Announcement

Collapse
No announcement yet.

Eσείς νηστεύετε?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eσείς νηστεύετε?

Για να δουμε λοιπον, ποιοι απο μας νηστευουν και ποτε??
    0
    Οχι, δε νηστευω γιατι δε το θεωρω και τοσο μεγαλη αμαρτια
    0%
    0
    Νηστευω μονο Μ. Πεμπτη ως Μ. Σαββατο και μετα βουρ στο ψητο
    0%
    0
    Νηστευω ολη τη Μ. Εβδομαδα
    0%
    0
    Νηστευω ολη την Σαρακοστη
    0%
    0
    Νηστευω ακομα και τις Τεταρτες το λαδι
    0%
    0

ΘΕΛΩ ΧΙΟΝΙΑΑΑΑ..ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!
    2008-2002-2004-2006

Το δευτερο εγω.

Comment

ολη τη σαρακοστη

Comment

νυστευω ολη την σαρακοστη,ΑΛΛΑ θα επρεπε να βαλεις και αλλες κατηγοριες εκτος απο το φαι[i]!δεν εχει να κανει αν ειναι μεγαλη αμαρτια το να φας κρεας η οχι.πιστευω οτι το να καταφερεις να στερηθεις κατι το οποιο σαρεσει ειναι ολη η ιδεα της νυστειας!προσωπικα επειδη απο μικρος νυστεω δεν θεωρω οτι αυτο που κανω ειναι κατι σημαντικο!αλλα πραγματα ειναι σημαντικοτερα,το να καταφερεις να απεχεις απο επαφες στενου τυπου ολη την σαρακοστη ειναι κατι που θα ηθελα να καταφερω,ή το να μπορεσει καποιος ανεχει για 40 μερες μια λιτη ζωη χωρις πολλα πολλα ναι αυτο ειναι νυστεια!και οπως μου ειπε ενας φιλος μου που πηγε να εξομολογηθει τον ρωτησε ο παππας "το dvd της τζουλιας το ειδες"?????"

Comment

[i] Kαλα οι υπολοιπες κατηγοριες τις εχει ο καθενας για τον εαυτο του... Το αμεσο αντικειμενο της νηστειας ομως εχει σχεση με το τι τρωμε.. Συμφωνω οτι αν καποιος κανει κατι απο ιδεολογια , πιστη και ξερει για τι το κανει, σιγουρα θα δοκιμαζει αλλιως τον εαυτο του συνολικα στη ζωη του.. οχι μονο τωρα που ναι το πασχα.

Υ.Γ Ενημερωμενος ο Παπας... ^_^
          Edited by: frozed2 "

2008-2002-2004-2006

Comment

Εγω νηστεύω ολη την Μ.Εβδομάδα κανονικά Edited by: mokujin

Comment

Εγω δεν μπορω να κρατηθω.Συνεχως τσιμπαω.Δεν ειμαι αυστηρος στο θεμα.Και τα κουλουρακια μου τα τρωω.Αλλα τουλαχιστον τις 3 τελευταιες μερες κρατιεμαι.Βασικα την Μεγαλη Πεμπτη και ειδικα Μεγαλη Παρασκευη δεν μου παει και να φαω.Ουτως η αλλως τη Μεγαλη Παρασκευη ποτε στο σπιτι δεν μαγειρευτηκε φαγητο.Αλλα δεν μου παει να φαω μη νηστισιμα.Ειναι η ολη ατμοσφαιρα τετοια που το επιβαλλει.Νιωθω το πενθος οτι ΥΠΑΡΧΕΙ την Μεγαλη Παρασκευη.

Οσο για το σεξ μια απο τα ιδια.

Comment

Εγω νηστευω οχι οτι θελω, αλλα η μανα μου ειναι αγυριστο κεφαλι.... σημερα με χαλβα ελιες και ταραμοσαλατα την βγαλαμε.... μου φενονται αστεια ολα αυτα... δλδ αν φας κρεας θα γινει κατι?? Λεω της μανας μου καλα το λαδι απτις ελιες δεν βγαινει??Γιατι τρως ελλιες και δεν τρως λαδι?? Ο________Ο
                Γενικα δν ειμαι και τοσο της εκκλησιας =P
                www.weatherlink.com/user/morelo/

Comment

Νηστευω τη Μεγαλη Εβδομαδα..Κυριακη του Πασχα ομως αναπληρωνω οσα εχασα..[i]"
                  Γιαννης,Γιαννενα και τα μυαλα στα...χιονια!

