Announcement

Collapse
No announcement yet.

windsurfing...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• windsurfing...

Γνωριζει κανεις για το συγκεκριμενο σπορ.???....μιασ και τα χιονια ελιωσαν(τα περισσοτερα[i])καλο ειναι να ασχοληθουμε μ κατι αλλο (αν κ 4ever ski)καλο ειναι ....τσπ ξερει κανεισ για το σπορ ,τιμεσ?,...λιγα λογια για αυτο και αν χρειαζεται δασκαλο......... (Πιερια ξερει κανεισ αν εχει σχολη??? ........παραλιεσ που μπορω???.........)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!........."

Δεν ξερω να σου απαντησω στα υπολοιπα, γιατι κι εγω εχω κανει μονο 2-3 φορες με ενος φιλου, και ειλικρινα ειναι φοβερη γυμναστικη, θελει μπρατσα, οχι αστεια, παντως σιγουρα ειναι οτι θα κανεις στη Λουτσα (για Αττικη)....

δεν ξερω τι το ιδιαιτερο εχει το συγκεκριμενο μερος, μαλλον συνεχεις ισχυρους ανεμους λογω βορειου προσανατολισμου και του καναλισμου που κανει ο Νοτιος Ευβοϊκος στο σημειο, αλλα καθε μερα απο Μαιο μεχρι Σεπτεμβριο θα δεις δεκαδες ισως και εκατονταδες σερφερς....αυτα [i]
    "
    ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ

Comment

Αντοχη και δυναμη ειμαι οκ ,αφου γυμναζομε καθημερινα (αεροβιες-βαρη)ειμαι 17...μ αρεσει σαν σπορ εχει... γερα νευρα, και θελω ν το γνωρισω καλυτερα πριν αποφασισω να δοκιμασω... στο μελλον{....οποιος γνωριζει κατι ......(???)(για πιερια κανεισ???.....)}

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

Comment

το αδερφο φορουμ beachreport εχει ολοκληρη κατηγορια πανω σ αυτο το σπορ, και δεν κολλαει ποτε σαν αυτο

Comment

[i] metFM μπηκα στ beachreport.gr .....εεεε οκ γραφτηκα και στο φορουμ().....περιμενω να λαβουν-κρινουν το αιτημα και μπλα μπλα μπλα για να συνομιλησω με καποιον....αν και μου εκανε εντυπωση οτι ηπαρχουν μονο 140 μελοι στο φορουμ(???)....ενω εδω πανω απο 6.000 μελοι!!!"

Comment

κι εδω που εχουν 6000 μελη ουτε 100 δεν ειναι ενεργα και πολλα ειπα

Comment

Working...
            X