Announcement

Collapse
No announcement yet.

Χιονοδρομια και παιδια

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Χιονοδρομια και παιδια

Λεμε λεμε γκρινιαζουμε και στο τελος τι?και παλι απο την αρχη...τελος παντων.

Κατα τη γνωμη μου η χιονοδρομια στην Ελλαδα θελει καινουργιες βασεις,τωρα θα μου πειτε και που ειναι αυτες ρε φιλε?

κι ομως ,αυτοι που μπορουν στο μελλον να αλλαξουν τα πραγματα ειναι η νεα γενια ,τα μικρα παιδια και αυτα πρεπει να στηριξουμε και να προβαλουμε για να εχουμε στο μελλον κατι καλυτερο

<a href=http://img263.imageshack.us/i/skipaidia.jpg/" target="_blank"></a>Edited by: KAPTEN "

[TUBE]dPdlPCsbwNw[/TUBE]

Comment

Καλά ποιος έφαγε τέτοια τούμπα;;;’σχετος είναι με το σκι;; [i]

Κατά τα άλλα η νέα γενιά είναι αυτή που πρέπει να στηριχθεί με όλα τα μέσα και από την Πολιτεία και όλους τους αρμόδοιους φορείς της Χιονοδρομίας.Εκεί έξω υπάρχουν τόσα παιδιά που ασχολούνται με το σκι και πολλά από αυτά είναι ταλέντα...όμως πολλά από αυτά δεν εχουν την στήριξη που χρειάζεται για να αναδειχθούν...Μόνο αυτή η γενιά μπορεί να κάνει κάτι καλύτερο για τη χιονοδρομία στη χώρα μας...Και έχουμε ηθική υποχρέωση να είμαστε δίπλα της με όλα τα μέσα.
      "

Comment

o γονιος μπορει να μη ενδιαφερεται για το σκι ,αλλα αν βγει καποιο προγραμα η διαφημηση για το αθλημα απο το αναλογο υπουργειο με καποια βοηθεια στα οικονομικα ποτε ισως το δει καλυτερα ο καθε γονιος

Comment

Φαντάζομαι ότι αν δείτε τα αποτελέσματα της προαγωνιστικής στο site της ΕΟΧ θα δείτε που πάμε (ή δεν πάμε). Ελάχιστα παιδιά συμμετείχαν και κυρίως στη νότια περιφέρεια - 3 μόνο από Αθήνα. Καθόλου περίεργο βέβαια διότι αν ο γονιός δεν ενδιαφέρεται για το σκι, δεν πρόκειται να πάει το παιδί στο ΧΚ και να κάνει τα σχετικά έξοδα.

Comment

Καλημέρα σας, τα πράγματα με το σκι είναι πολύ δύσκολα ειδικά τώρα που κόπηκαν και οι πολυ μικρές επιχορηγήσης που έδινε το κράτος. Είχα την τύχη να ανήκω σε έναν πολύ καλό και παλιό σύλλογο της Νάουσας και τα ξέρω καλα από μέσα. Έχω και τον ανιψιό μου πλέον στον σύλλογο στον Π2 από την καινούργια χρονιά.Τα έξοδα είναι πολλά ,αν σκεφτείς ότι πας το παιδί σου από 6 χρονών και θέλεις χοντρικά 1500 ευρώ την σεζόν και όταν αρχίζει τους αγώνες θέλεις 2500 το λιγότερο και από φέτος που κόπηκαν οι επιχορορηγήσεις οι γονείς πλήρωσαν και για τους αγώνες. Να φανταστείς ο ΕΟΣ Νάουσας πάντα κατεβάζει ομάδες των 30 παιδιών ανά κατηγορία και φέτος στην πρωαγωνιστική κατάβασε μόνο 12 παιδιά καταλαβαίνεις τι μέλλει γενέσθαι. Η κρίση χτύπησε και τον αθλητισμό.
            :confused::bump2:

Comment

Originally posted by maria30
              Καλημέρα σας, τα πράγματα με το σκι είναι πολύ δύσκολα ειδικά τώρα που κόπηκαν και οι πολυ μικρές επιχορηγήσης που έδινε το κράτος. Είχα την τύχη να ανήκω σε έναν πολύ καλό και παλιό σύλλογο της Νάουσας και τα ξέρω καλα από μέσα. Έχω και τον ανιψιό μου πλέον στον σύλλογο στον Π2 από την καινούργια χρονιά.Τα έξοδα είναι πολλά ,αν σκεφτείς ότι πας το παιδί σου από 6 χρονών και θέλεις χοντρικά 1500 ευρώ την σεζόν και όταν αρχίζει τους αγώνες θέλεις 2500 το λιγότερο και από φέτος που κόπηκαν οι επιχορορηγήσεις οι γονείς πλήρωσαν και για τους αγώνες. Να φανταστείς ο ΕΟΣ Νάουσας πάντα κατεβάζει ομάδες των 30 παιδιών ανά κατηγορία και φέτος στην πρωαγωνιστική κατάβασε μόνο 12 παιδιά καταλαβαίνεις τι μέλλει γενέσθαι. Η κρίση χτύπησε και τον αθλητισμό.
              Υποθέτω τα 1.500 είναι επειδή είστε δίπλα στα Πηγάδια. Γιατί για τους Αθηναίους, κάτω από 3.000 δεν βγαίνει. Και από φέτος, ο ******ς καταργεί την έκπτωση από το φόρο των χρημάτων που δίναμε στο σύλλογο. Και ύστερα ο ΓΓ Αθλητισμού περιμένει η χιονοδρομία (και άλλα αθλήματα) να αναπτυχθούν με ιδιωτικά κεφάλαια.

Comment

Working...
              X