Announcement

Collapse
No announcement yet.

Χαρίζεται η Lady...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Χαρίζεται η Lady...

Την Τετάρτη 24 Μαρτίου... 2 παράξενα γεγονότα μας ξύπνησαν από τον λήθαργο της καθημερινότητας μας...
    Το βραδάκι της εν λόγω μέρας ο Shaft από το μπαλκόνι του σπιτιού ήταν πολύ ανήσυχος...
    Προσπάθησα να καταλάβω τι συμβαίνει αλλά το σκοτάδι της περιοχής μας δεν μου αφηνε περιθώρια να καταλάβω...
    Βγαίνοντας μετά από λίγο από το σπίτι διαπίστωσα ότι έξω από την πόρτα μας καθόταν ένα θυληκό κουταβάκι... (ακόμα με τα πρώτα του" δόντια) πιθανότατα ιχνηλάτης.... (έχει πολλά κυνηγόσκυλα η περιοχή-Kalavrita City)... Βγαίνοντας ο Shaft δεν έδωσε καμία μα καμία σημασία στην μικρή... και έφυγε " σφαίρα" κάτω και χάθηκε στο σκοτάδι... πράγμα που ποτέ ποτέ (ακόμα και 2 μηνών που ήταν) δεν το έχει ξανακάνει... και μάλιστα ΔΕΝ με άκουγε καθόλου... Σαν να μην υπάρχω.... Κατεβαίνω και εγώ... τον φωνάζω και έρχεται από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας... κοινώς από το δρόμο πράγμα που επίσης ποτέ δεν έχει κάνει διότι τον έχουμε μάθει να ΜΗΝ πατάει κάν άσφαλτο... Τον μαλώνω επιτόπου... κάνουμε την βόλτα μας και επιστρέφουμε σπίτι... Εκεί η κοπέλα μου είχε ήδη βάλει φαϊ και νερό στο κουτάβι...
    Μπήκαμε μέσα... αφήσαμε τον κούταβο απ'έξω... και το πρωί έκπληκτοι διαπιστώσαμε ότι η μικρά είχε κάνει τον κύκλο γύρω γύρω από τα μπαλκόνια περνώντας ανάμεσα από τα κάγκελα και ήταν δίπλα στον Shaft χωρίς φυσικά να τον πλησιάζει... (με την ασφάλεια των κάγκελων να την ξεχωρίζει από τον Shaft) Ξέχασα να αναφέρω ότι η κούκλα ήταν πάρα πολύ φοβισμένη το βράδυ και δεν την πλησίαζες... με τίποτα... Το πρωί όμως... μια χαρά... Πέρνω τον Shaft για βόλτα... από πίσω η κυρία... Με το που κατεβαίνουμε κάτω ο Shaft ξεκινάει κατευθείαν για το αντίθετο ρευμα... Τον φωνάζω ... σταματάει... και συνεχίζει να κοιτάει επίμονα απέναντι... Έκπληκτος διαπιστώνω ότι... η μαμά του κουταβιού... κείτεται νεκρή στην άκρη του δρόμου... Παθαίνω ΣΟΚ... Ο Shaft είχε πάρει χαμπάρι το ατύχημα (ήταν χτυπημένη από αυτοκίνητο) από το βράδυ... και γι'αυτό είχε φύγει σφαίρα για εκεί... Πραγματική φρίκη... Δεν ήξερα τι να κάνω... Παίρνω κανα δυο τηλέφωνα φίλους ντόπιους... και τους εξηγώ την κατάσταση... μήπως κάποιος αναζητεί τα σκυλιά... στην μικρή κοινωνία των Καλαβρύτων...Η ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ απάντηση όλων ήταν ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ διότι θα μου ζητάνε λεφτά... με το σκεπτικό ότι εγώ χτύπησα το σκυλί... Και μιλάμε για σκυλι ιχνηλάτη με αξία από 1500€ και πάνω... Ακόμα και ενας κτηνίατρος που υπάρχει στα Καλάβρυτα είναι στο κύκλωμα..(με την καλή έννοια.../εμπορία ιχνηλατών) και σίγουρα θα βρω τον μπελά μου... Είμαι έξαλλος... τα έχω πάρει... και δεν ξέρω τι να κάνω... Για να μην τα πολυλογώ ανεβαίνω πάνω... από κοντά και η μικρη από το δίπλα μπαλκόνι...(επέστρεψε μόνη της πίσω...) με φαϊ και νερό... αφήσαμε τα σκυλιά... και ανηφορησαμε αναγκάστικά.. (δουλειά βλέπεις...)για το χιονοδρομικό... (εκεί δουλέυουμε...) Προσπαθούσαμε να βγάλουμε μια άκρη με την παράνοια που επικρατεί... και να δούμε τι θα κάνουμε με την μικρά... Λέω λοιπόν... ας γυρισουμε πίσω και αν δεν εχει φυγει... θα την κρατησουμε με σκοπό να την δωσουμε για υιοθεσια...
    Εκπληκτοι το απόγευμα στο σπίτι διαπιστώνουμε ότι όχι μόνο δεν είχε φύγει... αλλά ήταν αγκαλιά με τον Shaft...!!! Αυτός ο μούργος την αφήνει να τρώει από το πιάτο του ανενόχλητη... Όταν έρχεται η ώρα του παιχνιδιού... υπάρχει μια διαφορά ύψους... αλλά κάτι γίνεται...
    Μετά από αυτόν τον μικρό {happy3} πρόλογο {happy4} που θέλω να καταλήξω...:
    H Lady χαρίζεται... σε πραγματικά φιλόζωους ακόμα και κυνηγούς... ΕΚΤΟΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ....
    Θα την κραταγαμε εμείς... μιας και είναι κούκλα... και δείχνει μεγάλα σημάδια αγάπης στο πρόσωπο μας... αλλά ενα Αγιου Βερνάρδου... και ένα Ουγγρικό ποιμενικό στην Λούτσα (τους καλοκαιρινούς μήνες... το αναλαμβάνουμε εμείς... μιας και είναι αλλουνού... και τον εξυπηρετούμε...) είναι πολλά ζωντανά για εμάς... και το πορτοφόλι μας...
    Η Lady δεν γνωρίζω αν είναι εμβολιασμένη... αλλά θα χαριστεί με τσιπάκι και πλήρες εμβολιασμένη ...βιβλιάρια κλπ... κάτι που θα γίνει τις επόμενες μέρες εκτός Καλαβρύτων...
    Επειδή έχω δει πολλούς κυνηγούς να συμπεριφέρονται στα σκυλιά.. σαν καραμπίνες... προτιμώ να την φέρω οπουδηποτε στην Ελλάδα αρκεί να ξέρω ότι θα πάει σε καλά χέρια... Αν δεν βρεθεί σπίτι για την Lady θα αναγκαστώ να την αφήσω σε κάποιον κυνηγό εδώ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ....
    Στα υπόψιν οτι η μικρή φιρμάρει... αμέσως...(αυτό είναι tip για κυνηγό...)
    Παρακαλώ όποιος νομίζει ότι μπορεί να βοηθήσει... για να μην καταλήξει η μικρή σαν την μαμά της ή δεν ξέρω και πως... ας βοηθήσει... μεταξύ μας μιλάμε για πολύ "γατί" σκυλί... {wink1}

