Announcement

Collapse
No announcement yet.

συμβουλεύστε για το μηκος

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• συμβουλεύστε για το μηκος

Γεια σας φίλοι

Είμαι έτοιμος να αγοράσω τα k2 recon πέδιλα, αλλά δεν είμαι σίγουρος για την επιλογή του μήκου τους.

Είμαι μέσου επιπέδου, 175 ύψος, 95 κιλά. Ως τώρα κάνω σε στρωμένες πίστες με προοπτική να βγω αργότερα και στις πούδρες.

τα πέδιλα βγαίνουν σε 163-170-177.

ευχαριστώ

Καλημέρα!

Πούδρες τέλος για φέτος βέβαια, εκτός κι αν βγείς εξωτερικό!

Αν μιλούσαμε για ένα καθαρό Carvo-πέδιλο θα σου έλεγα το 1.63 .

Στην περίπτωση του Κ2 θα σου πρότεινα 1.70 . Θα είναι πιο σταθερό στα εκτός.

Comment

σε ευχαριστώ

Comment

Παρακαλώ! [i]

πρίν αγοράσεις οτιδήποτε πάντως ,ψάξε καλά μέσα σου τι ακριβώς σκί θέλεις να κάνεις!

Εγώ π.χ προτιμώ carvo-πέδιλο είτε είμαι στην πίστα είτε εκτός ,

για πολύ κλειστές στροφές και ευελιξία .

Επίσης με βολεύει και σε όλα τα είδη χιονιού εκτός πίστας .

Απλά στην πούδρα "ξεχνάω" freeride καταστάσεις... δηλ ταχύτητα ,

ανοικτά χέρια και carvάρισμα!

Και το πιο σημαντικό απ'όλα είναι ότι αν κάποιος φτάσει σε ένα επίπεδο σκι,

δεν παίζει και μεγάλο ρόλο τι σκί φοράει στα πόδια. Τα πάει όλα όπως θέλει.

κι αυτό γίνεται μόνο με συχνή επαφή με το χιόνι.

"

Comment

ευχαριστώ και πάλι

τελικα μόλις παρήγγειλα τα Atomic Nomad Crimson Ti

Διάβασα καλές κριτικές, είναι ένα πέδιλο για όλες τις καταστάσεις. Σίγουρα ότι και να έπαιρνα, σε σύγκριση με τα νοικιάρικα θα είναι καλύτερα!

Comment

Originally posted by yiannakas

.. Σίγουρα ότι και να έπαιρνα, σε σύγκριση με τα νοικιάρικα θα είναι καλύτερα!

σίγουρα! άντε..με'γεια!

Comment

φιλε δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα το συγκεκριμενο ατομικ το εχω δοκιμασει και δεν μου αρεσε....μεσα στη πιστα ειναι πολυ μαλακο και δεν εκοβε καθολου....θελει πολυ γερα ποδια για να κοψουν τα μαχαιρια...τωρα εκτως πιστας δεν το εχω δοκιμασει αλλα σιγουρα ειναι πουδροπεδιλο με 86αρα μεση και θα πιγαινει καλα....τι μηκος το πηρες???
              τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Comment

@miscelano ή είχαν πρόβλημα στις ακμές το συγκεκριμένο ζευγάρι που δοκίμασες

ή είχες πιεί πολλά τσίπουρα! [i]"

Comment

εσεις που ειστε ειδικοι και γνωστες, το σκι απο τις ανυπαρκτες γνωσεις που εχω παει με το υψος σωστα? υπαρχει καποια αναλογια? πχ ο χρηστος με ξερει.....

για κοντο και ελαφρυ ατομο τι να διαλεξω? ειδικα για back country-off piste skiing? [i]

ΥΓ = η αληθεια !! =

* 1,92 μ. / 110 κιλα

* επιπεδο σχεδον μηδεν !! / πληρως αδαης-αρχαριος !!

Edited by: JIM FORD "
                  Σκοπιανοί και άλλοι διαβάστε ιστορία! ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
                  ΟΡΟΣ ΤΟΜΑΡΟΣ (ΟΛΥΤΣΙΚΑ) 1974 μ. / 28-12-11

Comment

Originally posted by tirol
                    @miscelano ή είχαν πρόβλημα στις ακμές το συγκεκριμένο ζευγάρι που δοκίμασες

ή είχες πιεί πολλά τσίπουρα! [i]
                    ηταν σχεδον καινουριο ρε κωστα...τι να πω...τσιπουρα δεν ειχα πιει ρε...μονο οταν το χιονι ειναι σουπα πινω τσιπουρα...

τζιμ για σενα θελεις πεδιλα????1.78 πιατευω θα σου ειναι καλα...δεν ανεβηκες καμια μερα στο βουνο φετος....τωρα το θυμηθηκες να μαθεις σκι???
                    "

Comment

αρκετα πιο κοντα δηλαδη απο το υψος μου ε? αυτο ειναι το σωστο?

θα αρχισω με θαλασσιο.....[i]......ολο και θα βρω καπου εδω κοντα...για εξασκηση.....

"

Comment

κοιτα συνηθως τα παιρνεις 10 εκατοστα λιγοτερα απ το υψος σου...απλα επειδη εισαι τελέιως αρχαριος καλο θα ειναι να το παρεις και λιγο κοντυτερο για να παιρνεις ποιο ευκολα στροφες [i]

ρε φιολε στη κερκυρα σε καθε παραλια εχει και watersports...πολυ καλη φαση θα ειναι
                        "

Comment

ΟΝΤΩΣ......thanks....και σε περιμενω !!

Comment

Originally posted by miscelano
                            δεν ανεβηκες καμια μερα στο βουνο φετος....τωρα το θυμηθηκες να μαθεις σκι???
                            μην του λες τετοια τωρα και το παρατησει παλι, και θελουμε να τον ψησουμε να ξεκινησει!!!
                            Μπορει να παει στη Χιλη μεσα στο κατακαλοκαιρο να μαθει αν θελει... [i]"

Comment

skipan τι να μη του λεω τετοια που σε λιγο θα ποιασουμε 30 βαθμους....τζιμ πιθανοτατα να ειμαι πασχα στη κερκυρα αρα θα παμε παρεα για θαλασσιο σκι!!!

Comment

Working...
                              X