Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΚ (5-6)/6/2010

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Mesogeiakos
    Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ
    Ποταμια οι δρομοι...

Μιλαμε ελεος!!!Που τα ειδες τα ποταμια??Διπλα ειμαστε κ εκανε 20 λεπτα οτι εκανε.Δεν βλεπω κανα ποταμι στην Μιχαλακοπουλου.

Τι αλλο θα ακουσουμε!!Δεν την παλευω εδω μεσα [i]

Εδω που μενω με τις ανηφορες που εχει και τα 4mm σε λιγα λεπτα ηταν ικανα να φτιαξουν ορμητικα ποταμια....

"

Comment

• Αστον μωρε αυτος ηρθε ελπιζοντας να κανει καθε μερα 60 βαθμους στην Αθηνα και να μας την πει, αλλα βρηκε βροχες και καταιγιδες και δροσιες υπεροχες....

γιαυτο εχει φαγωθει να μας πεισει οτι ζουμε σε στεπα, και ερημικα κλιματα και οοοοοοοοοοσες αηδιες δεν εχω διαβασει 8 χρονια σ`αυτο το φορουμ, μαζεμενες σε 8 μερες....
      ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ

Comment

• Originally posted by Kouvanos
        Αστον μωρε αυτος ηρθε ελπιζοντας να κανει καθε μερα 60 βαθμους στην Αθηνα και να μας την πει, αλλα βρηκε βροχες και καταιγιδες και δροσιες υπεροχες....

γιαυτο εχει φαγωθει να μας πεισει οτι ζουμε σε στεπα, και ερημικα κλιματα και οοοοοοοοοοσες αηδιες δεν εχω διαβασει 8 χρονια σ`αυτο το φορουμ, μαζεμενες σε 8 μερες....

[i]"

Comment

• Το πυρηνακι" που σχηματιστηκε στα τουρκοβουνια, οπως αποτυπωνεται στους σταθμους:

Γαλατσι 7,2 mm
          Αμπελοκηποι 5,8 mm

Αρχοντας το Περιστερι με τα 12,9 mm .... Αν και οπως καθε ασταθεια, υπηρχε φοβερη τοπικοτητα, οι περισσοτερες περιοχες εγραψαν απο 3-4 mm και πανω, μαζι με τα πρωινα...

Καθολου ασχημα για 9 Ιουνιου ρε παιδια !!!!!!! 3η μερα βροχης παρακαλω μεσα στο μηνα, και φτανουμε αισιως τα 10 mm για την περιοχη μου....
          "

Comment

• ΦΙΛΕ thunderguy !!!!!!!! η καποιος μοντ !!!!!!!!!!!!!!!!! ας αλλαξει την ημερομηνια στο τοπικ, αναφορες ασταθειας, η τελοσπαντων την ημερομηνια !!!!!!!! μεχρι και το τελος της εβδομαδας να γραφουμε εδω γιατι το ΣΚ περασε !!!!!!

Comment

• Πολύ καλή μπόρα στην Αγ. Παρασκευή το μεσημέρι. Εδώ σπίτι στο Διόνυσο εντελώς στεγνά! Πάντως από περσι το καλοκαίρι μου φαίνεται πως αυτές οι θερμικές καταιγίδες έχουν προτιμήσει το λεκανοπέδιο.
              "Καιρικά ανώμαλος" κατά Koppen

Comment

• Έχω την εντύπωση οτι ετοιμάζεται καταιγιδάρα πίσω απ το Χορτιάτη! Κρίμα που έχω μάθημα...
                Υιοθέτησε κι εσύ ένα βουνό...μπορείς!

Comment

• Originally posted by GiaPa
                  Έχω την εντύπωση οτι ετοιμάζεται καταιγιδάρα πίσω απ το Χορτιάτη! Κρίμα που έχω μάθημα...

Στο Κιλκις ξεσπασε μια 5λεπτη καταιγιδα (ο σταθμος δεν εγραψε τιποτα παρολο που απο εκεινη την περιοχη ηρθε) ενω ειμαστε περικυκλωμενοι απο πολλες ακομη. Αρκετα ηλεκτρικα φαινομενα.
                  ///Κιλκίς, 280m. κέντρο-360m. κορυφή λόφου Αγ.Γεωργίου///
                  Σταθμός ΕΑΑ- Web Cam Κιλκίς:
                  http://www.meteo.gr/stations/kilkis/

Comment

• βορεια και δυτικα κλεισμενος ο καιρος

Comment

• πολυ καλη καταιγιδα πλησιαζει απο βορειοδυτικα

Comment

• αρχισε η βροχη

Comment

• Originally posted by Kouvanos
                          Αστον μωρε αυτος ηρθε ελπιζοντας να κανει καθε μερα 60 βαθμους στην Αθηνα και να μας την πει, αλλα βρηκε βροχες και καταιγιδες και δροσιες υπεροχες....

Κουβανε γιατι νευριαζεις?Δεν εχω αυταπατες οτι θα κανει 60 βαθμους φετος...ενταξει πιο μετα ισως [i]

Παντως να αναφερω οτι εδω εκανε οτι εκανε για 20 λεπτα με ενταση..το πολυ.στα καπακια βγηκα εξω να παω βολτα το σκυλι κ ηταν θεου χαρα.Ηλιοφανεια κ ενιωθα τρομερη υγρασια"

Comment

• Φετος εχει υγρασια πραγματικα....

24.1 τωρα και 68% υγρασια

Comment

• Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ

Φετος εχει υγρασια πραγματικα....

24.1 τωρα και 68% υγρασια

Εγω παντως ετσι ενιωθα!!

Comment

• καταιγιδα με χορταστικοτατα ηλεκτρικα, αλλα με πολυ λιγη βροχη , εδω απο τη στεπα βορειως της θεσσαλονικης

Comment

Working...
                                X