Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΠΑΣΧΑ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΠΑΣΧΑ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

μαζι με ευχες, μπορουμε να γραψουμε και το μερος διαμονης-εορτασμου-διακοπων.

εγω εδω κερκυρα για 5ο συνεχομενο πασχα......

απο τον αυγ του 05 που μενω μονιμα εδω.

δυσκολα το αφηνεις το νησι τετοιες μερες.......
    Σκοπιανοί και άλλοι διαβάστε ιστορία! ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
    ΟΡΟΣ ΤΟΜΑΡΟΣ (ΟΛΥΤΣΙΚΑ) 1974 μ. / 28-12-11

Originally posted by tsef
    Ροδαυγή την Κυριακή του Πάσχα jim, με αρνάκι στη σούβλα , κοκορέτσι και πολυυυυυ τσίπουρο!!!
    ποποπο τοσα χρονια εχω το σπιτι στο χωριο και μια φορα δεν αξιωθηκα να κανω πασχα εκει πανω!ζηλευωωωωωω το τσιπουρο οχι τπτ αλλο[i]!
    "

Comment

Καλή Ανάσταση σε όλους!

Τέτοιες μέρες δεν φεύγεις από την ύπαιθρο, και εγώ λοιπόν εδώ ,με το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία στα τζουμέρκα!Edited by: tsef
      Όταν η συνέχεια γίνεται ζόρικη, οι ζόρικοι συνεχίζουν.

Comment

ΡΟΔΑΥΓΗ ΧΡΗΣΤΑΡΑ? ΚΛΑΣΣΙΚΑ! ΑΡΧΟΝΤΑΣ!
        Σκοπιανοί και άλλοι διαβάστε ιστορία! ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
        ΟΡΟΣ ΤΟΜΑΡΟΣ (ΟΛΥΤΣΙΚΑ) 1974 μ. / 28-12-11

Comment

Ροδαυγή την Κυριακή του Πάσχα jim, με αρνάκι στη σούβλα , κοκορέτσι και πολυυυυυ τσίπουρο!!!
          Όταν η συνέχεια γίνεται ζόρικη, οι ζόρικοι συνεχίζουν.

Comment

Εγω Λαγκαδα.Αν και θα θελα να παω καμια βολτουλα.Αυτες τις μαζωξεις με τα παππουδια τις βαριεμαι πολυ.Δεν φτανει που ολη μερα χαιδευω τα κορμια αρρωστων γιαγιαδων και παππουδων και μου ριχνουν τη διαθεση με την καταθλιψη που κουβαλουν και μου τη μεταδιδουν,να εχω και τα αντιστοιχα σογια πανω απ το κεφαλι μου το Πασχα να με ρωτουν αν το χαπι της πιεσης ειναι καλο κι αν η πετσα απ τα αρνι ανεβαζει το ουρικο,κι οτι δεν φοβουνται να φανε και να πιουν γιατι εχουν γιατρο διπλα τους.ΕΛΕΟΣ.[i]Τα χω βαρεθει αυτα.Δεν μ αρεσει.
            ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΥ.
            Θελω να φυγω τρεχωντας με 1000.

Κατα πασα πιθανοτητα θα κρυφτω μεσα στο σπιτι η το πολυ πολυ να παω καμια βολτα με το αυτοκινητο εδω κοντα για να ξεφυγω.

Edited by: kostas2004thes "

Comment

φετος κ εγω εδω....και θα προσπαθησω να αποφυγω τις συγκεντρωσεις κλπ

Καλή Ανάσταση σε όλους!

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

Αυριο τετοια ωρα θα πινω το καφεδακι μου στα ομορφα Χανιά της Κρητης!!!

Καλη Ανασταση σε ολους .....και καλο Πασχα!!!!
                ...Skiing is not a hobby.....Its a way of life.....
                fotini_kostoglou@yahoo.gr
                Facebook: Fotini Kostoglou

Comment

και εμεις δεν θα φυγουμε να παμε καπου αλλου για διακοπες.σπανια κιολας φευγουμε απο σπιτι οικογενειακα το πασχα.μετα απο πολλα χρονια φετος θα σουβλισουμε.δεν σουβλιζαμε γιατι εχουμε στην αυλη μας φουρνο χωριατικο και παντα εκει ψηναμε!!προσωπικα προτιμω το αρνακι στον χωριατικο απο το να ψησουμε..αλλα ειπαμε να κανουμε μια αλλαγη..