Μερικές φωτό για να πάρετε ιδέα από το μουτράκι της....

Δεν είναι αξιαγάπητη...?

Φιλικά
    Τεο...
    επικοινωνία και στο info@wooloomooloo.gr "

ποπο γλυκα η μικρη,αν δεν ειχα αλλα 2 θα την επερνα!βεβαια εχω εναν που θελει ενα σκυλι αλλα το θελει για κτημα και φυλακα οποτε δεν νομιζω να κανει η lady!

Comment

Αν και θα προτιμουσα το ποιμενικο.... [i]
      Εχω λατρεια με τα τσομπανοσκυλα!
      Για την μικρουλα, θα ρωτησω και καποιους απο εδω Αθηνα... Εχω καποιον στο μυαλο μου.... Ειναι πολυ ενταξει με τα ζωα και τα λατρευει! Θα ρωτησω αυριο και θα ενημερωσω
      "
      καιρομανια!!!!!

Comment

Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον παίδες...

Για φύλακας μάλλον δεν κάνει... μιας και τρέμει ακόμα και με την σκιά της... χα χα χα...

Είναι πολύ φιλική αλλά δεν μπορώ να την κρατήσω ρε μαμώτι...

Όπου και να είναι θα την πάω αρκεί να είναι σε σπίτι που να αγαπάνε τα σκυλιά...

Φιλικά
        Τεο...

Comment

Working...
        X