Announcement

Collapse
No announcement yet.

Αναφορές ψυχρής περιόδου 9/3/-14/3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by mitsarantoltso
    επιασε βροχούλα εδώ και πολύ κρύο έξω,τρυπάει 4C
    Πολύ κράτησε το χιόνι...Τι κάνει τρυπάει?Χτες που είχε 0.0 τι έκανε μπάλωνε?[i]"
    ΜΟΝΟ ΧΙΟΝΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΧΕΣ!

Comment

• 3 μετρα στη βαση? [i]
      Χωρις ανεμοσουρια?Δλδ τοπικα σιγουρα θα ειχε 5-6 μετρα..
      Μαλιστα...
      Ειπαμε να μιλαμε σοβαρα εδω μεσα..Οπως και στην φλωρινα αν αυτο ειναι μισο μετρο εγω ειμαι αστροναυτης..20 ποντους το πολυ στρωμενο βλεπω"

Comment

• καλημερα απο την θαμενη κοζανη[i] τους 35 ποντους αγγιζει σε σημεια στο σπιτι μου και 40 ποντους εχουν τα ψηλα της πολης μακραν το καλυτερο χιονι του χειμωνα φετος μηχανηματα καθαριζαν μεχρι αργα την νυχτατους δορμους της πολης ενω σημερα το πρωι ειδα jcb ερχονται φωτο σε λιγο!
        "

WAITING FOR THE SUMMER STORM SEASON 2012 TO BEGIN

Comment

• Originally posted by katzik
          3 μετρα στη βαση? [i]
          Χωρις ανεμοσουρια?Δλδ τοπικα σιγουρα θα ειχε 5-6 μετρα..
          Μαλιστα...
          Ειπαμε να μιλαμε σοβαρα εδω μεσα..Οπως και στην φλωρινα αν αυτο ειναι μισο μετρο εγω ειμαι αστροναυτης..20 ποντους το πολυ στρωμενο βλεπω

Εδω εφτασε το Μαιναλο 2.5μ φιλε......

4-2-2010 στα 1850μ

"

Comment

• Originally posted by beach-snow

Φαίνεται ότι το χιόνι στη Σαμαρίνα ξεπέρασε για μια ακόμη φορά το 1 μέτρο!!!
            Πανω απο 60-70 ποντους δεν εχει.

Comment

• Originally posted by civilathens
              Originally posted by mitsarantoltso
              Πολύ κράτησε το χιόνι...Τι κάνει τρυπάει?Χτες που είχε 0.0 τι έκανε μπάλωνε?[i]
              να ταν η ζηλια ψωρα.....
              και πραγματι μιας και το τόνισες κράτησε πολύ το χιονι 6 συνεχομενες μερες χιονοπτωσης και 5 μερες χιονοστρωσης εκ των οποιων οι 4 ολικής,από το 87 είχε να κάνει τετοιο Μάρτη
              Edited by: mitsarantoltso "
              Το blog μου για καιρικες εκτιμησεις και οχι μονο:
              http://westmacedoniaweather.blogspot.com/
              WEST MACEDONIA POWER...

Comment

• Δεν υπαρχει το σημερινο!

Εκει που παει να κοψει, στουπωνει με ενταση

<a href=http://www.jurnalul.ro/webcam/piata-presei-libere-12.html" target="_blank">http://www.jurnalul.ro/webcam/piata-presei-libere-12.html</a>"
                No snow....no party

Comment

• αλλη μια πανεμορφη μερα ηταν η χθεσινη για την κοζανη.φοβερο και ασταματητο χιονι ξεκινησε το μεσημερι που κρατησε μεχρι τις πρωτες πρωινες ωρες.απολογισμος 35-40 εκ χιονι θαψιμο κανονικο.5 μερα συνεχομενη με ολικη χιονοστρωση ενω χιονι επεφτε καθε μερα τις 4 απο αυτες.[i]απλα μαγεια."
                  WEST MACEDONIA POWERRR...

