Announcement

Collapse
No announcement yet.

AΠΟΛΥΘΗΚΑ!!!!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• AΠΟΛΥΘΗΚΑ!!!!!!

ΤΕΛΟΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ 9 ΜΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΔΡΥΜΗΣ!!!!!!!!ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ!!!!!!!ΕΙΧΑΤΕ ΔΙΚΙΟ...ΓΥΡΝΑΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ....ΜΕ.......
    2 ΜΕΡΕΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗΣ ΒΡΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ!!!!
    ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!!!!
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΛΟ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΣΤΑ ΠΡΟΚΡΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ CL!!!!!!!!!!
    ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ!!!!!!"
    ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Καλός πολίτης Μίμη, καλά μυαλά και πάντα να έχεις ό,τι αγαπάς...

http://weatherparty.blogspot.gr/
    Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Aπολυθηκες κιολας!!!Μη χειροτερα!!!

Εισαι σιγουρος οτι πηγες φανταρος???[i]

χαχαχα
      Πλακα κανω.

Κι εμενα η περιοδος του στρατου μ ειχε αρεσει.Κι οσο κι αν φανει περιεργο πιο πολυ μ αρεσαν οι δυο μηνες στο κεντρο οπου εκανα σκοπιες παρα μετα που εκανα το γιατρο.

Αναγνωριζω ομως οτι απο ενα σημειο και μετα ειναι κουραστικο.Οχι τοσο σωματικα οσο ψυχολογικα.Το να ακολουθεις καποιους κανονες συνεχως.
      "

Comment

Ελπίζω να απόλαυσες τις τελευταίες σου υποχρεωτικές διακοπές (απ'ότι μου έχουν πει...τί χάσιμο χρόνου Θεέ μου). [i]"

Comment

Originally posted by kostas2004thes
          Aπολυθηκες κιολας!!!Μη χειροτερα!!!

Εισαι σιγουρος οτι πηγες φανταρος???[i]

χαχαχα
          Πλακα κανω.

Κι εμενα η περιοδος του στρατου μ ειχε αρεσει.Κι οσο κι αν φανει περιεργο πιο πολυ μ αρεσαν οι δυο μηνες στο κεντρο οπου εκανα σκοπιες παρα μετα που εκανα το γιατρο.

Αναγνωριζω ομως οτι απο ενα σημειο και μετα ειναι κουραστικο.Οχι τοσο σωματικα οσο ψυχολογικα.Το να ακολουθεις καποιους κανονες συνεχως.
          Χαχα very true...Eγώ τι να πω κιόλας που πήγα και δόκιμος και έκανα 4 μήνες εκπαίδευση στο κέντρο με σκοπιές και τέτοια και μας πηγαινε 7/1 ή και 10/1 πολλές φορές κυρίως στην αρχή, αλλά εκεί ηταν τα καλύτερα απο κάθε άποψη που είχε τζερτζελέ με τα παιδιά. Μετά τους υπόλοιπους 12 μήνες ημουν αραχτός όλη μέρα σε ένα γραφείο και έπαιζα παιχνίδια(Δντης ΓΕΠ και καλά), και το μεσημέρι γυρνούσα σπίτι. Και οι υπηρεσίες κλαιν μαιν, ΑΥΔΜ και καλά στην πρώτη μετάθεση στην παραμεθόριο και πηγαίναμε στα ιατρεία και τα πίναμε με τους έτερους γιατρούς και λέγαμε ιστορίες για αγριους χαχα, και ΒΕΑΣ όταν ήρθα εδώ μετάθεση, ουσιαστικά Big Brother πες καλύτερα, μιας και είχα υπηρεσία στο control room. Αλλά ήταν ωραίες εμπειρίες απο κάθε άποψη
          Edited by: NikosThes "
          http://www.youtube.com/watch?v=FsLwAsmHH_0

Comment

Εγω παλι περασα τελεια στην στην Αεροπορια!Υπηρετησα Τριπολη και Παρνηθα στο 2οΚΕΠ.Εκανα 12 μηνες συνολικα θητεια τοτε το 2006!Στην Τριπολη εκανα και σκοπιες αλλα μετα στην Παρνηθα ημουν στο υγειονομικο και ηταν αρκετα χαλαρα και δεν ειχα σχεδον κανενα τρεξιμο!!!Καθε μερα ημουν σπιτι μου σχεδον...Πολλες φορες τα βραδια που εμενα μεσα για υπηρεσια εβγαινα σε ενα συγκεκριμενο σημειο της μοναδας το οποιο και ηταν το ψηλοτερο στον πανω καταυλισμο στα ρανταρ και χαλαρωνα βλεπωντας ολοκληρη την Αθηνα,τα φωτα τρεμοπαιζαν...ηταν υπεροχα!!!!!!!!

