Announcement

Collapse
No announcement yet.

Vasilitsa Freak Θεοδόση...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Χρονια πολλα και καλα με υγεια και χαρα Θωδοση και με μια καλη νυφη αργοτερα[i]

Οτι επιθυμεις στην πορτα του σπιτιου σου να το βρεις..."
    Βιαζεται η επιστημη και το φορουμ απο τις υποκειμενικες αποψεις!!
    http://e-meteolarissa.blogspot.gr/ Καιρικη ενημερωση Θεσσαλιας και οχι μονο.

Comment

Xρόνια πολλά και καλά Θεοδόση.Σου εύχομαι να χαίρεσαι πάντα τα χιόνια και τα βουνά γενικότερα με το ίδιο πάθος που τα χαίρεσαι και τώρα.
      Το success story που επικαλείσαι κ.Σαμαρά και λοιπά λαμόγια της Ν.Δ-ΜΠΑΤΣΟΚ, το βλέπουμε και το νιώθουμε κάθε μέρα... 27% ανεργία , λουκέτα δεκάδων ελληνικών επιχειρήσεων, 1000 καινούριοι άνεργοι κάθε μέρα, κλείσιμο ΕΡΤ προσεχώς ΕΑΣ, μισθοί σε επίπεδο Κίνας και το παρακράτος-''τρομοκρατία'' να αλωνίζει εκεί έξω για σας κάνει πλάτες.

Comment

ΘΕΟΔΟΣΗ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ. ΥΓΕΙΑ, ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ !!
        Σκοπιανοί και άλλοι διαβάστε ιστορία! ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
        ΟΡΟΣ ΤΟΜΑΡΟΣ (ΟΛΥΤΣΙΚΑ) 1974 μ. / 28-12-11

Comment

Χρονια πολλα Θεοδοση με υγεια και οτι επιθυμεις!

Comment

Σας ευχαριστώ όλους πάρα πάρα πολύ για τις ευχές σας! Συγγνώμη που απαντάω σήμερα....απλά ήμουν Ολυμπο και Βασιλίτσα το ΣΚ!

TJοhn όταν δεν έχω εξεταστική περνάω τα πάνδεινα όπως βλέπεις[i]Βασιλίτσα κάθε ΣΚ κ έτσι...μέσα στην εξεταστική σοβαρεύομαι λιγάκι όμως...Καλή επιτυχία και σε σένα! Πέρνα εσύ εκεί που θέλεις και η Βασιλιτσιώτικη πλαγιά έρχεται του χρόνου!

Κουβανέ όχι και για μεγαλύτερο! Ολοι μου λένε ότι μικροδείχνω πολύ!

Γιαννιώτη ακόμα Γιάννενα έρχομαι!πες στον Παναγία ότι θα προσπαθήσω να κατέβω μετά το Πάσχα!

Βασίλη από Λάρισα όχι από τώρα η νύφ (όπως λέμε τις νύφες στο χωριό μου)

Τζιμ από Κέρκυρα το "μηδέν αναμονή" μου άρεσε! Αλλά μάλλον είναι ανέφικτο!!! Ευχαριστώ πολύ!

Ολους όσους μου ευχήθηκαν καλές αναβάσεις τους αφιερώνω την προχθεσινή ανάβαση που κάναμε με Λεωσθένη+Κλιτς στον Ολυμπο!

http://forum.snowreport.gr/forum_posts.asp?TID=23689

Μια πρόγευση που ταιριάζει απόλυτα και στο θέμα!

Τούρτα στη στέγη του καταφυγίου!

Σας ευχαριστώ όλους και πάλι!

"

Comment

Τέο χρόνια πολλά και από εμένα με υγεία και καλή σταδιοδρομία. Συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά χθες γύρισα από εξωτερικό (Lech, θα ακολουθήσουν φωτογραφίες στην ανάλογη ενότητα).

Comment

Ευχαριστώ Θάνο. Ποια καθυστέρηση??[i] Εδώ εγώ άργησα να απαντήσω 3 μέρες επειδή δεν μπήκα νετ καθόλου με τα βουνά!"

Comment

Ειχα πολλές μέρες να μπω και το εχασα!Χρονια πολλά Θεοδόση! [i]"
                  Όταν κατέβει ο ψόφος από τις ’λπεις και αστράψει το Ιόνιο απάκρη σ άκρη, ο κόσμος θα κρατάει την αναπνοή του!

Comment

Working...
                  X