Announcement

Collapse
No announcement yet.

Σκάνδαλο Στο ΧΚΚ Golden Boy με μισθό 4800 ευρώ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Σκάνδαλο Στο ΧΚΚ Golden Boy με μισθό 4800 ευρώ

Το άρθρο είναι από το troktiko.gr,διαβάστε...
    Όλοι οι Καλαβρυτινοί έχουμε βγει απ τα Ρούχα μας και έχουμε αηδιάσει με τα πολιτικά παιχνίδια που παίζονται στην πλάτη μας και στο χιονοδρομικό κέντρο.
    Τα έγραψαν οι εφημερίδες τις Πάτρας , τα ακούσαμε σήμερα στο ραδιόφωνο .Αλλά είναι και το κύριο θέμα συζήτησης στα Καλάβρυτα. Τη Δευτέρα ο νέος διευθύνοντας σύμβουλος μαζί με το διοικητικό συμβούλιο της ΑΕ ...
    αποφάσισαν απόλυση τριών υπαλλήλων εκ των οποίων οι δυο «Colden Boys» επειδή δεν ήρθαν σε συμφωνία για την μείωση των παχυλών ,προκλητικότατων για την εποχή και την κοινωνία μισθών τους .
    Συγκεκριμένα όπως αποκάλυψε σήμερα στο ραδιόφωνο της Ερα Πάτρας ο σύμβουλος του Χιονοδρομικού κέντρου κ.Γ.T@@@ ο ένας εξ αυτών (που είναι ο διευθυντής επί 17-18 χρόνια Γ. Τ.) στοίχιζε στην επιχείρηση 4800 ευρώ (καθαρά στην τσέπη του 3300 ευρώ ) μισθό τον μήνα !!!! Δηλαδή επί 14 μισθούς χειμώνα καλοκαίρι 67.000 ευρω τον χρόνο. Λίγο χαμηλότερος ήταν ο επόμενος μισθός . Μάλιστα ο κ.T. κατάφερε μέσα σε αυτά τα χρόνια που ήταν διευθυντής να του ξεφύγει εντελώς το χρέος της επιχείρησης την οποία είχε συνεχώς ζημιογόνα και να είναι σήμερα κοντά στο 1,2-1,5 εκατομμύρια ευρώ!!! Δηλαδή αν την είχε κερδοφόρα πόσα λεφτά έπρεπε να παίρνει;
    Τι ποιο λογικό λοιπόν από την καινούρια διοίκηση του Χιονοδρομικού από τη στιγμή που δεν είναι πια Δημοτική επιχείρηση αλλά ΑΕ να βάλει τάξη στο οικονομικό χάος του χιονοδρομικού και να προτείνει τους μισθούς που λέει ο νόμος για να μπορέσει να ορθοποδήσει;
    Ο κύριος Τ. ήθελε λοιπόν να συνεχίζει να παίρνει αυτόν τον εξωφρενικό μισθό (το ακούγαμε σήμερα στο ραδιόφωνο και δεν τον πιστεύαμε 4.800 ευρώ) , να συνεχίζει να βουλιάζει το Χιονοδρομικό οικονομικά , όταν παιδιά απ τα Καλάβρυτα δουλεύουμε εποχιακά τρεις και τέσσερις μήνες , βγάζοντας όλη τη σκληρή δουλειά στους αναβατήρες του Χιονοδρομικού με τον βασικό μισθό και με ένσημα που στο τέλος φτάνουν δεν φτάνουν για το ταμείο ανεργίας.
    Η διοίκηση φυσικά δεν δέχτηκε να πετάει τόσα λεφτά και τον απέλυσε μαζί με δυο ακόμα υπαλλήλους που συνταχθήκαν μαζί του. Υπήρξαν φυσικά και άλλοι υπάλληλοι πολύ πιο χαμηλόμισθοι , που δέχθηκαν την λογική της μείωσης και δεν απολύθηκαν .Μάλιστα λένε πως θα βοηθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις το κέντρο να ορθοποδήσει.
    Το τραγικότερο όμως είναι πως επειδή στις μικρές κοινωνίες δεν παίζει ρόλο η αξία αλλά οι γνωριμίες τα Golden Boys κατάφεραν με πολιτικές πιέσεις σε Νομάρχες, δημάρχους , Βουλευτές να επιχειρήσουν να αναιρέσουν τη νόμιμη απόφαση και να έχει δημιουργηθεί αυτή τη στιγμή χάος στα Καλάβρυτα.
    Δεν μπορούμε εμείς οι Καλαβρυτινοί να ανεχόμαστε τέτοια παιχνίδια όταν όλοι έχουμε σφίξει το ζωνάρι και οι περισσότεροι δεν βρίσκουμε δουλειά να εργαστούμε τα καλοκαίρια .
    Φτάνει πια . Τέρμα τα παιχνίδια. Ζητάμε από τον κ.Β. να μην κάνει πίσω και να καθαρίσει τη βρωμιά για να γίνει πάλι το Χιονοδρομικό υγιές για τα Καλάβρυτα.
    Όσο για εσάς πολιτικοί που κάνετε παιχνίδια και παρεμβαίνετε, μην ξεχνάτε ότι «Οργή λαού , φωνή Θεού» . Δεν θ αργήσει πολύ ο καιρός που θα ζητήσετε πάλι την ψήφο μας.."
    "

