αρχιζει το μουντιαλ λοιπον και ακουω προβλεψεις!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Μουντιάλ 2010
Collapse
X
-
Ισπανια παιζει πολυ δυνατα φαβορι θα ελεγα...
Οι αφρικανικες ομαδες θα παρουν οπωσδηποτε σφυριγματα και βλεπω καμια Ακτη Ελεφαντοστου ημιτελικα η και τελικο...
Η Ελλαδαρα τι λετε ??? 3 ηττες στεγνα ??? Τουλαχιστον θα καταφερει να σκοραρει η μπα ???ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ
Comment
-
Βρε ας παιξει καλα κι ας φαει 30 γκολ....
Εγω δεν γουσταρω να παιξουμε κωλοποδοσφαιρο κατενατσιο για να χασουμε πχ 2-0 αντι 5-0....Ειδικα με την Αργεντινη...
Δυστυχως παιδες, ο ομιλος ειναι φωτια και λαυρα και μαλλον η 4η θεση θα ερθει φυσιολογικα...
Η Αργεντινη ενταξει δεν παιζεται, ποσο μαλλον απο εμας....
Η Νιγηρια δεν ειναι κανα μεγαθηριο, αλλα θα παρει σφυριγματα οπως ολες οι αφρικανικες ομαδες (θυμομαστε τι εγινε και με τη Νοτια Κορεα και Ιταλια-Ισπανια πιο παλια ε ??? το ζμπρωωωξιμο της αρκουδας μιλαμε....)
Η Κορεα πραγματικα δεν ξερω περι τινος προκειται, δεν την εχω δει καθολου, αλλα πιστευω οτι θα ειναι 11 ΡΟΜΠΟΤ που θα τρεχουν ακουραστα ολη την ωρα, σαν τον Παρκ της ManUtd....Ε, αμα μεινουν απο δυναμεις, θα κανουμε καμια αντεπιθεση κι εμεις...ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ
Comment
-
το πρωτο ματς ειναι με κορεα ε;
πιστευω οτι ειμαστε τελειωμενοι.
Τα κορεατακια ειναι μηχανες...ειναι λιγο αταλαντοι και για αυτο δινουν σημασια σε φυσικη κατασταση...εμεις ομως;;;
ο θεος και η ψυχη μας...αν τους επιασε η τεμπελια εκει βλεπω να τρωμε 2-3 απο κορεα και μετα αντε γεια...
Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις
Comment
-
<a href=http://sports.webshots.com/photo/2388493200090154019GTbkaT" target="_blank">
</a>"
Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!
Comment
-
εγω βλεπω καλη πορεια μετα απο χρονια για την σερβια!!
8αδα η και 4αδα!!!
ωραια στοιχηματα ο οπαπ!!!
για πρωτος ομιλου..1-2 και εχει πρωτη φορα το αν θα σκοραρουν και οι 2 ομαδες σε ενα ματς!ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ(ΑΓΟΡΙΑΝΗΣ) ΦΩΚΙΔΑΣ
http://users.otenet.gr/~occc8t/meteocam/
http://www.meteocam.gr/AgorianiVillage
http://www.weatherlink.com/user/agoriani870m
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΙΑΝΗ ΧΙΟΝΑΚΙ!!!
:weather_17:
Comment
-
η σερβια εχει 6-7 εμπειρους παικτες απο μεγαλες ομαδες,η αγγλια καλο προπονητη κ η ισπανια καλη ομαδα+καλο προπονητη.η ολλανδια ειναι ερωτηματικο,σχεδον ποτε δεν στεκονται ανταξιοι των προσδοκιων.
τωρα για 1ο σκορερ,απο ισπανια θα πω κ γω,βιγια ή τορρες.βεβαια καλη επιλογη ειναι κ ο μιλιτο(εαν κ εφ'οσον προχωρησουν με μαραντονα...) που ερχεται απο καλη χρονια.σνόου αντίκτηντ
Comment
-
Να πω κι εγω καποιες σκορπιες σκεψεις...
ΠΟΤΕ ευρωπαϊκη ομαδα δεν πηρε το μουντιαλ οταν αυτο εγινε εκτος Ευρωπης !!!!!!!!!!!!! Απιστευτο κι ομως αληθινο, μια πραγματικοτητα για τους λατρεις των παραδοσεων....Οι παραδοσεις ειναι για να σπανε ???
Εγω βλεπω Ισπανια πολυ καλα και ειναι λογικο...Αλλα δεν το χω ψαξει με τις διασταυρωσεις, αν πετυχει κανα καλο αντιπαλο στους 8 η 4 ποτε δεν ξερεις...
Αργεντινη και μονο που παιζει μπροστα με Μεσι-Μιλιτο, δεν χρειαζεται και πολλα...Απλα αλλους 9 παικτες να κοβουν πισω τη μπαλα...Μηπως ηρθε η ωρα της μετα απο 34 χρονια ???
Ποτε επισης μην ξεγραφετε τη μεγαλη Βραζιλια...Απιστευτο, ασυλληπτο ταλεντο, αν οι μπαλαδοροι αυτοι δεν βαρεθουν και δεν γυρνανε στα στριπτιζαδικα και παιξουν σοβαρα, παιδες η Βραζιλια στη μερα της ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ....
Απο ευρωπαϊκες ομαδες, η Γαλλια ψοφια πραγματα, η Ιταλια που τη μισω θα παει παλι με κατενατσιο να μας σπασει τα νευρα και οι Αγγλοι ειναι δυνατοι με το ΓουΡουνει απο μια καταπληκτικη σεζον, εχουν και προπονηταρα, αλλα ειναι καπως ξενερωτοι, και στα μεγαλα ματς συνηθως τα κανον θαλασσα...
Εγω απο ευρωπαικες ομαδες περα απο την ισπανια, δεν ξεγραφω και τα PANZER μην ξεχνατε οτι το ποδοσφαιρο ειναι ενα αθλημα που παιζουν 11 εναντιον 11 και στο τελος νικανε παντα ??? οι Γερμανοι....με πολυ σκληραδα και πολυ παθος
Επισης, περιμενω να δω στην 4αδα καποια αφρικανικη ομαδα, που εχω λυσσαξει να λεω οτι θα παρουν σφυριγματα και λογικο ειναι...Πιθανοτατα η Ακτη η καμια Αιγυπτος...
Συνοψιζοντας: Ισπανια μεγαλο φαβορι, Βραζιλια και Αργεντινη χερακι χερακι και μετα για μενα Γερμανια και ισως καμια Ακτη....ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ
Comment

"
Comment