Announcement

Collapse
No announcement yet.

Αποχωρηση

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Αποχωρηση

Παιδια ανεκυψε ενα θεμα με τον Phanis777.
    Επειδη καταλαβα οτι χωρις να υπαρχει λογος φτασαμε στο σημειο να μισουμε ο ενας τον αλλο λες κι εχουμε να χωρισουμε τιποτα μεταξυ μας,ειλικρινα εχω στεναχωρεθει παρα πολυ.

Ο λογος υπαρξης μου σ αυτο το φορουμ δεν ειναι ουτε για να μαλωνω,ουτε για να χαλαω την καρδια μου με τον οποιοδηποτε.Ειτε αυτος λεγεται Phanis ειτε λεγεται Mountexplorer,ειτε Dzski,ειτε Panicline.

Δεν καταλαβα γιατι να φτανουμε σε αυτο το σημειο.Εγω ουτε με το Φανη εχω προσωπικα,ουτε με τον Τολη (xionotrela) Ουτε με κανεναν αλλο και τους το χω πει και προσωπικα με Pm ασχετα αν με ειπαν κοτα".Στοχος μου δεν ειναι να μαλωνω ουτε να γινει παλη με νικητες και ηττημενους.

Νομιζω οτι το κλιμα ειναι αρρωστο.Ειδικα σημερα με την συνομιλια μου με το Φανη ειδα οτι λες και ειμαστε σε πολεμο,αντι να ειμαστε μια παρεα που θα μπορει να πειραζει ο ενας τον αλλο.Και παντα με τον κοινο παρανομαστη του καιρου.

Στεναχωρεθηκα ειλικρινα πολυ.Και δεν μπορω αλλο να συμμετεχω στο φορουμ που πολυ θα θελα να ειναι σε μια πιο φιλικη μορφη.

Καλη συνεχεια σε ολους.
    "

μη λες χαζα τωρα, αντε για βλακειες τωρα ενταξει μπορει να ειπατε 2 κουβεντες παραπανω αλλα δεν υπαρχει λογος να μην συμμετεχεις , δηλαδη ειναι χαζο για τα κοματα να χαλαμε τις καρδιες μας Edited by: MetFM

Comment

Κωστα ,κοιτα κακα τα ψεμματα εισαι ενα πανεξυπνο παλικαρι με πολυ καλες γνωσεις στον καιρο κ εισαι κ ιδιαιτερα παρατηρητικος στις τασεις του καιρου..αν κ συνηθως στα πολιτικα κ διαφορα εχουμε διαφορετικες αποψεις νομιζω οτι με το να φυγεις κανεις κακο και σε σενα και σε εμας ως φορουμ

Θλιβομαι πως ενα απο τα καλυτερα μελη μας αποχωρει.Σε καλω να το ξανασκεφτεις και να επιστρεψεις..ειμαστε ενα φορουμ και στην δημοκρατια ο πλουραλισμος ειναι η μαγεια...αν κ διαφωνω σε πολλες πολιτικες σου τοποθετησεις νιωθω οτι θα ειμαστε φτωχοτεροι!!!

Περιμενω απαντηση σου!!

Comment

ρε κωστα σοβαρεψου επειδη καποιοι δεν καταλαβαινουν πως προσπαθουμε να επικοινωνουμε μεσω μιας οθονης και αυτο απο μονο του ειναι πολυ δυσκολο!

Comment

Κωστα... λογικεψου και μην παιρνεις βιαστικες αποφασεις!
          Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

Αν πρόκειται για διενέξεις" στα άσχετα Κώστα, θα επαναλάβω για μια ακόμη φορά, ότι θα πρέπει να καταργηθούν εντελώς από τη λίστα του φόρουμ, γιατί δημιουργούν απίστευτες έριδες και τσακωμούς...δεν χρειάζονται, έχουν γεννήσει απίστευτες παρεξηγήσεις με τα πολιτικά, θρησκευτικά και εθνικά κυρίως θέματα...Πάντως οι απόψεις-θέσεις του κώστα πρέπει να προβληματίσουν γενικά, αν θέλουμε να προάγουμε την επικοινωνία σε αυτό το χώρο."

http://weatherparty.blogspot.gr/
            Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Originally posted by beach-snow
              Αν πρόκειται για διενέξεις" στα άσχετα Κώστα, θα επαναλάβω για μια ακόμη φορά, ότι θα πρέπει να καταργηθούν εντελώς από τη λίστα του φόρουμ, γιατί δημιουργούν απίστευτες έριδες και τσακωμούς...δεν χρειάζονται, έχουν γεννήσει απίστευτες παρεξηγήσεις με τα πολιτικά, θρησκευτικά και εθνικά κυρίως θέματα...Πάντως οι απόψεις-θέσεις του κώστα πρέπει να προβληματίσουν γενικά, αν θέλουμε να προάγουμε την επικοινωνία σε αυτό το χώρο.