σκανε οι μπομπες...

Comment

οχι οτι δεν ειναι σοβαρο αλλα μπροστα σε κατι αλλα...πιο πολυ με κλανια μου μοιαζει παρα με μπομπα!
      μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

οι κλανιες απο τις μπομπες θα ελεγα

Comment

To δημοσίευμα αναφέρετε στο μέχρι πρότινως διευθυντή του κέντρου κ. Γιώργο Τσεκούρα...

Παίδες μην παρασύρεστε από τέτοιου είδους δημοσιεύματα.... και ειδικά τα ΑΝΩΝΥΜΑ.... Πολλοί στα Καλάβρυτα θέλουν το κεφάλι του Τσε σε... πέδιλο ή σανίδι... και ειδικά οι πολιτικοί του (ή της οικογενείας του) αντίπαλοι... αλλά και άλλοι πολλοί... Το ζητούμενο είναι ότι ΔΕΝ είναι τόσο απλά τα πράγματα.... Όταν βρω χρόνο... (ανάθεμα...) θα σας δώσω μερικά στοιχεία να βγάλετε τα συμπεράσματα σας....

Κατ'αρχήν... είναι 2836,00€ και όχι 3300,00€...

Το πιο βασικό στοιχειο λοιπόν του δημοσιεύματος του τρωκτικου είναι ΛΑΘΟΣ....

Πέρα από αυτό... επειδή είμαι εργοδότης και τσέκαρα λίγο τα δικά μου"
          μισθολογικά τεφτέρια... ΟΝΤΩΣ τα 2836,00 € ΔΕΝ είναι gold/χρυσά/πολλά/υπερβολικά/καταχρηστικά ... ή δεν ξέρω γω τι άλλο... για την συγκεκριμένη θέση... που κατείχε... ή κατέχει ακόμα ο Τσε...
          Αρα λοιπόν καταλήγω... Αν ήθελαν όλοι... (4 προς 3 στο ΔΣ απ'ότι άκουσα...) θα μπορούσαν με μικρότερη
          χρονικά απασχόληση του Τσε-Μπε/Γκε/ΧΡ/LXE/LP/L4/QUANTRA/TURBO/INTERCOOLER-κούρα και όποιου άλλου δλδ με ορισμένου χρόνου-σύμβαση έργου να συνεχιστεί η συνεργασία...
          Το ΔΣ αποφάσισε ότι πλέον 2 διευθυντές δεν χωράνε... και έμεινε... ο άσχετος με την χιονοδρομία.... που λόγω της μεγάλης και τρανής εταιρείας όπου εργαζόταν έχει καλύτερο βιογραφικό... αρα και μεγαλύτερη ικανότητα να μαζέψει το ΧΚΚ... Η συγκεκριμένη λοιπόν εταιρεία πρότυπο... έχει προκαλέσει την μεγαλύτερη οικολογική καταστροφή στην Ιστορία των ΗΠΑ... και ο φυσικά το μπ@#$%λο ΧΚΚ χρειαζόταν έναν τέτοιο άνθρωπο να το ... μαζέψει... Ο συγκεκριμένος κύριος τοποθετήθηκε στην θέση αυτή από τον πρώην πρόεδρο του ΧΚΚ ... που πλέον έχει το Βουλευτικό ’συλο....
          Τυχαίο...? Δε νομίζω....

