Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΧΚ Γερμανιας?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΧΚ Γερμανιας?

Απο Σεπτεμβρη και μετα ειναι πολυ πιθανο για ενα 6μηνο να ειμαι Γερμανια και ποιο συγκεκριμενα στο Krefeld που ειναι κοντα στο Dusseldorf.

Ξερετε στην Γερμανια καποια χιονοδρομικα (ιδιαιτερως εκει γυρω)???
    detox

<a href=http://www.gapa.de" target="_blank">www.gapa.de</A> GARMISH-PETERKIRHEN το μεγαλητερο της Γερμανιασ 1 ωρα απο Μοναχο στα συνορα της Αυστριας.

αν πας μεχρι εκει,τοτε θα βρεις κ αλλα στην αυστρια κοντινα."
    GVAFI72

Comment

Καλη φαση ...Αλλα ελεγα για κατι ποιο κοντινο γιατι εαν ειναι να φτασω μεχρι εκει δεν αξιζει περισσοτερο να παω μια Αυστρια?
      detox

Comment

Εκεί που πάς δεν έχει τίποτα κοντά!

Comment

Δηλαδη τα χιονοδρομικα της Γερμανιας ειναι νοτιοδυτικα...προς Αυστρια?

Αξιζουν ή να βρω τπτ φτηνα αεροπορικα εισιτηρια για Αυστρια?
          detox

Comment

ΑΝ ΦΤΑΣΕΙΣ GARMISCH ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΠΟ ΚΕΙ, ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ .ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΠΗΓΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΣ ΜΟΝΑΧΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΜΑΞΙ 'Η ΤΡΕΝΟ GARMISCH Ή ΑΥΣΤΡΙΑ.ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ,

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ GARMISCH ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ.
            GVAFI72

Comment

ΠΑΝΤΟΣ ΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΓΙΑ INSBRUCK, 'Η ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΒΙΕΝΝΗ.

ΣΤΗΝ ΒΙΕΝΝΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΟΝΤΑ.

ΤΟ ΤΥΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ INSBRUCK ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Χ.Κ.ΚΑΙ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΑ.
              GVAFI72

Comment

Αν δεν κανω λαθος κοντα στο Ντισελντορφ ειναι το Ντορτμουντ και εκει ειναι το Bottrop, οπου υπαρχει κλειστη πιστα σκι (600μ περιπου). Ειναι μια διαφορετικη εμπειρια. Οσο αφορα το οικονομικο με 40 ευρω το 2006 μου παρειχαν φορμα, σκι, μποτες, χρηση του λιφτ και απεριοριστο φαγητο στο εστιατοριο εντος της πιστας. Για περισσοτερες πληροφοριες: <a href=http://www.alpincenter.com/" target="_blank">http://www.alpincenter.com/</A> Edited by: gsm1979 "
                Carpe diem quam minime credula postero

Comment

Εαν φτασω Insbruck ποιο χιονοδρομικο να προτιμησω?

(kitzbuhel,lech,st.anton,zell am see-kaprun,saalbach...καποια που εχω ακουστα.Το τυρολο ποια εχει?Γιατι ειδα ειναι διπλα στο insbruck!)

Απο αποψη αποστασης αλλα και ποιο ειναι καλυτερο" (εαν εχει και καποιο παρκο για snwd και γενικοτερα)...?Και απο αποψη τιμων...

Το επιπεδο μου ειναι αρκετα καλο για να πηγαινω σε ολες τις πιστες..Οποτε αυτο δεν με δεσμευει.

"
                  detox

Comment

Originally posted by detox

Απο Σεπτεμβρη και μετα ειναι πολυ πιθανο για ενα 6μηνο να ειμαι Γερμανια και ποιο συγκεκριμενα στο Krefeld που ειναι κοντα στο Dusseldorf.

Ξερετε στην Γερμανια καποια χιονοδρομικα (ιδιαιτερως εκει γυρω)???

Ιδιαιτερως εκει γυρω ειναι το Winterberg,μολις 138 χιλ. απο το Krefeld αλλα εκει που ειναι,ειναι μικρο".Εχει μεν 21 Lift,τεχνητη χιονωση-βραδυνο-10-15 χιλ πιστες (http://www.skiliftkarussell.de/), αλλα με κορυφη στα 842 μ και υψομετρικη διαφορα 100 και κατι μετρα,ειναι περιορισμενων δυνατοτητων.Ειναι πιο πολυ γνωστο για την πιστα για

Για να "ξεχαρμανιασεις" μια μερα η ενα σκ,νταξει,αλλα για κατι παραπανω πας για Ελβετια/Αυστρια.

"

Comment

Originally posted by detox

Δηλαδη τα χιονοδρομικα της Γερμανιας ειναι νοτιοδυτικα...προς Αυστρια?

Αξιζουν ή να βρω τπτ φτηνα αεροπορικα εισιτηρια για Αυστρια?

Καλυτερα αν πας για καποιες μερες/μια εβδομαδα+ να πας Αυστρια/Ελβετια.

Βρισκεις τωρα π.χ. εισιτηρια με Airberlin για Κολωνια-Salzburg 20-30 Δεκεμβριου 2010 με 1!!! ευρω [i] να πας και 1 ευρω επιστροφη,με τους φορους βγαινει 58 ευρω

Και για Innsbruck απο 80-100 ευρω

"

Comment

αν πας Salzburg νοικιασε αμαξι και εχει 10δες χιονοδρομικα πολυ καλα εκει κοντα....που να αρχισεις και που να τελειωσεις

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

Φίλε geop φέτος 27/3 επισκέφθηκα το Kaprun....Νομίζω οτι αξίζει να το επισκεφθεις.. Έχει 3 Πάρκα όλων των επιπέδων και απεριόριστο Freeride...Εννοείται και πολύ καλές πίστες...εγώ θα ξαναπήγαινα άνετα....[i]"
                          live to ride another day.....

Comment

Καλα για να κανω γενικοτερα θα τσεκαρω και αυτο που θα ναι κοντα μου...Αλλα εαν ειναι για πενταημερο κτλ μαλλον θα κατευθυνθω προς Αυστρια απο αυτα που μου λετε...Αλλα να παω Insbruck ή Salzburg???Tι συμφερει? Και ποιο μηνα...?Ποτε ξεκιναν τα χιονια εκει?

Να δω για κανα εισητηριο...!Απο βδομαδα θα ξερω και σιγουρα για την Γερμανια!Edited by: detox
                            detox

Comment

κοιτα κεκινα πρωτα απο το χιονοδρομικο που θελεις.μετα ειναι ευκολο σε ποιο αεροδρομιο θα κατεβεις..
                              το innsbruck εχει μεσα στην πολη οχι χιονοδρομικο κεντρο αλλα...ολοκληρη περιοχη με χιονοδρομικα!!!!!
                              το saltzburg δεν εχει αλλα ειναι πανεμορφη πολη.βεβαια στην ωρα με το αμαξι εχει παρα πολλα χ.κ.
                              Ξεκινα πρωτα απο το Χ.Κ.
                              GVAFI72

Comment

Working...
                              X