Announcement

Collapse
No announcement yet.

Δολοφονια 15χρονου!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Δολοφονια 15χρονου!

Μου κανει εντυπωση που ολοι αυτοι που ξεσηκωθηκαν για τον αδικο χαμο ενος 15χρονου περσυ τον δεκεμβρη δεν αναφερουν τιποτα, δεν ξεσηκώνονται και δεν καταδικαζουν την αδικη δολοφονια ενος ακομα 15χρονου! Που ειναι ολοι οι δηθεν επαναστατες?
    Carpe diem quam minime credula postero

Originally posted by gsm1979

Μου κανει εντυπωση που ολοι αυτοι που ξεσηκωθηκαν για τον αδικο χαμο ενος 15χρονου περσυ τον δεκεμβρη δεν αναφερουν τιποτα, δεν ξεσηκώνονται και δεν καταδικαζουν την αδικη δολοφονια ενος ακομα 15χρονου! Που ειναι ολοι οι δηθεν επαναστατες?

πραγματικα κριμα για την δολοφονια του παιδιου και για το μικρο αδελφακι του που μπορει να χασει τα ματια του.

Τον σκοτωσε μπατσος μεγαλε εχει μεγαλη διαφορα....
    www.frozenwave.gr

Comment

.Edited by: peppermint
      Βόλος Αυστρία παράνοια κ βία

Comment

αφού λοιπόν δεν βγαίνουν οι αριστεροί στον δρόμο γιατί δεν βγαίνουν οι δεξιοί κ τα χρυσά αυγά εαν νομίζουν ότι φταίνε οι προοδευτικοί? σημάινει ότι έχουν κι αυτοί λερωμένη την φωλιά τους?
        (αν κ νομίζω ότι συριζα - κκε έχουν ανακοινώσει πορείες)
        Βόλος Αυστρία παράνοια κ βία

Comment

Originally posted by south coast

πραγματικα κριμα για την δολοφονια του παιδιου και για το μικρο αδελφακι του που μπορει να χασει τα ματια του.

Ειναι λιγοτερο δολοφονοι δλδ αυτοι επειδη δεν ειναι μπατσοι, ρε μεγαλε?
          Carpe diem quam minime credula postero

Comment

Originally posted by south coast

Ειναι λιγοτερο δολοφονοι δλδ αυτοι επειδη δεν ειναι μπατσοι, ρε μεγαλε?

σου απαντησα...τον δολοφονησε μπατσος ο οποιος ειναι οργανο του κρατους και η δουλεια του ειναι να προστατευει τον πολιτη.
            www.frozenwave.gr

Comment

Σωστο...Οπως ολοι γνωριζουμε οι αναρχικοι ειναι υπερ των μεταναστων οποτε επρεπε να ειχαν βγει στους δρομους...Μου φενετε οτι την εχουν λερωμενη την φωλια τους!
              http://www.kalavrita-ski.com/photos/file.asp?file=HPIM0132%2Ejpg

Λιγο χιονακι παιδια!!!!

Comment

Σταύρο ποιος κρινει τι είναι αυτονόητο και τι όχι σ΄αυτή τη χώρα, για κάποιον αυτονόητο είναι να καταδικαστεί η δολοφονία του Αφγανού, για καποιον άλλο να την προσπεράσει ως παράπλευρη " απώλεια και για κάποιον άλλο να την υποβαθμίσει σε κατηγοριά συμβάντος αστυνομικού δελτίου.

Το αυτονόητο στις μέρες μας δυστυχώς είναι υποκειμενικό και καθορίζεται πάντα από μηχανισμούς χειραγώγησης καθοδηγησης και υποκινησης γεγονότων, ανάλογα πάντα με το δίκαιο της πυγμής."
                Όταν η συνέχεια γίνεται ζόρικη, οι ζόρικοι συνεχίζουν.

Comment

της μαλ @κιας το αναγνωσμα.
                  1. συγκεντρωσεις κ δρασεις εχουν γινει κ εχουν προγραμματιστει να γινουν .
                  2. δεν καταλαβαινετε οτι μια πραξη τρομοκρατιας κ μια κοινη" δολογονια ειναι καταδικασμενη απο ολους κ θεωρειται τοσο δεδομενη η καταδικη απο ολους μας που δε μπορει να γινει ο περσινος χαμος (οπως δε γινεται χαμος σε καθε δολοφονια που γινεται στη χωρα).
                  ακομη , το γεγονος οτι δε γινεται ο χαμος αυτος αποδεικνυει σχεδον αυτοδηλα οτι τα περσινα δεν ηταν μια απλη αντιδραση για μια δολοφονια (οπως καποιοι ηθελαν να την παρουσιασουν) , αλλα μια συνολικοτερη κ γενικοτερη αρνηση κ αντιδραση προς τον επιβληθεντα (χρονϊασυμπεριφορα της αστυνομιας προς τους πολιτες) κ επιβαλλομενο (τρομονομος, αστυνομοκρατια) τροπο ζωης . τα τελευταια πηγαζουν αμεσα (κ προφανως απαντουν) απο τις αποριες αυτων που διερωτωνται "τωρα γιατι δε υπαρχει αντιδραση στο ιδιο φασμα εντασης?"
                  "
                  χιονια στο καμπαναριο