Πάει μακρια η βαλίτσα... θα έρθει η ώρα... για όλους και για όλα... ’λλωστε όλα εδω πληρώνονται.... Πάντως στα Κακάβρυτα το μισθολογικό του Τσε και του Σπανού ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ... σημείο τριβής...
          Γι'αυτό υπάρχουν και οι συμβάσεις έργου μεταξύ δημοσίου και ιδιωτών... Λύσεις αν ήθελαν ΟΛΟΙ υπάρχουν... Αλλά το ψάρι βρωμάει απ'το κεφάλι... Παράδειγμα... Πόσοι και πόσοι στα Καλάβρυτα επωφελήθηκαν και δούλευαν στο ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ενω μισθολογικά άνηκαν στο ΧΚΚ...? ε...? Πόσοι...? Καλό...? Έχω έχω... λέμε...
          Ενημερωτικά... ΌΛΟ ΜΑ ΌΛΟ το Μόνιμο προσωπικό του κέντρου ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ Ή ΜΕΤΑΤΕΘΗΚΕ στο Δήμο Καλαβρύτων... όχι μόνο τα Golden Boys ή Girls ... όπως η κυρία της φωτό παρακάτω... Δείτε ταγεράκι.... τακουνάκι... γραφειάκι... αραλίκι και χαλάρωση... Α... το μαυρισμα από το solarium ήταν και αυτά ... προσφορά της επιχείρησης...

Στο κράξιμο σε αυτη τη χώρα είμαστε πρώτοι.... Στην ουσία... απέχουμε....

Υ.Γ. Ειναι γνωστή η σχέση μου με τον Τσε αλλά και με σχεδόν όλο το προσωπικό τα τελευταία 3 χρόνια... Δεν θέλω να δικαιολογήσω τα αδικαιολόγητα... ΌΛΟΙ κανουμε λάθη και έχει κάνει και ο Τσεκούρας αλλά πραγματικά η συμπεριφορά του νέου ΔΣ του κέντρου ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ έχει επιδείξει καμία μα καμία συνετή ή μελλοντικά ωφέλιμη κίνηση...

Ειδομεν βέβαια...

Φιλικά"

Comment

Μόνο ανησυχία μας προκαλούν αυτά που συμβαίνουν στο χκκ. Ο χρόνος είναι αρκετός μέχρι το χειμώνα άλλά αυτή τη φορά κάτι με φοβίζει περισσότερο. Ίσως το γεγονός ότι το σκι είναι κάτι σαν πολυτέλεια και έτσι φαίνεται ότι είναι από τα πράγματα που πολύς κόσμος θα περιορίσει στο άμεσο μέλλον.
            "Κρεμάστε τους ανάποδα
            να δουν το ψέμα αλήθεια"
            www.takismichopoulos.gr

Comment

Originally posted by TeoAthens

To δημοσίευμα αναφέρετε στο μέχρι πρότινως διευθυντή του κέντρου κ. Γιώργο Τσεκούρα...

Παίδες μην παρασύρεστε από τέτοιου είδους δημοσιεύματα.... και ειδικά τα ΑΝΩΝΥΜΑ.... Πολλοί στα Καλάβρυτα θέλουν το κεφάλι του Τσε σε... πέδιλο ή σανίδι... και ειδικά οι πολιτικοί του (ή της οικογενείας του) αντίπαλοι... αλλά και άλλοι πολλοί... Το ζητούμενο είναι ότι ΔΕΝ είναι τόσο απλά τα πράγματα.... Όταν βρω χρόνο... (ανάθεμα...) θα σας δώσω μερικά στοιχεία να βγάλετε τα συμπεράσματα σας....

Κατ'αρχήν... είναι 2836,00€ και όχι 3300,00€...

Το πιο βασικό στοιχειο λοιπόν του δημοσιεύματος του τρωκτικου είναι ΛΑΘΟΣ....

Πέρα από αυτό... επειδή είμαι εργοδότης και τσέκαρα λίγο τα δικά μου"
              μισθολογικά τεφτέρια... ΟΝΤΩΣ τα 2836,00 € ΔΕΝ είναι gold/χρυσά/πολλά/υπερβολικά/καταχρηστικά ... ή δεν ξέρω γω τι άλλο... για την συγκεκριμένη θέση... που κατείχε... ή κατέχει ακόμα ο Τσε...
              Αρα λοιπόν καταλήγω... Αν ήθελαν όλοι... (4 προς 3 στο ΔΣ απ'ότι άκουσα...) θα μπορούσαν με μικρότερη
              χρονικά απασχόληση του Τσε-Μπε/Γκε/ΧΡ/LXE/LP/L4/QUANTRA/TURBO/INTERCOOLER-κούρα και όποιου άλλου δλδ με ορισμένου χρόνου-σύμβαση έργου να συνεχιστεί η συνεργασία...
              Το ΔΣ αποφάσισε ότι πλέον 2 διευθυντές δεν χωράνε... και έμεινε... ο άσχετος με την χιονοδρομία.... που λόγω της μεγάλης και τρανής εταιρείας όπου εργαζόταν έχει καλύτερο βιογραφικό... αρα και μεγαλύτερη ικανότητα να μαζέψει το ΧΚΚ... Η συγκεκριμένη λοιπόν εταιρεία πρότυπο... έχει προκαλέσει την μεγαλύτερη οικολογική καταστροφή στην Ιστορία των ΗΠΑ... και ο φυσικά το μπ@#$%λο ΧΚΚ χρειαζόταν έναν τέτοιο άνθρωπο να το ... μαζέψει... Ο συγκεκριμένος κύριος τοποθετήθηκε στην θέση αυτή από τον πρώην πρόεδρο του ΧΚΚ ... που πλέον έχει το Βουλευτικό ’συλο....
              Τυχαίο...? Δε νομίζω....

