Πασπαλα και Καστορια στις γνωστες επιφανειες και ενταση της χιονοπτωσης!ΟΙ ΟΙ ΜΑΝΑ ΜΟΥ!ΠΑΜΕΕΕΕ!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Αναφορές ψυχρής περιόδου 9/3/-14/3
Collapse
X
-
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!
Κ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ...(ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΤΡΙΔΑ)![i]
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΣΤΩ Κ ΣΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΤΟΥ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ......
ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ....
ΚΑΛΑ ΧΙΟΝΙΑ ΠΑΝΤΟΥΥΥΥ!!!
ΝΑ ΧΙΟΝΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠ'ΑΚΡΗ Σ'ΑΚΡΗ!
ΤΕΟ
"DAVIS 6163 Pro2- Fan Aspirated & Radiation Shield
cyclogenesis.gr/kifissia
Comment
-
Μακαρι!Originally posted by tedscossieΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!
Κ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ...(ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΤΡΙΔΑ)![i]
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΣΤΩ Κ ΣΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΤΟΥ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ......
ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ....
ΚΑΛΑ ΧΙΟΝΙΑ ΠΑΝΤΟΥΥΥΥ!!!
ΝΑ ΧΙΟΝΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠ'ΑΚΡΗ Σ'ΑΚΡΗ!
ΤΕΟ
Βασικα εγω ειμαι Καστορια τωρα και κανω αναφορες απο εκει!
Edited by: Gianniwtis "Γιαννης,Γιαννενα και τα μυαλα στα...χιονια!
Comment
-
Αυτο το μερος ειναι απο αλλο πλανητη!!
Miercurea Ciuc στη Βορειο κεντρικη Ρουμανια, 660μ. υψομετρο.
Μια περιοχη σαν τη Δυτικη Μακεδονια σε 6 μοιρες βορειοτερο γεωγραφικο πλατος.
-23 η ελαχιστη τη Δευτερα, -21 σημερα
-32 ελαχιστη ετους για 2 συνεχομενες ημερες
14 μερες με ελαχιστη κατω απο -20 αυτο το χειμωνα!!
<a href=http://www.weatheronline.co.uk/weather/maps/city?LANG=en&CEL=C&SI=mph&MAPS=&C& #079;NT=euro&LAND=RO&REGION=0004& WMO=15170&UP=0&R=0&LEVEL=140&NOREG ION=1" target="_blank">http://www.weatheronline.co.uk/weather/maps/city?LANG=en&CEL=C&SI=mph&MAPS=&CO NT=euro&LAND=RO&REGION=0004&WMO=15170& amp;UP=0&R=0&LEVEL=140&NOREGION=1</a>
"No snow....no party
Comment
-
-0.5 βαθμοι και χιονοπτωση με στρψσιμο παντουAmber Alert. Εξαφανιστηκε Σιβηρικος.Μπορειτε να βοηθησετε?
τυπος: ψυχρος αντικυκλωνας με παραλληλες ισοβαρεις
θερμοκρασια πυρηνα : κατω απο -15
ανεμοι : κυριως βορειοανατολικης συνιστωσας
συνδυαζεται με : χαμηλο απο αδριατικη ή καμηλα απο συρτη
Εθεαθει τον Φεβρουαριο του 2012 στα ανατολικα της Φινλανιας και εκτοτε αγνοειται η τυχη του
Comment
-
καλημερα απο κερκυρα. 11 ελαχιστη, 3 χιλιοστα η μερα / 30 σχεδον ο μηνας!
77% υγρασια.
εβλεπα το πρωι αραιη νιφαδοπτωση στο ασβεστοχωρι απο την tv και ειπα στανταρ ριχνει χιονακι χορτιατη!!Σκοπιανοί και άλλοι διαβάστε ιστορία! ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
ΟΡΟΣ ΤΟΜΑΡΟΣ (ΟΛΥΤΣΙΚΑ) 1974 μ. / 28-12-11
Comment
-
Aσθενής χιονόπτωση στη Λάσπη (Αγιος Νικόλαος), σε ρυθμό ριγανίσματος", όπως μου ανέφερε η Λίνα...Θερμ. 0.8-1οC.
Στη Χόχλια είχε 0οC το πρωί, έριξε λίγο, αλλά ως τώρα δεν έχουν μπει τα έντονα φαινόμενα ακόμη...θερμ. τώρα 1-1,5οC."
http://weatherparty.blogspot.gr/ Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!
Comment
-
Καλημερα απο Πυργο,10.4c ελαχιστη εδω 16.5 τωρα με συννεφια και για αλλη μια φορα πολυ δυνατοι Α καταβατες ανεμοι δηλαδη παλι θα δουμε τις βροχες με το κυαλι....παλι στα ΒΔ θα βρεξει και εδω τιποτα,κλασσικα [i]
Edited by: Morelo "www.weatherlink.com/user/morelo/
Comment

Comment