Comment

Originally posted by Gianniwtis
                    Νηστευω τη Μεγαλη Εβδομαδα..Κυριακη του Πασχα ομως αναπληρωνω οσα εχασα..[i]
                    αμα κανω και εγω το ιδιο δλδ θα φτασω 200 κιλα σε μια μερα χαχαχαχαχα!
                    "

Comment

Όλη την Μεγάλη Εβδομάδα. Περισσότερο το βλέπω σαν μια πολύ μικρή δοκιμασία για τον εαυτό μου κατά πόσο έχω την ικανότητα να αλλάξω τις συνήθειες μου και να στερηθώ" κάποια πράγματα.

Γενικά τις πλάκας ιστορίας είναι αφού σιγά το δύσκολο να μην φας κρέας για 6 ημέρες. Εννοείται πως στα κρέατα περιλαμβάνεται και το ψάρι.

Θεωρώ κοροϊδία το φάγωμα θαλασσινών (χταποδάκι κτλ.) ως νηστίσιμα. Αν είναι να κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας καλύτερα να μην κάνουμε τίποτα. Δεν έχει να κάνει με την θρησκεία αλλά με τον στόχο.

Ο στόχος είναι να στερηθείς κάτι. Με θαλασσινά, μπιφτέκια από σόγια κτλ. απλά κάνεις πλάκα. Δικαίωμα του καθενός βέβαια, για τον εαυτό μου μιλάω.

Από την άλλη δεν σαβουριάζω πλέον Μ. Σάββατο και Πάσχα. Κανονικά όπως οποιαδήποτε άλλη ημέρα. Αν είναι να κάνω νηστεία 6 ημέρες για να φάω σε 24 ώρες ότι δεν έφαγα τις προηγούμενες 144 πάλι το βρίσκω ανόητο.

Φυσικά και λάδι τρώω. Τους δογματισμούς της εκκλησίας δεν τους δέχομαι. Νηστεία από ζώα. Απλά πράγματα. Το λάδι είναι φυτικό. Απλά και τέλος. Η Μ. Παρασκευή εξαιρείται."

Comment

Εγω κανω οτι πιστευω και το 90% του κοσμου,,,

Νηστευω τη Μεγαλη Βδομαδα, με κυριοτερες ημερες Μ.Πεμπτη ως Ανασταση, εννοω μονο αποχη απο κρεας και λαδι και γαλακτοκομικα...

Απτο σεξ και τη διασκεδαση δεν καταλαβαινω γιατι να νηστευουμε....ΟΚ, δεν λεω να πας στα μπουζουκια Μεγαλη Παρασκευη, αλλα ουζακι και χταποδακι ανετοτατα, μεσημερι, ηλιος και θαλασσα....Επισης, το σεξ, εχει ωρες ρε παιδια ??? δλδ αν σου κατσει που λεμε, θα πεις, ααααα οχι, περιμενε μεχρι Ανασταση, ειναι αμαρτια τωρα ??? [i] δεν ξερω, μου θυμιζει κατι ανεκδοτα με το Σαββατο στους Εβραιους
                        "
                        ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ

Comment

Εγω το 1ο παντως..μολίς χτυπησα και μια σοκολατα..:P

2008-2002-2004-2006

Comment

Originally posted by Kouvanos
                            Εγω κανω οτι πιστευω και το 90% του κοσμου,,,

Νηστευω τη Μεγαλη Βδομαδα, με κυριοτερες ημερες Μ.Πεμπτη ως Ανασταση, εννοω μονο αποχη απο κρεας και λαδι και γαλακτοκομικα...

Απτο σεξ και τη διασκεδαση δεν καταλαβαινω γιατι να νηστευουμε....ΟΚ, δεν λεω να πας στα μπουζουκια Μεγαλη Παρασκευη, αλλα ουζακι και χταποδακι ανετοτατα, μεσημερι, ηλιος και θαλασσα....Επισης, το σεξ, εχει ωρες ρε παιδια ??? δλδ αν σου κατσει που λεμε, θα πεις, ααααα οχι, περιμενε μεχρι Ανασταση, ειναι αμαρτια τωρα ??? [i] δεν ξερω, μου θυμιζει κατι ανεκδοτα με το Σαββατο στους Εβραιους

Γυρω γυρω Σαββατο και εκει που πηδουσα Κυριακη???"
                            Γιαννης,Γιαννενα και τα μυαλα στα...χιονια!

Comment

Originally posted by Gianniwtis
                              Γυρω γυρω Σαββατο και εκει που πηδουσα Κυριακη???[i]

"
                              καιρομανια!!!!!

Comment

Working...
                              X