+100000000000000000000

Γιατρε συνελθε!!!!

Χαλλλλλλλλλαρα που λετε και εκει στη Σαλονικα!"

Comment

δεν φταινε τα ΑΣΧΕΤΑ για τους τσακωμους, λιγα ξεκατινιασματα εχουν γινει και σε αυτην την ενοτητα, το πιο απλο ειναι αν καποιος νομιζει οτι θα παρεκτραπει σε μια συζητηση ας μη μπαινει.

ο κωστας ειναι και παρορμητικος, λεει αμεσως αυτο που σκεφτεται, ισως σε αυτου του ειδους την επικοινωνια χρειαζεται και λιγο φιλτραρισμα σε αυτα που γραφουμε, γιατι το υφος αυτων που γραφουμε ειναι δυσκολο να φανει, ειδικα αν δεν γνωριζουμε προσωπικα τον αλλον.

ας απολαυσουμε τον καιρο με ολες τις εκδηλωσεις του, και ας μην αφηνουμε, ασημαντα πραγματα να μας χαλαν τη διαθεση.

να τσακωθω εγω με τον κωστα η με τον καθε κωστα του φορουμ, η και εξω να βριστουμε να πλακωθουμε , να χαλαστουμε για τα κοματα τις ομαδες ποδοσφαιρου, και μετα, τι εγινε?

θα δωσουν μηπως σημασια για αυτο το γεγονος οι πολιτικοι μας η οι ποδοσφαιρικες ομαδες?

οχι μονο πικρα σε μας θα μεινει, δεν αξιζει λοιπον σε καμια περιπτωση.

Comment

Αυτο το κακο εχουμε σαν λαος τρωγομαστε για ψιλου πηδημα,και κωστα μην κανεις την βλακεια να αποχωρησεις ολλοι εδω μπαινουμε γιατι ειμαστε τρελαμενοι με τον καιρο και για μια παρεξηγηση δεν ειναι σωστο να φυγεις.[i]"

Comment

Originally posted by beach-snow
                    Αν πρόκειται για διενέξεις" στα άσχετα Κώστα, θα επαναλάβω για μια ακόμη φορά, ότι θα πρέπει να καταργηθούν εντελώς από τη λίστα του φόρουμ, γιατί δημιουργούν απίστευτες έριδες και τσακωμούς...δεν χρειάζονται, έχουν γεννήσει απίστευτες παρεξηγήσεις με τα πολιτικά, θρησκευτικά και εθνικά κυρίως θέματα...Πάντως οι απόψεις-θέσεις του κώστα πρέπει να προβληματίσουν γενικά, αν θέλουμε να προάγουμε την επικοινωνία σε αυτό το χώρο.
                    Τα άσχετα να μη φύγουν,δε συμφωνώ.Επειδή κάπιοι δεν έχουν τι να κάνουν στην ζωή τους και εκτονώνονται εδώ μέσα,δε σημαίνει οτι θα καταργήσουμε όλες τις ενότητες του φόρουμ μια μία.πχ εγώ θέλω να ανοίξω ένα θέμα για το ψάρεμα που έκανα χτες,να μοιραστώ μερικές εικόνες,που θα το ανοίξω εδώ? Η να κάνω μια άσχετη ερώτηση για ένα θέμα. Ηδη το θέμα καιρός επιβαρύνεται κατα καιρούς απο '' χρονια πολλά'' και διάφορα άλλα θέματα.Ηδη τώρα έχουμε 2 θέματ άσχετα εδώ,σκέψου μετά τι θα γίνει.

Συμφωνώ όμως με την άποψή σου λίγο τροποποιημένα,δηλαδή να καταργηθεί το '' πολιτικά θέματα''. είναι ΠΑΝΤΕΛΏΣ άχρηστο να υπάρχει κάτι τέτοιο σε φόρουμ σκι. Και μου κάνει εντύπωση το γιατί το κρατάνε ακόμα οι μοντ ενεργό. Αλλωστε οι περισότεροι που γράφουν εκεί,γράφουν ΜΟΝΟ εκεί,εδώ είναι άφαντοι.
                    "
                    http://www.northmeteo.gr/weather/ O καιρός ζωντανά στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης + κάμερα.

