Announcement

Collapse
No announcement yet.

αλπεις 2010

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Τώρα σε οτι αφορα τους jouniours, mario και χρήστο οταν ο Τάσος ανέβαινε στα 3.500μ δεν ειχατε γεννηθει [i] ποσο μάλλον να ειχατε ξεκινησει το σκι. Ειτε πρωην πρωταθλητες ειτε εκκολαπτομενοι "

Comment

κ εγω που νομιζα οτι το ψηλοτερο σημειο που ειχε παει ειναι η σαμαρινα [i]
      πλακιτσα κανουμε ρε τζουνιορ....κατευθειαν να παρεξηγηθεις...χεχεχε
      "
      τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Comment

Το δικο μου ειναι του Καιμακ αλλα οπως δειχνουν τα πραγματα θα γινει 3,200 στο ADAMELLO [i]"

Comment

να βγαλεις φωτο μπολικες να χουμε να χαζευουμε μετα [i]"
          τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Comment

Αυτο ειναι το μονο σιγουρο!! [i]"

Comment

Originally posted by snowman
              Τώρα σε οτι αφορα τους jouniours, mario και χρήστο οταν ο Τάσος ανέβαινε στα 3.500μ δεν ειχατε γεννηθει [i] ποσο μάλλον να ειχατε ξεκινησει το σκι. Ειτε πρωην πρωταθλητες ειτε εκκολαπτομενοι
              χαχαχαχα!!!!τασουλη μου ποτε θα σε απολαυσωωωωωωωωω!!!σκ θα μαι σαμαρινα!!!ανεβα!!!"

Comment

Μικρέ, πες τον Τάσο να αρχίσει να ανεβαίνει Σαμαρίνα τα σκ για να αρχίσει να εγκλιματίζεται στα μεγάλα υψόμετρα μην μας πάθει τίποτα (χτύπα ξύλο) εκεί στις ’λπεις. [i]
                Και μακριά από τα ζυγούρια και τα κοκορέτσια, δεν είναι για την ηλικία του, μόνο μανιτάρια να τρώει από τον φίλο του τον Νίκο Μ., τώρα που είναι και η εποχή τους... "

Comment

Working...
                X