Πάει μακρια η βαλίτσα... θα έρθει η ώρα... για όλους και για όλα... ’λλωστε όλα εδω πληρώνονται.... Πάντως στα Κακάβρυτα το μισθολογικό του Τσε και του Σπανού ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ... σημείο τριβής...
              Γι'αυτό υπάρχουν και οι συμβάσεις έργου μεταξύ δημοσίου και ιδιωτών... Λύσεις αν ήθελαν ΟΛΟΙ υπάρχουν... Αλλά το ψάρι βρωμάει απ'το κεφάλι... Παράδειγμα... Πόσοι και πόσοι στα Καλάβρυτα επωφελήθηκαν και δούλευαν στο ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ενω μισθολογικά άνηκαν στο ΧΚΚ...? ε...? Πόσοι...? Καλό...? Έχω έχω... λέμε...
              Ενημερωτικά... ΌΛΟ ΜΑ ΌΛΟ το Μόνιμο προσωπικό του κέντρου ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ Ή ΜΕΤΑΤΕΘΗΚΕ στο Δήμο Καλαβρύτων... όχι μόνο τα Golden Boys ή Girls ... όπως η κυρία της φωτό παρακάτω... Δείτε ταγεράκι.... τακουνάκι... γραφειάκι... αραλίκι και χαλάρωση... Α... το μαυρισμα από το solarium ήταν και αυτά ... προσφορά της επιχείρησης...

Στο κράξιμο σε αυτη τη χώρα είμαστε πρώτοι.... Στην ουσία... απέχουμε....

Υ.Γ. Ειναι γνωστή η σχέση μου με τον Τσε αλλά και με σχεδόν όλο το προσωπικό τα τελευταία 3 χρόνια... Δεν θέλω να δικαιολογήσω τα αδικαιολόγητα... ΌΛΟΙ κανουμε λάθη και έχει κάνει και ο Τσεκούρας αλλά πραγματικά η συμπεριφορά του νέου ΔΣ του κέντρου ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ έχει επιδείξει καμία μα καμία συνετή ή μελλοντικά ωφέλιμη κίνηση...

Ειδομεν βέβαια...

Φιλικά

δηλαδή ΤΕΟ για να καταλάβω και εγώ ο χαζός, ο συγκεκριμενος τα ΑΞΙΖΕΙ τα 2836,00???????,?

Γιατί το θέμα αυτό είναι, το τι ΕΡΓΟ εχει παράγει.

Αλλά να μου πείς τώρα αν είμασταν σε άλλη χώρα θα έβαζες στο βιογραφικό σου οτι διατέλεσες τα 3 τελευταία χρόνια διευθηντής στο ΧΚΚ ( ή και στο ΧΚΠ, να μην ξεχνιώμαστε ) ή θα το έκριβες για να μην σε πάρουν με τις πέτρες??? (απαντάω και για το νέο ΔΣ).

τώρα αν μου λές οτι χιονοδρομικό είναι οι λιφτιέρηδες, οι πιστέρ και οι ρατράκηδες ΔΙΚΙΟ έχεις αλλά είσαι τραγικά ΕΚΤΟΣ ΜΟΔΑΣ. Δεν φτάνουν τα μπικικίνια, η θα τα μαζεύουν οι διευθηντές (με τις καλές δημοσιες σχέσεις και τα σινιέ βιογραφικα) ή θα πάνε σε εκείνους που πραγματικά δουλεύουν..."
              ΜΙΖΕΡΙΑΣ ...καί σαπιοκοιλιάς(by Makaka)

Comment

τα διαβαζω και γελαω

κ ας μην φτασουμε στην ουσια -που λεει και ο Θοδωρης - γιατι θα γελασουμε ακομα περισσοτερο

ρε Θοδωρακο τα λες κ εσυ που ξερεις και δυο πραγματα παραπανω? μην μας τρελλαινεις....Edited by: mkmk
                ΧΕΛΜΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!

