Announcement

Collapse
No announcement yet.

Κριση στη λειτουργια των ΧΚ???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Κριση στη λειτουργια των ΧΚ???

Μια παλια παροιμια λεει ''φυλα τα ρουχα σου να εχεις τα μισα''

που παει το παραπανω?λιγο πολυ ολοι μπορουμε μα καταλαβουμε.

Χρονια τωρα καποια ΧΚ ειχαν καποια οικονομικα προβληματα,ηρθε και η ''κριση'' και μαλλον εκανε το προβλημα τους ακομα μεγαλυτερο.

Το ποιο ευκολο θα ηταν να τους βαλουν ενα λουκετο και απο δω παν κι αλλοι,κατα τη γνωμη μου δεν ειναι λυση αυτο.

Ισως ειναι μια ευκαιρια για καθαρση και αρχη με νεες σταθερες βασεις σε ολα τα ΧΚ.

Και μιας και τα πραγματα οικονομικα για ολους μας ειναι καπως χλωμα για να κανουμε αυτο που μας αρεσει, απο την νεα περιοδο σε 4αδες στα αυτοκινητα ....

Πάντος καπετάνιο για μενα κάποια χιονοδρομικά θα έπρεπε να κλείσουν. Τι θέλω να πω με αυτό στην περιοχή μου ΚΟζάνη έχω στην γειτονιά 7 χιονοδρομικά εκ των οποιοων κάποια δεν θέλω να κρίνω εγώ ποια πραγματικά δεν έχουν λόγο ύπαρξεις δηλ δεν θα μπορούσε να υπάρχει μόνο ένα άντε δύο που να είναι σοβαρά όμως και να δείνονται όλα τα λεφτά εκεί?
    http://beliaswines.gr/

Comment

Σε διάφορες άλλες σελίδες του forum γίνεται συζήτηση για ΧΚ που είναι σε υπαρξιακή κρίση (Καρμενήσι, Βασιλίτσα), διοικητική (Καϊμακ), οργανωτική (Μαίναλο) και ακόμα δεν μπήκε το φθινόπωρο. Επιπλέον, κυκλοφορεί ότι 2 ΧΚ της Β. Ελλάδας (πλέον των προαναφερθέντων) είναι σε στάση πληρωμών.

Για συζήτηση λοιπόν, για όσους αγαπούν το χειμαρινά αθλήματα: Μήπως ήρθε η ώρα, συντεταγμένα, να κλείσουν κάποια; Αν ναι, ποια;

Comment

οχι...διαφωνω σε αυτο το θεμα.
        ο κοσμος που παει ειναι ηδη αρκετος για την δυναμικοτητα των ΧΚ
        αν πχ κλεισει η βασιλιτσα και το καιμα, (λεμε τωρα) τοτε η ουρα στο πισοδερι θα φτανει στα συνορα με την αλβανια.

αυτο σιγα σιγα θα οδηγησει πολλους απο εμας να καταφυγουμε σε αλλες λυσεις οπως Σκοπια, Βουλγαριες κλπ

θα ειναι κριμα γιατι θα χανονται λεφτα, και επιπλεον θα καταστραφουν οσοι επενδυσαν στον χειμερινο τουρισμο. καλως ή κακως

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

Επειδή πραγματικά πρέπει να γίνει συζήτηση (τα γεγονότα έρχονται): έχουν δύνατότητα ασφαλούς και κερδοφόρας λειτουργίας (χωρίς επιχορηγήσεις) - ξεκινώντας από το Νότο - το Μαίναλο, το Καρπενήσι, το Βίτσι, ο Λαϊλιάς, το Φαλακρό; Το Πήλιο ή το Μέτσοβο;

Αν κάποιο πρέπει να επιχορηγηθεί με ποια κριτήρια; Αθλητική ανάπτυξη (εννοώ πρωταθλητισμό σε διεθνή επίπεδο), τουρισμός από το εξωτερικό, κάτι άλλο;

ΥΓ Το αν κάποιοι πέταξαν" λεφτά στο παρελθόν, δεν είναι κριτήριο για να το επανλάβουμε
          "

Comment

Και η πολιτεία έδωσε την απάντηση: 3-5 Πηγάδια, Παρνασσός. Αν υλοποιηθούν μέχρι το χειμώνα του 2011 όσα ανακοινώθηκαν, τα ΧΚ που ανέφερα είναι τελειωμένα.

Comment

Το Μέτσοβο, Βίτσι, Περτούλι κ.α κακώς θεωρούνται Χ.Κ. οπότε μην τα αναφέρουμε κάν!

Comment

Συμφωνώ απολύτως και επαυξάνω. Ξοδεύεται όμως δημόσιο χρήμα για να συντηρηθούν ενώ ρωτήστε και την ΕΟΧ που διοργανώνει αγώνες σε αυτά πόσο χαίρονται οι αθλητές.

Comment

Καπτεν, δεν αρκει μονο 4αδες στα αυτοκινητα. Αν ξοδεψω σε μια ημερα 200€ πιστευεις οτι θα μπορεσω να ξαναπαω την επομενη εβδομαδα; Αν δεν αλλαξουν, κατα πολυ ομως, οι τιμες προβλεπετε δυσκολος χειμωνας και μαλλον αδειες πιστες. Πρεπει να καταλαβουν ομως οτι η λυση δεν ειναι να τα παρω απο αυτους για να βγαλω τα σπασμενα...πρεπει να εχει συνεχεια το πραγμα και σταθερη επισκεψιμοτητα. Καθαρση και νεα αρχη οπως ειπες, συμφωνω. Οχι κλεισιμο.

Comment

Working...
                  X