Φυσικα ειχα προλαβει την Παρνηθα πριν καει....και πιστεψτε με στο ψηλοτερο της σημειο ηταν απλα υπεροχη!!!Τρομερη φυση...Γεματη ελαφια...μαλιστα ειχαμε μερικους ελαφους που εμπαιναν μεσα στην μοναδα κ ειχαν γινει η μασκοτ μας...Υπεροχες αναμνησεις..ειλικρινα υπεροχες...Edited by: Mesogeiakos

Comment

καλος αλητης [i]"
              τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Comment

Καλος πολιτης και καλωσηλθες στην πραγματικη ζωη και στον αγωνα!!!

Comment

καλος πολιτης- μεσογειακε βυσμα ησουν ε?[i]-αυτο που λεγαν οι παλιοι οτι στο στρατο γινεσαι αντρας δεν ισχυει πια γιατι η θητεια ειναι πολυ μικρη. εγω παλι αναπολω τις μερες στο πρωτοκλησσι εβρου στη μοναδα, γενικως τα τοπια που ειδα εκει μου εχουν μεινει.διαβαζοντας και τα παραπανω ποστ βλεπω κι αλλα βυσματα, εγω παρεπιπτοντως ημουν στα τεθωρακισμενα"

Comment

πω πω 9 μήνες εχει πάει η θητεία??!! τι να πω και εγώ με τους 21 μήνες στο Πολεμικό Ναυτικό το '99? τότε μετά από 9 μήνες ήσουν ακόμα στραβόγιαννο" ενώ τώρα περιμένεις το χαρτι απολύσεως.....καλός πολίτης φίλε!"

Comment

Eγω ημουν Λιτοχωρο και μετα στο Σουφλι.Δεν ημουν βυσμα.Απλα ημουν γιατρος μοναδας. Στο Λιτοχωρο το μονο που με βοηθησε ηταν οτι δεν εκανα σκοπιες παρα μονο εφημεριες ( στο στεπ).Κατα τ αλλα συμμετειχα παντου.Σε αγγαρειες,κουβαληματα,ξεχορταριασματα,χαζογυμναστι κες,αναφορες,οπλα,ασκησεις,βολες κτλ.

Στο Σουφλι ομως τα παντα ηταν παρελθον.Ο διοικητης με ειχε στα οπα οπα.χαχαχαχα[i]Ουτε αναφορες,ουτε οπλο (ειχα ενα ξεχασμενο στην αποθηκη-κλειδωμενο).Εκει το μονο δυσκολο ηταν οτι ειχε η μοναδα (ως τεθωρακισμενα ) παρα πολλες βολες.Δεν προλαβαιναμε να τελειωσουμε τη μια,αιντε ξανα αλλη.Και πολλες ασκησεις διημερες,σκηνακια κτλ.Οποτε μεσα στο στρατοπεδο δεν μεναμε και πολυ καιρο.

Αλλα ηταν καλα.....

Παντως πιο πολυ μ αρεσε στην Αρτα,στο κεντρο.Εκει ηταν τελεια.
                      "

Comment

εγω τον εβρο δεν τον συγκρινω με τιποτα, το χομπι μου νε τον καιρο , με βοηθησε πολυ να δω την περιοχη εκεινη με αλλο ματι, περα απο το τρεξιμο στο στρατοπεδο τις λιγοστες εξοδους- 20 μεσα- τις πορειες βολες κλπ.

στο φυλακιο κοτρωνιας ομως που ημασταν χωμενοι μες το δασος ηταν απολαυση τρεις μηνες χωρις εξοδο και ουτε που με πειραξε ουτε που καταλαβα πως περασε ο καιρος, ειχα και θερμομετρο το μεσημερι βαραγε 35 το βραδυ 12 και συνεχεια καταιγιδες ασταθειας , οχι σαν αυτες που κανει εδω , πιο βιαιες με πολλα ηλεκτρικα και χαλαζι