Originally posted by kostas2004thes
                  Εγω Λαγκαδα.Αν και θα θελα να παω καμια βολτουλα.Αυτες τις μαζωξεις με τα παππουδια τις βαριεμαι πολυ.Δεν φτανει που ολη μερα χαιδευω τα κορμια αρρωστων γιαγιαδων και παππουδων και μου ριχνουν τη διαθεση με την καταθλιψη που κουβαλουν και μου τη μεταδιδουν,να εχω και τα αντιστοιχα σογια πανω απ το κεφαλι μου το Πασχα να με ρωτουν αν το χαπι της πιεσης ειναι καλο κι αν η πετσα απ τα αρνι ανεβαζει το ουρικο,κι οτι δεν φοβουνται να φανε και να πιουν γιατι εχουν γιατρο διπλα τους.ΕΛΕΟΣ.[i]Τα χω βαρεθει αυτα.Δεν μ αρεσει.
                  ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΥ.
                  Θελω να φυγω τρεχωντας με 1000.

Κατα πασα πιθανοτητα θα κρυφτω μεσα στο σπιτι η το πολυ πολυ να παω καμια βολτα με το αυτοκινητο εδω κοντα για να ξεφυγω.

ετσι οπως τα περιγραφεις καλυτερα να φυγεις η' να κρυφτεις!!!!"

Comment

Και εγω στο χωριο οπως καθε χρονιά.
                    Το Χωριο μου λεγεται Ορεινή Ηλείας μεταξυ Πατρών- Πύργου....

Comment

Originally posted by RigaNi

[i]

ετσι οπως τα περιγραφεις καλυτερα να φυγεις η' να κρυφτεις!!!!
                      Kαι λιγα λεω.Ο μεγαλος τρομος μου ηταν την πρωτη χρονια που αρραβωνιαστηκε η αδερφη μου και επρεπε να φαμε ολοι μαζι στην αυλη του γαμπρου οπου ψησαμε και φαγητα.Εφεραν και τους 4 παππουδες εκει.

Ο ενας με Στεφανιαια νοσο,τετραπλο Bypass,δυο τρεις αγγειοπλαστικες σακχαρωδη διαβητη,με διαβητικη νεφροπαθεια,με περιφερικη αγγειοπαθεια,αρτηριακη υπερταση (εννοειται) και με μια ανακοπη στο ενεργητικο του δεν σταματουσε να τρωει.Δεκαπεντε μερες πριν πριν ειχε βγει απο το νοσοκομειο με πνευμονικο οιδημα.και δωστου οι μπυρες,και δωστου το τσιπουρο και να οι πετσες και να τα μπιφτεκια.Εγω ελεγα απο μεσα μου.Τωρα θα μας μεινει και θα τρεχουμε σαν χαζοι.Εμενα θα αγκαρεψουν να τρεχω.Και τι να πεις!Σταματα παππου να τρως.Σε ξενο ανθρωπο που πρωτη φορα τον εβλεπα απο κοντα.Τελικα αυτος πεθανε την επομενη χρονια.

Ο αλλος ο παππους ειχε απλα αναιμια λογω μυελοδυσπλαστικου.Εκεινος ηταν ησυχος.Εφαγε νορμαλ.Οπως και η γυναικα του.Σαν τα αρνακια εκατσαν στη γωνια και δεν με απασχολησαν.Δυο τρεις φορες μονο με ρωτησαν τι ειναι το μυελουπερπλαστικο συνδρομο και τι ινσουλινη να κανουν.Παλι καλα που περιοριστηκαν στις ερωτησεις,

Η δε γυναικα του πρωτου ομως ειχε σακχαρωδη διαβητη και οστεοαρθριτιδα γονατων που δεν μπορουσε να περπατησει εδω και χρονια.Αυτη ηθελε ντε και καλα να χορεψει στη χαρα των παιδιων.Αλλο θριλερ.Τωρα θα λυγισουν τα γονατα και θα πεσει μεσα στα καρβουνα και θα ριξει και το αρνι μες τις σταχτες,τωρα θα κανει υπογλυκαιμια και θα τρεχω με τους ορους και τα dextrose.Τελικα τιποτα απ ολα αυτα δεν συνεβη κι εγω τζαμπα ανησυχουσα.