Comment

δεν γνωριζω κανεναν και δεν με νοιαζει αν ειναι καποιος ικανος ή οχι ή του αξιζουν τα οσα παιρνει,με νοιαζει η σωστη λειτουργεια του κεντρου, και η συντηρηση του ωστε να εχουμε την λιγοτερο δυνατη αναμονη στις ουρες!κανεις δεν ξεχνα τα οποια βηματα εγιναν προς τα εμπρος (λιγα/πολλα δεν εχει σημασια) αλλα και κανεις δεν ξεχνα τις +30' καθυστερησεις στις ουρες!απο την πλευρα μου,θα πηγαινω οταν μπορω να τιμω τον χωρο του χιονοδρομικου,ελπιζω κι ευχομαι να μην ειναι λιγοτερες οι επισκεψεις μου λογο τιμης βενζινας κλπ κλπ!

Comment

Και εγω συμφωνω με τα ακριβως με τα λεγομενα του Liapou......

Comment

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ????

Είναι εξωφρενικά ΠΟΛΛΑ τα 2.800 ή 3.300 ευρώ ΚΑΘΑΡΑ για θέση διευθυντή σε μια επιχείρηση όπως το Χ.Κ.Κ.????

Καλά λεφτά ΝΑΙ. ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΠΟΛΛΑ, ΟΧΙ.

Τα άρθρα του troktikou έχουν την γνωστή ποιότητα. Κοινώς είναι ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ. Στέλνω εγώ ένα email και γράφω ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ και το δημοσιεύουν.

Πηγαίνετε εσείς με 1.500 ευρώ να διοικήσετε το ΧΚΚ. Καλή τύχη...

Comment

Originally posted by gordonas
                        ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ????

Είναι εξωφρενικά ΠΟΛΛΑ τα 2.800 ή 3.300 ευρώ ΚΑΘΑΡΑ για θέση διευθυντή σε μια επιχείρηση όπως το Χ.Κ.Κ.????

Καλά λεφτά ΝΑΙ. ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΠΟΛΛΑ, ΟΧΙ.

Τα άρθρα του troktikou έχουν την γνωστή ποιότητα. Κοινώς είναι ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ. Στέλνω εγώ ένα email και γράφω ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ και το δημοσιεύουν.

Πηγαίνετε εσείς με 1.500 ευρώ να διοικήσετε το ΧΚΚ. Καλή τύχη...
                        Συμφωνώ....Εγώ και με τόσα λεφτά θα το σκεφτόμουνα....Είναι λίγα τα λεφτά για τέτοια θέση.Δείτε πόσο παίρνουν οι διευθυντές και τα ξαναλέμε.

Comment

ρε παιδια μην τσακωνεστε!πηγαινω εγω στην θεση αυτη με 1500!δεν με χαλαει καθολου το ποσο αυτο απο τα μισα που παιρνω αυτη την στιγμη και θα ειμαι και πιο ξεκουραστος!

Comment

,ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΡΜΑΛ ΜΙΣΘΟΣ ΔΙΕΥΘΗΝΤΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?????????

εδω απλά και οι πέτρες σηκώνουν τα χέρια....

Comment

απλά γιατί το ερώτημα ειναι αρχαιοελληνικά τραγικό

Ιδια είναι τα καλάβρυτα σαν δημοτική επιχείρηση και ίδια σαν ΑΕ (τρομάρα τους).

οι πολιτικά διοριζόμενοι διευθηντές σε σέλι και βασιλίτσα πόσα πρέπει να λαμβάνουν?

Στον Παρνασσό ο διευθηντης που ελέγχει τον διευθηντή της ελέω απευθείας ανάθεσης, εργολαβίας πόσα λαμβανει? Οί Τόττηδες τι μισθο να κόψουν στον εαυτότους?

Στο καιμακτσαλάν (τυπικά ιδιωτικό) ποιος προσλαμβάνει?( Απάντηση.... ο Νομάρχης), στην Νάουσα (το άλλο πρώην δημοτικο)γιά πόσα δουλεύει ο διευθηντής, που ξέρει και σκί...

ΤΟ ΘΈΜΑ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΠΌΣΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΡΓΟ ΠΑΡΑΓΕΙ

(να συνενούμαστε εργο δεν είναι τα χωματουργικά στην κοίτη του ρέματος, αυτα είναι χαρά του εργολάβου και εχουν <πνοη> 3ετίας και κατατροφικά αποτελέσματα μόνιμα...)

Comment

Working...
                              X