Announcement

Collapse
No announcement yet.

Μετεκπαιδευση στον Στρατο

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

δεν ισχυει το ''καθε τρια χρονια''! εμενα με καλεσαν 1 χρονο μετα την απολυση μου!και σαν ειδικοτητα οδηγος απλα μαζευτηκαμε (μονο οδηγοι) τα ειπαμε και φυγαμε!

MountExplorer πρεπει να σε τρεξανε αρκετα για να θες να τρεξεις νεους,ε;
    μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

Δεν κατάλαβα; Ποιοι θα πήξουνε; Αφού δεν προλαβαίνουν ρε παιδιά. Με 12μηνα, 9μηνα και 6μηνα τι να πήξουν; Στους 18μήνες που ήμασταν εμείς προλαβαίναμε λίγο να πήξουμε. Αλλά στους 12; Μέχρι να μπεις πάλιωσες και μέχρι να παλιώσεις βγήκες.
      Λεωσθένης

Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
      Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr

Comment

Originally posted by liapos7
        δεν ισχυει το ''καθε τρια χρονια''! εμενα με καλεσαν 1 χρονο μετα την απολυση μου!και σαν ειδικοτητα οδηγος απλα μαζευτηκαμε (μονο οδηγοι) τα ειπαμε και φυγαμε!

MountExplorer πρεπει να σε τρεξανε αρκετα για να θες να τρεξεις νεους,ε;
        ηθελαν να με τρεξουν αλλα δε μπορουσαν.... βαθμοφορος προβλεπομενος ημουν... αλλα ουτε κι εγω τους ετρεχα. στα οπα οπα τα ειχα τα νεουδια! [i]
        "

Comment

ε ρε βυσματα[i]

οταν ημουν φανταρος στο πρωτοκλησι εβρου ειχαν ερθει επιστρατοι , αυτοι περναγαν πολυ ωραια μες το χαβαλε εμεις τρεχαμε σαν τρελοι.

θα ηθελα πολυ να με καλεσουν ετσι για αλλαγη αλλα μαλλον λογω ειδικοτητος ( χειρ. ολμου) δεν εγινε"

Comment

Working...
          X