Announcement

Collapse
No announcement yet.

Που κρυβοταν ολο το χειμωνα?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Που κρυβοταν ολο το χειμωνα?

<a href=http://img594.imageshack.us/i/dsc00082g.jpg/" target="_blank"></a>

Δευτερη μερα βορια στα Ιωαννινα και αν και σχεδον Μαιος πλεον η κατασταση εχει αλλαξει και θυμιζει κατι λιγο αμυδρα απο χειμωνα...

Και ερωτω...Που χαθηκε ολο το χειμωνα αυτος ο ανεμος?Που ειναι τα κρυσταλλινα παγκακια και τα γλυπτα παγου γυρω απο τη λιμνη?Που ειναι εκεινη η κρυσταλινη ατμοσφαιρα που παιρνεις μια βαθια ανασα και τσιτωνουν τα σωθικα σου?Που ειναι το κρυο το πραγματικο ομως κρυο και οχι τα 0 και τα -1???

Καλοι και χρυσοι οι υετοφοροι νοτιαδες αλλα οπως και να το κανουμε ο αρχων του χειμωνα ειναι ο βοριας..Σαπισαμε απο τη βροχη..Που ηταν φετος ο βοριας που παγωνει τα παντα και μετα μπουκαρει η χαμηλαρα απο το Ιονιο και ασπριζουμε ολοι??

Και τωρα γιατι ηρθε?Για να παιζει με τα νευρα μας?Χθες τρανταζοταν η μπαλκονοπορτα σαν τρελη το βραδυ και σκεφτομουν ποσο καιρο ειχε να γινει αυτο..

Ας ελπισουμε τα πραγματα τον επομενο χειμωνα να αλλαξουν ως προς το καλυτερο να ισορροπησει η κατασταση στους ανεμους και να συνδυαστουνε καλα επιτελους και πιστευω ολοι μας θα περασουμε πολυ καλυτερα!Γιατι θα τρελαθω..."
    Γιαννης,Γιαννενα και τα μυαλα στα...χιονια!

Ρε Γιαννιώτη αφού φέτος δεν έκανε κρύο...πως να παγώσει η λίμνη η καημένη??? Με -3αρια και -6αρια ελάχιστες δεν γίνεται δουλειά! Θέλουμε κρύο κανονικό....πάμε γερά στο χειμώνα 2010-2011[i]"

Comment

Βασικά στα Γιάννενα δύσκολα ερχονται πολλά μποφόρια... Παρά τους προσήνεμους Νοτιάδες που φυσάνε όλο το χειμώνα, όταν έχει Βοριά φυσσάει περισσότερο από τους Νοτιάδες.. Τα γλυπτά από πάγο είναι μόνο για τα μάτια του κόσμου.. η ξεραίλα που επικρατεί όμως με το Βοριά είναι πολύ εκνευριστική..
      Ο χιονοστερημένος δε λέει Σβαλμπαρντ... λέει σβαλαμπαλλαρνταρ

Comment

Αν εχουνε παραπονα και οι Γιαννιωτες απο τον φετινο χειμωνα...οι ανατολικοι τι πρεπει να κανουνε;; Εδω να δειτε ποσο καθηστεριμενα ηρθε αυτος ο βοριας!!! Εχω φυτεψει φυτα απο μεσα Φλεβαρη στον κηπο μου, απο την μερια που χτυπαει ο βοριας ομως... μεχρι εχθες κανενα απολυτος προβλημα! Σημερα το πρωι τα παντα τσακισμενα, μπουμπουκακια κομμενα...ενας χαμος... ηρθε ο βοριας στα μερη μας...αλλα αργησε πολυ...παρα πολυ!!! Αυτος ηταν ο βοριας που αναζητουσαμε και εμεις φιλε Γιαννιωτη ολο τον χειμωνα...και δεν ηρθε ποτε... καλος ο νοτιας και οι βροχες...αλλα ο βοριας ειναι βοριας! ΤΕΛΟΣ!
        Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

Χρειαζεται παρα πολυ ενας καλος βοριας.Να τα σαρωνει ολα να τα παγωνει..Και ας επικρατει ξεροκρυο εδω..Μετα ομως με ενα καλο χαμηλο παρτυ!Βοριας=Κρυο και κρυο=Χεμωνας τι να λεμε τωρα..

Comment

Οι ισορροπιες που λεγαμε φιλοι μου... και νοτιας και βοριας και ολοι οι καιροι χρειαζονται...και φετος ο βοριας και το κρυο ελειπε απο την χωρα μας!
            Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

Originally posted by Dirfis
              Αν εχουνε παραπονα και οι Γιαννιωτες απο τον φετινο χειμωνα...οι ανατολικοι τι πρεπει να κανουνε;; Εδω να δειτε ποσο καθηστεριμενα ηρθε αυτος ο βοριας!!! Εχω φυτεψει φυτα απο μεσα Φλεβαρη στον κηπο μου, απο την μερια που χτυπαει ο βοριας ομως... μεχρι εχθες κανενα απολυτος προβλημα! Σημερα το πρωι τα παντα τσακισμενα, μπουμπουκακια κομμενα...ενας χαμος... ηρθε ο βοριας στα μερη μας...αλλα αργησε πολυ...παρα πολυ!!! Αυτος ηταν ο βοριας που αναζητουσαμε και εμεις φιλε Γιαννιωτη ολο τον χειμωνα...και δεν ηρθε ποτε... καλος ο νοτιας και οι βροχες...αλλα ο βοριας ειναι βοριας! ΤΕΛΟΣ!
              [i] "

Comment

αν φυσουσε τετοιος αερας στα Γιαννενα δεν θα χατε καμια μα καμια ευκαιρια για χιονι.Θα σας ελουζε λαμπρος ηλιος.Οπως κι αυτες τις ημερες εξαλλου.Ενω με την προηγηθεισα κατασταση ειδατε και δυο φορες χιονακια.Και ελπισατε και για καλο χιονι.Ασχετο που δεν σας εκατσε.Οποτε καλυτερα που ελειψε ο αερας αυτος.

Comment

Κ΄εγώ το ξεροβόρι δεν το μπορώ, βροχές θέλω, όταν έρχονται όμως είναι απαγορευτικές οι θερμοκρασίες για αξιόλογες χιονοπτώσεις σε χαμηλότερα υψόμετρα.
                  Όταν η συνέχεια γίνεται ζόρικη, οι ζόρικοι συνεχίζουν.

Comment

Και εγω τι να τον κανω τον παγο και τις ξαστεριες και τις λιακαδες μεστο χειμωνα?? Προτιμω νοτιαδες και βροχες,αλλα καποιες μερες μεστο χειμωνα επιβαλλονται και οι βοριαδες δε λεω!!
                    www.weatherlink.com/user/morelo/

Comment

Για ισορροπια μιλαμε Κωστα... ισορροπια...
                      Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

Μωρε ας ερθει λιγες μερες και το ξεροβορι και η παγωνια..Χρειαζονται..Και μετα ακολουθουνε τα καλα..!

Comment

Παρεξηγημένος ο βοριάς. Χωρίς βοριά δεν νομίζω να χιονίζει πουθενά στα πεδινά. Ακόμα και εδώ που όλοι τον βρίζουμε...
                          Υιοθέτησε κι εσύ ένα βουνό...μπορείς!

Comment

τα καλα χιονια γινονται απουσια ανεμου , πλην εξαιρεσεων ολιγων εξαιρεσεων

Comment

Τις καλες συνθηκες για χιονι ομως τις φερνει ο βοριας..

Comment

Working...
                              X