Αστον μωρε αυτος ηρθε ελπιζοντας να κανει καθε μερα 60 βαθμους στην Αθηνα και να μας την πει, αλλα βρηκε βροχες και καταιγιδες και δροσιες υπεροχες....
γιαυτο εχει φαγωθει να μας πεισει οτι ζουμε σε στεπα, και ερημικα κλιματα και οοοοοοοοοοσες αηδιες δεν εχω διαβασει 8 χρονια σ`αυτο το φορουμ, μαζεμενες σε 8 μερες....
Αστον μωρε αυτος ηρθε ελπιζοντας να κανει καθε μερα 60 βαθμους στην Αθηνα και να μας την πει, αλλα βρηκε βροχες και καταιγιδες και δροσιες υπεροχες....
γιαυτο εχει φαγωθει να μας πεισει οτι ζουμε σε στεπα, και ερημικα κλιματα και οοοοοοοοοοσες αηδιες δεν εχω διαβασει 8 χρονια σ`αυτο το φορουμ, μαζεμενες σε 8 μερες....
Το πυρηνακι" που σχηματιστηκε στα τουρκοβουνια, οπως αποτυπωνεται στους σταθμους:
Γαλατσι 7,2 mm
Αμπελοκηποι 5,8 mm
Αρχοντας το Περιστερι με τα 12,9 mm .... Αν και οπως καθε ασταθεια, υπηρχε φοβερη τοπικοτητα, οι περισσοτερες περιοχες εγραψαν απο 3-4 mm και πανω, μαζι με τα πρωινα...
Καθολου ασχημα για 9 Ιουνιου ρε παιδια !!!!!!! 3η μερα βροχης παρακαλω μεσα στο μηνα, και φτανουμε αισιως τα 10 mm για την περιοχη μου....
"
ΦΙΛΕ thunderguy !!!!!!!! η καποιος μοντ !!!!!!!!!!!!!!!!! ας αλλαξει την ημερομηνια στο τοπικ, αναφορες ασταθειας, η τελοσπαντων την ημερομηνια !!!!!!!! μεχρι και το τελος της εβδομαδας να γραφουμε εδω γιατι το ΣΚ περασε !!!!!!
Πολύ καλή μπόρα στην Αγ. Παρασκευή το μεσημέρι. Εδώ σπίτι στο Διόνυσο εντελώς στεγνά! Πάντως από περσι το καλοκαίρι μου φαίνεται πως αυτές οι θερμικές καταιγίδες έχουν προτιμήσει το λεκανοπέδιο.
Έχω την εντύπωση οτι ετοιμάζεται καταιγιδάρα πίσω απ το Χορτιάτη! Κρίμα που έχω μάθημα...
Στο Κιλκις ξεσπασε μια 5λεπτη καταιγιδα (ο σταθμος δεν εγραψε τιποτα παρολο που απο εκεινη την περιοχη ηρθε) ενω ειμαστε περικυκλωμενοι απο πολλες ακομη. Αρκετα ηλεκτρικα φαινομενα.
Κουβανε γιατι νευριαζεις?Δεν εχω αυταπατες οτι θα κανει 60 βαθμους φετος...ενταξει πιο μετα ισως [i]
Παντως να αναφερω οτι εδω εκανε οτι εκανε για 20 λεπτα με ενταση..το πολυ.στα καπακια βγηκα εξω να παω βολτα το σκυλι κ ηταν θεου χαρα.Ηλιοφανεια κ ενιωθα τρομερη υγρασια"
Comment