Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΙΟΣ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΙΟΣ

5 φωτο απο τα τελευτεα 5 χρονια τον μαιο στον παρνασσος.ανεβαζω αυτες τις φωτο για να δειτε πως κυλησαν οι σεζον στο βουνο.

εκτως απο την πρωτη φωτο που ειναι 19-5-06 και την πρωτελευταια που ειναι 7-5-09 οι αλλες 3 ειναι πρωτομαγια!!εξαλου στις 4 φαινεται και απο την ημερομηνια της καμερας.

19-5-06!!μια χρονια με πραγματικα πολυ χιονι!

[i]

1-5-07

1-5-08

7-5-09!!!πραγματικα πολυ χιονι περσι τα κελαρια

1-5-2010

"

Aν εξαιρέσουμε το 09 που μοιάζει με άλλη εποχή όλες οι υπόλοιπες είναι σχεδόν ίδιες. Το 06 όντως πρέπει να είχε περισσότερο χιόνι απ τις υπόλοιπες χρονιες Edited by: GiaPa
    Υιοθέτησε κι εσύ ένα βουνό...μπορείς!

Comment

εχω ακομα εκτηπωμενες εικονες απο την ιδια καμερα απο το 04 που ειχε στις 1 μαιου λιγο παραπανω απο φετος και στις 1 μαιου το 05 που μπορει να ειχε περισσοτερο και απο το 09!!!

αυτο που καταλαβα εγω τα τελευτεα δυο χρονια ειναι οτι τα κελαρια λειτουργουνε πολυ διαφορετικα απο τον βορειο παρνασσο!

π.χ β.παρνασσος 14-4-09

[i]

14-4-09

β.παρνασσος 1-4-2010

1-4-2010

αν εβλεπε καποιος αυτες τις φωτο,ασχετα απο την διαφορα των 13ων ημερων που εχουνε θα ελεγε οτι οι δυο αυτες χρονιες ηταν σχεδον καρμπον!!

αλλα αν εβλεπε και τις φωτο απο τα κελαρια πραγματικα θα δεν θα το πιστεβε!

7-5-09!

1-5-2010

Edited by: PARNASSIOS "

Comment

Η περσυνη χρονια για τον Γερο ηταν πολυ δυνατη....

Ανεβαζω και εγω 2-3 φωτος απο 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2009 που χα ανειβει να σκιαρω.. :P

<a href=http://img208.imageshack.us/i/lgim0177.jpg/" target="_blank"></a>

"

ΘΕΛΩ ΧΙΟΝΙΑΑΑΑ..ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!
        2008-2002-2004-2006

Comment

Working...
        X