’σε που το Χ.Κ. έχει ανάγκη από πολύ δουλειά ακόμα και όταν είναι ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.

Ξέρεις τι μου λες τώρα? Να μην πληρώνουμε τους πυροσβέστες των χειμώνα ή να απολύσουμε τους μισούς γιατί δεν χρειάζονται τότε. Το ίδιο και με τους δάσκαλους, καθηγητές. Αφού το καλοκαίρι δεν διδάσκουν, να μην τους πληρώνουμε τότε. Να έχουν ΕΝΝΙΑ μισθούς αντί για ΔΩΔΕΚΑ.

Αυτά τα επιχειρήματα είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΑ. Στην αγορά δεν στέκουν ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ. Δεν βρίσκεις ικανό στέλεχος με 1.500 ευρώ για το Χ.Κ.Κ. και φυσικά ούτε με σφαίρες να τον έχεις και ΕΠΟΧΙΚΟ. Μιλάμε για ΑΝΕΚΔΟΤΑ τώρα, έτσι? Τον υπόλοιπο χρόνο δηλαδή τι θα κάνει? Delivery?Edited by: gordonas

Comment

μα ΑΚΡΙΒΩΣ delivery...

εχουμε την απαίτηση να ξε-παγώνει τον πυλώνα του Ηρακλή ο εναερίτης αλλά μετά το τετράμηνο να πάει να κάνει delivery...

αεροδρόμιο να κάνει το ρατράκ την πίστα αλλά μετά το τετράμηνο ο οδηγός του να κάνει delivery...

πως θα γίνει αυτό? Μα αυτή είναι η δουλειά του διευθηντή, και τα 3000 είναι αστείο ποσο για σοβαρό χιονοδρομικό. Για ΣΟΒΑΡΟ έτσι? Οχι για τα μας, εμεις μόνο για ανέκδοτο είμαστε...
                ΜΙΖΕΡΙΑΣ ...καί σαπιοκοιλιάς(by Makaka)

Comment

gordonas τα διάβασε η διαμαντοπούλου και ψάχνει να σε βρεί.

πλάκα κάνω [i].

Πάντως το ανάποδο για τους δασοπυροσβέστες είναι στάνταρ πρακτική εδώ και χρόνια. Από την άλλη δεν έχουμε δασικούς... λές και δεν είναι σχετικά."
                  ΜΙΖΕΡΙΑΣ ...καί σαπιοκοιλιάς(by Makaka)

Comment

Οι εποχικοί δασοπυροσβέστες έχουν σύμβαση από 1 Απριλίου μέχρι 30 Νοεμβρίου. Θα μπορούσαν το διάστημα που απολύονται να δουλεύουν στα ΧΚΚ... Είναι κρίμα να δουλεύουν delivery και εγώ δεν ξέρω τι άλλο...

Comment

Originally posted by sbird
                      Οι εποχικοί δασοπυροσβέστες έχουν σύμβαση από 1 Απριλίου μέχρι 30 Νοεμβρίου. Θα μπορούσαν το διάστημα που απολύονται να δουλεύουν στα ΧΚΚ... Είναι κρίμα να δουλεύουν delivery και εγώ δεν ξέρω τι άλλο...
                      Με τους εποχικούς δασοπυροσβέστες και τα νοικιασμένα ελικόπτερα και αεροπλάνα έχουν ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΙ οι πυρκαγιές στην Ελλάδα. Τρομερή επιτυχία. Είναι η κλασσική λογική του άρπα-κόλλα.

Παίδες αφού είναι έτσι βρείτε διοίκηση για 4μηνη απασχόληση με 1.500 ευρώ τον μήνα και να το δουλεύει το κέντρο ρολόι. Μαζί σας και εγώ. Να πάει και το εισιτήριο στα 8 ευρώ, να μπουν καινούρια lift (θα τα ξηλώσουμε από τα ΧΚ που θα κλείσουν - Καλλικράτης και εδώ), να ανοίγει από τις 7:30 το πρωί, να έχει βραδινό ΚΑΘΕ ΠΣΚ...

Πέρα από την πλάκα, η βασική απαίτηση που έχω από το ΧΚ είναι να ανοίγουν τα εκδοτήρια νωρίτερα και να βελτιώσουν το site τους μαζί με την ενημέρωση που παρέχει.

Αυτά γίνονται με ελάχιστα χρήματα. Δυστυχώς τα υπόλοιπα σημαντικά θέλουν λεφτά με το τσουβάλι. Δεν έγιναν όταν οι αγελάδες ήταν παχιές, τώρα που έχουν ψοφήσει όλες, άστα να πάνε...

Του χρόνου αν λειτουργούν τα ΧΚ θα είμαι ευχαριστημένος. Με τις περικοπές που γίνονται μην απορήσετε αν ακούσετε για πολυτέλειες" που δεν μπορούμε να έχουμε και δείτε να κλείνουν πολλά ΧΚ...Edited by: gordonas "

Comment

Ωραία... εδώ μ' αρέσεις... Να κλείσει κανένα X.K. στην Βόρεια Ελλάδα που είναι και πολλά, να πάρουμε κανένα liftάκι κι εμείς οι έρμοι... Μπορούν να μας στείλουν και λίγο extra χιόνι;

Comment

δεν πέφτω απο τα σύννεφα πέρσι που ήρθα κατάλαβα οτι παίζει τρελό φαγοπότι στα Καλάβρυτα, και όλος ο κόσμος που ήταν εκεί αυτο έλεγε 67000 ετήσιες απολαβές εξηγούν τη διαφθορά των golden boy που ουσιαστικά είναι στο πόστο τους 3μηνες όσο δηλαδή κρατάει η σαιζόν όμως ο ελληνικός λαος πληρώνει.
                          "
                          Βόλος Αυστρία παράνοια κ βία

Comment

Working...
                          X