Comment

εγω πιστευω οτι λαθος συμπεριφορα του κωστα να την κανει..self-defeating attitude.Δε το καταλαβα δλδ οποτε μαλωνουμε επειδη ο αλφα η βητα εχει προβλημα μαζι μας πρεπει να την κανουμε?

Κωστα ξεκολα κ γυρνα...σε σενα κανει περισσοτερο κακο οχι στους αλλους αυτη η συμπεριφορα

Comment

παντως το θεωρω, απαραδεκτο, καποιος να αποχωρει απο ενα ΚΑΙΡΙΚΟ φορουμ, επειδη τσακωθηκε με καποιον αλλο για τα πολιτικα η για την μπαλα, τα πολλα ατομα που εχουμε να δινουν αναφορες και οχι μονο απο τον καμπο του λαγκαδα, και να χανονται να φευγουν

Comment

Ο κακός μας ο καιρός φταίει (κυριολεκτικά και μεταφορικά) όχι η πολιτική θεματολογία , η πλειοψηφία των παιδιών που γράφουν και εκεί είναι παιδιά με επίπεδο , γνώσεις, με συνέπεια να γίνονται ενδιαφέρουσες συζητήσεις

Μου φαίνεται ξεχνάτε τους ομηρικούς καβγάδες Βορείων -Νοτιων και απειλές στο καιρός γενικά, για το που έριξε περισσότερες νιφάδες.

’ρα, δεν είναι θέμα ενότητας αλλά προσώπων όποιος θέλει να μαλώσει μαλώνει και με τον αερα που αναπνέει
                          Όταν η συνέχεια γίνεται ζόρικη, οι ζόρικοι συνεχίζουν.

Comment

Κώστα σοβαρεψου σε παρακαλώ. Δεν υπαρχουν αποχωρησεις απο εναν χωρο που σχετιζεται με το χομπυ μας, με την αγαπη μας ερασιτεχνικα και εγκυκλοπαιδικα για τον καιρο.

Εχει υπαρξει και πολυ εντονο υφος στις συζητησεις (ειδικα στη διαμαχη" βορειων νοτιων), αλλα με καλη διαθεση,μερακι ε και η αληθεια να λεγεται οτι δεν ειναι και κανενα σοβαρο θεμα για να προκυψουν τετοιες εντασεις. Απλα καποιοι ή και ολοι εμεις μεγαλοποιουμε κατα πολυ καποια πραγματα. Δεν ξερω τι συνεβη με τον Φανη, αλλα προσωπικα σε αναγνωριζω ως ψυχραιμο συνομιλητη, με διαθεση για ψαξιμο επι των καιρικων και οχι μονο γι'αυτο και σου λεω απλως οτι αν πραγματοποιησεις αυτο που λες θα βγουμε και εμεις χαμενοι, μα και εσυ. Αντε λοιπον μη το σκεφτεσαι,αναθεωρησε!

Δεν εχω ψαξει σε καμια αλλη ενοτητα του φορουμ χωρια του καιρικου υποφορουμ. Αν υπαρχει χωρος και για πολιτικες συζητησεις η διαξιφισμους (μου προκαλεσε μεγαλη εξπληξη αυτο) κακως υπαρχει.
                            "
                            sigpic

Comment

Σήμερα είναι τα πολιτικά και τα θρησκευτικά θέματα. Χθες (και το εννοώ το χθες μιας και ελπίζω να μην ξαναδούμε τέτοια φαινόμενα) ήταν ο Βορράς και ο Νότος, η Ανατολή και η Δύση.

Πόσο δύσκολο είναι....( γμτ το κέρατο μου) να μην δίνετε συνέχεια σε προκλήσεις. Πόσο δύσκολο είναι να χαμηλώνουν οι τόνοι και οι εγωισμοί.

Δεν μιλάω για κανέναν προσωπικά μιας και όλοι μας...άνθρωποι είμαστε και θα παρεκτραπούμε.

Συμφωνώ κι εγώ ότι στα ’σχετα έχει παραγίνει το κακό....αλλά δεν φταινε τα άσχετα. Φταιμε εμείς που δεν αφήνουμε τίποτα να πέσει κάτω.

Y.Γ....Το βραδάκι θα μεταφερθεί απο τον Καιρό"
                              Edited by: AKIS-EGIO "
                              ΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Web cam, live καιρός στο Αιγιο
                              http://www.e-achaia.gr

Comment

Working...
                              X