Comment

Originally posted by 8anosForSki
                    Σωστο...Οπως ολοι γνωριζουμε οι αναρχικοι ειναι υπερ των μεταναστων οποτε επρεπε να ειχαν βγει στους δρομους...Μου φενετε οτι την εχουν λερωμενη την φωλια τους!
                    Συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
                    το βρηκες!!!!!!!!!!!!!1 εγω εβαλα τη βομβα
                    χιονια στο καμπαναριο

Comment

ρε Σταυρο,τι θα γινει με το ινμποξ σου δεν χωρανε αλλα πμ

Comment

Originally posted by tsef

Σταύρο ποιος κρινει τι είναι αυτονόητο και τι όχι σ΄αυτή τη χώρα, για κάποιον αυτονόητο είναι να καταδικαστεί η δολοφονία του Αφγανού, για καποιον άλλο να την προσπεράσει ως παράπλευρη " απώλεια και για κάποιον άλλο να την υποβαθμίσει σε κατηγοριά συμβάντος αστυνομικού δελτίου.

Το αυτονόητο στις μέρες μας δυστυχώς είναι υποκειμενικό και καθορίζεται πάντα από μηχανισμούς χειραγώγησης καθοδηγησης και υποκινησης γεγονότων, ανάλογα πάντα με το δίκαιο της πυγμής.
                        φιλε tsef, δεν ειπα οτι δεν μας αφορα συλληβδην σαν κοινωνια (μιλησα μαλιστα κ για κινησεις του κινηματος) , αλλα ειπα οτι οταν κατι θεωρειται απο ολους δεδομενο (γιατι νομιζω οτι το συγκεκριμενο δυτυχημα-δολοφονια τετοιο θεωρειται και δεν ενεχει πολιτικες προεκτασεις σε μια βαση συζητησιμη) δεν υπαρχει αναλογη ζυμωση κ αντιδραση μαζικη

απαντας απο πανω μου ή μου φαινεται???
                        Edited by: Stavros151515 "
                        χιονια στο καμπαναριο

Comment

Originally posted by KAPTEN
                          ρε Σταυρο,τι θα γινει με το ινμποξ σου δεν χωρανε αλλα πμ

σου λειψα μωρο μου?

το κανονισα να μου στελνεις ραβασακια
                          χιονια στο καμπαναριο

Comment

Σταύρο,μα όταν θεωρείται από όλους δεδομένη μια κατάσταση πρέπει να υπάρχει μαζική αντίδραση - Με ενοχλεί όταν κάποιοι σε ίδιες καταστάσεις και γεγονότα δρουν αναλόγως και με βάση την κομματική τους ταυτότητα.
                            Όταν η συνέχεια γίνεται ζόρικη, οι ζόρικοι συνεχίζουν.

Comment

Originally posted by peppermint
                              Originally posted by panicline
                              Το πιο πιθανο ειναι οτι προκειτε για ρατσιστικο χτυπημα ,ως αντιποινα για την εκρηξη στα γραφεια της χρυσης αυγης την προηγουμενη εβδομαδα( οχι ντε και καλα απο αυτους αλλα απο `ανενταχτους` ακροδεξιους που ισως δεν ελεγχει κανεις μεχρι τωρα). Η επιθεση δεν εχει ομοιοτητα με καμια αλλη στο παρελθον και σε αυτο συμφωνουνε ολοι.
                              Χρυσή Αυγή λοιπον?
                              ...ποιοι άλλοι? ποιοι είναι τόσο απολίτιστοι ωστε να χτυπούν άοπλα γυναικόπαιδα απ το Αφγανισταν [i] ? καμια οργάνωση δεν είναι τόσο χυδαια οσο η Χ.Α. Αν είχαμε κράτος θα έπρεπε ο κος Μιχαλολιάκος και η παρέα του να βρίσκονται στις κρεμάλες
                              Που το ξερετε οτι ειναι η Χρυση Αυγη?Μπορει να ειναι,μπορει κ οχι.Για την οικονομια της συζητησης,δηλαδη,δεν μου καθεται καλα που λεμε ετσι στην τυχη οτιδηποτε,για τον οποιονδηποτε.

Οι περισσοτεροι συμφωνουμε οτι ειναι μαλακες οι χρυσαυγιτες.Αυτο που λες ομως για κρεμαλες,μπορει να ειναι το ''κοινο αισθημα'' περι δικαιοσυνης,δεν παυει ομως να ειναι πρακτικη της χουντας,δηλαδη αυτων που κατηγορεις για πρακτικες μη συμβατες μεσα σε μια Δημοκρατια.Στην ουσια γινεσαι σαν αυτους που κοροιδευεις.
                              Η εννοια του ''Κρατους Δικαιου'',που υποτιθεται οτι θελουμε να εχουμε,δεν εχει καμια σχεση με κρεμαλες και τα συναφη.φαινεται οτι εχουμε ακομα πολυυυυ δρομο μπροστα μας...

Οποιος κ να το εκανε,ειτε τρομοκρατης,ειτε χρυσαυγιτης ειτε εξωγηινος,ενα ειναι σιγουρο,οτι ειναι βλαμμενος.
                              "
                              σνόου αντίκτηντ

Comment

Working...
                              X