Comment

Originally posted by MetFM
                          καλος πολιτης- μεσογειακε βυσμα ησουν ε?[i]-αυτο που λεγαν οι παλιοι οτι στο στρατο γινεσαι αντρας δεν ισχυει πια γιατι η θητεια ειναι πολυ μικρη. εγω παλι αναπολω τις μερες στο πρωτοκλησσι εβρου στη μοναδα, γενικως τα τοπια που ειδα εκει μου εχουν μεινει.διαβαζοντας και τα παραπανω ποστ βλεπω κι αλλα βυσματα, εγω παρεπιπτοντως ημουν στα τεθωρακισμενα

για το υγειονομικο δεν ημουν βυσμα βρε!!προβλεπομενα μπηκα..Για την Αεροπορια...ενταξει δεν παιρνω και ορκο"

Comment

Χαχα εγώ δεν μπορώ να πω την παραμεθόριο την εβγαλα Σαμοθράκη και ήταν χλιδε κατάσταση. Πήγα και αρχες καλοκαιριού εκει και καθε μεσημερι έξω και τα Σ/Κ αραχτός στη κρεβάτα του σπιτιού,χαχαχα. Νταξει μεχρι Σεπτεμβρη ήταν καλά, είχε αρκετό κόσμο, αν και με είχε ταράξει στο μελτέμι επι καθημερινής βάσεως, 8-9άρι με 10άρες ριπές ήταν στην ημερησία διάταξη, αλλά τουλάχιστον ζέστη δεν κατάλαβα και αυτό με ικανοποίησε ιδαιτέρως. Τα βράδια σταθερά 21-22άρες με αεράκι και την ημέρα 31-32 το πολύ και ευτυχώς τις 1-2 φορές που είχαμε άπνοιες, υγρασίες και λιγο πιο ανεβασμένες θερμοκρασίες έλειπα με άδεια και γλίτωσα τα χειρότερα. Κατα τα άλλα ο καιρός ήταν δυστυχώς ξενέρωτος μιας και την πρώτη γίδα την είδα μέσα Σεπτέμβρη που παρεπιπτόντως είχαμε βγει και για σκηνάκια 10 ημέρες, και εκεί έκανε ουσιαστικά τις πρώτες σοβαρές γιδοκαταστάσεις με νυχτερινές μπόρες, δροσιές κτλ. Κατα τα άλλα και το υπόλοιπο διάστημα ψιλοαδιάφοροα αν και είχα πέσει και σε χαζοπερίοδο γενικότερα. Βροχές και κρύα έπρεπε να φτάσει τέλη Νοέμβρη για να δω τις σοβαρές βροχοκαταστάσεις, ενώ τα πρώτα χοντρά κρύα τα είδα τέλη Δεκέμβρη λίγο πριν φύγω για μετάθεση οπου είδα και την πρώτη χιονοκατάσταση με παγετούς και όλα τα συναφή, αν και δυστυχώς τίποτα σοβαρό.

Τώρα για το στρατόπεδο καλύτερα να μη τα πω γιατι θα μας πάρουν με τις ντομάτες εδώ μέσα[i] Eκτός απο την Δκτή του Λόχου που ήταν τεντωμένος μόνος του μαζι με τον Δκτή του Στρατοπέδου, οι υπόλοιποι ήταν χυμα στο κύμα, καθε μέρα για καφέδες ήμουν με τον Υπδκτη του στρατοπέδου, και τους υπόλοιπους αξιωματικούς, οταν δεν υπήρχε δουλειά, χαχαχα. Εγώ βέβαια επειδή σχεδόν ποτέ δεν είχα δουλειά βολτάριζα στο στρατόπεδο στις διάφορες υπομονάδες να περάσει η ώρα, δεν είχαμε και internet στην αρχή και ήταν βαρετή η όλη φάση, και πολλές φορές αυτοχωνόμουν για να μην βαρέσω ενέσεις απο την βαρεμάρα"
                            http://www.youtube.com/watch?v=FsLwAsmHH_0

Comment

’λλοι απολύονται και άλλοι.... παρουσιάστηκα 10 Μαίου στη Θήβα. Ορκίστηκα ήδη και ξαναμπαίνω την Τετάρτη.

Χαλαρό στρατόπεδο και ακόμα περισσότερο η μοίρα μας ελέω διοικητή. Μόνο αυτό το βαρετό βήμα να μην είχαμε 5 ώρες κάθε μέρα για μια διέλευση. 11 Ιουνίου η μετάθεση άγνωστο ακόμη το πού. Λογικά είτε Έβρο ή Ανατολικό Αιγαίο.
                              Thou shall not feel fear, cause the angel of light is here. May any evil opposes me burn to ashes

Comment

Working...
                              X