Οι ερωτησεις ομως επεφταν βροχη απο τους νεωτερους της παρεας.Εναν που ειχε προβλημα με τη μεση του και με ρωτουσε αν εμπιστευομαι τους χειροπρακτες.Και αν εγω του συνιστω να κανει εγχειρηση ενω 3 (παρακαλω ) νευροχειρουργοι του ειπαν οτι αν κανει μπορει να μεινει παραλυτος,η θεια του γαμπρου που με ρωτουσε αν κανει καλα που στις συνταγες με τα γλυκα βαζει σακχαρινη κι αν αυτη ειναι αποδεδειγμενη ιατρικως οτι ειναι καρκινογονος,ενω την ιδια στιγμη αφοριζε λεγωντας (ελα μωρε!ολοι απο κατι θα παμε!),μια αλλη που με ρωτουσε αν η φυσιολογικη τιμη χοληστερινης ειναι το 200 η το 220 και γιατι στο κεντρο υγειας Λαγκαδα δινουν φυσιολογικη τιμη το 220 ενω στο Παπανικολαου το 200,μια αλλη που με ρωτουσε αν κανουν τα πορτοκαλια για το ουρικο οξυ και γιατι ο αντρας της ενω στο υπερηχο δεν του βρισκουν πετρες στα νεφρα αυτος κατουραει αιμα,μια αλλη που πηρε βημα απο τα πορτοκαλια και με ρωτησε αν τα πορτοκαλια φερνουν πιεση γιατι ενας γνωστος της εφαγε μια κασα και μετα απο κει και περα αποκτησε αρτηριακη υπερταση,ενας αλλος με ρωτησε αν ειναι αληθεια αυτο που ακουσε οτι υπαρχουν 7 ειδη Ζαχαρου!!!(οχι ενα και δυο,αλλα 7 ολοκληρα ειδη παρακαλω!) και πολλα αλλα.
                      Επισης ερωτησεις τυπου:Εσυ ποτε τελειωνεις ειδικοτητα?Και αντε καλη προοδο.δεν ελειψαν απο τη γιορτινη μας συναθροιση.
                      Οπως καταλαβαινεις το μονο που ηθελα ηταν να φαρμακωσουμε το αρνι και να παω να παρω ενα ντεπον να ξεζαλιστω.Οταν ηρθε στο τελος και το παγωτο και μου ελεγαν,κατσε να φαμε και το παγωτο εγω ειχα ηδη βαλει μπρος και εφευγα οπου φυγει φυγει!!!

Αυτο το πραγμα δεν το ξαναζω ουτε να με πληρωσουν.
                      "

Comment

[i]
                        Originally posted by kostas2004thes

.Οντως.Με εκνευριζουν οι ιατρικες ερωτησεις εκτος κι αν προερχονται απο φοιτητες.Εκει δινω τον καλυτερο εαυτο μου.

ρε κωστα εχεις εναν τροπο να περιγραφεις κατι τετοιες καταστασεις...

ελιωσα απο τα γελια

να φανταστω οι φοιτητριες ειναι το φορτε σου?"

Comment

Kωστα ,ετσι οπως τα λες δεν θελεις να βλεπεις ανθρωπο που να σου κανει ερωτησεις

Comment

Originally posted by KAPTEN
                            Kωστα ,ετσι οπως τα λες δεν θελεις να βλεπεις ανθρωπο που να σου κανει ερωτησεις
                            [i].Οντως.Με εκνευριζουν οι ιατρικες ερωτησεις εκτος κι αν προερχονται απο φοιτητες.Εκει δινω τον καλυτερο εαυτο μου.
                            "

Comment

Originally posted by mokujin
                              Και εγω στο χωριο οπως καθε χρονιά.
                              Το Χωριο μου λεγεται Ορεινή Ηλείας μεταξυ Πατρών- Πύργου....
                              Πολυ ωραιαα!! Και εμεις στο χωριο, στις Μηλιες Φολοης αν ξερεις,διπλα απτο Λαλα [i]
                              Αρνι στη σουβλα,κοκορετσι απ ολαααααα
                              Edited by: Morelo "
                              www.weatherlink.com/user/morelo/

Comment

Working...
                              X