Comment

• Originally posted by snowman36
                    Originally posted by beach-snow

Μπορεί και καμια 10αριά εκατοστά να έχει, ποιός ξέρει!!![i]

Χθες το απόγευμα είχε τόσο και έριχνε του σκοτωμού όλη νύχτα...Edited by: beach-snow "

http://weatherparty.blogspot.gr/
                    Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

• Originally posted by beach-snow
                      Originally posted by snowman36
                      Originally posted by beach-snow

Μπορεί και καμια 10αριά εκατοστά να έχει, ποιός ξέρει!!![i]

Χθες το απόγευμα είχε τόσο και έριχνε του σκοτωμού όλη νύχτα...
                      Aπλη παρατηρηση εκανα με βαση την πορτα απεναντι απο την καμερα και το πλακοστρωτο του δρομου που φαινεται ηδη μια και το θερμ δειχνει 4.5 βαθμους στην Σαμαρινα.Πανω απο 60-70 εκατοστα δεν εχει ...μην κοιτας στις ακρες του δρομου που συσωρευουν το χιονι ο αερας και τα εκχιονιστικα.Η ειρωνεια δεν ειναι το δυνατο σου σημειο..παντα φιλικα."

Comment

• Ενταξει μπορει πανω στον ενθουσιασμο να τα παραλεμε λιγο στα εκατοστα, αλλα η ουσια ειναι οι εικονες που ειναι ΜΑΓΕΙΑ και τις βλεπουν ολοι....

Αρχοντισσα η Δυτικη Μακεδονια, respect απλα....

Στην Αττικη, ο τρισαθλιος νοτιας μας χτυπαει παλι με λυσσα....Ζεστη, ζεστη, ζεστη, να μη χαρουμε λιγο το κρυουλακι, αμεσως ο νοτιας να μας βαλει φωτια...

Ελαχιστη 9,3

Μεγιστη 15,8 !!!!!!!!!! στο Χαλανδρι

τωρα 14,2 και συννεφα ασταθειας προς πεντελη...
                        ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ

Comment

• Aγαπητέ φίλε από Βέροια δεν ειρωνεύομαι, ούτε κοροϊδεύω...υπάρχει πάντα μια διάθεση στο μέτρημα να αμφισβητούμε και να αλλάζουμε την πραγματικότητα πολλές φορές και αισθητικά και πραγματικά...Κι εγώ την μέτρηση την κάνω στην κάμερα της Σαμαρίνας με βάση αυτά που μας ανέφεραν τα παιδιά που τοποθέτησαν το σταθμό και μέτρησαν τα πρεβάζια και τα κάγκελα...χθες αναφέρθη το απόγευμα και από άλλο φίλο από Γρεβενά για περίπου 70 εκ. και όλη νύχτα γινόταν χιονοπανικός στη Σαμαρίνα και με αρνητικές θερμ....έτσι έφτασε σχεδόν 1 μέτρο, αλλά και τίποτα να μην αναφέρουμε η εικόνα μιλάει από μόνη της...η αρχόντισσα είναι εκεί και μας δείχνει το μέγεθος της αξίας της...επίσης πάντα προσπαθώ και επικοινωνώ με τον φίλο Σωτήρη που έχει ξενώνα στη Σαμαρίνα και να ισορροπώ το μάτι με την πράξη...

Κι από μένα με φιλική διάθεση...

Υ.Γ. Θα ήθελα να ήμουν φέτος σε όλα τα χιόνια Σαμαρίνα κι ας μου έλεγαν ότι είχε 20 εκατοστά και πασπάλες...θα ήμουν στον παράδεισο...Edited by: beach-snow

http://weatherparty.blogspot.gr/
                          Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

• Originally posted by mitsarantoltso

Originally posted by civilathens
                            να ταν η ζηλια ψωρα.....και πραγματι μιας και το τόνισες κράτησε πολύ το χιονι 6 συνεχομενες μερες χιονοπτωσης και 5 μερες χιονοστρωσης εκ των οποιων οι 4 ολικής,από το 87 είχε να κάνει τετοιο Μάρτη
                            Αχ καιμένε... (τι ζήλεια και κουραφέξαλα μου λές)ξερεις γιατι μιλάμε?Ρε παιδιά τώρα γενηθήκατε?Η μήπως επειδή δεν έκανε χειμώνα τα τελευταία χρόνια ξεχάσατε πως πρέπει να είναι ο χειμώνας.Μιλάμε για βδ μακεδονία σε υψόμετρα 600-700μ και μου λες 4 βαθμούς η 5μέρες χιονοκάλυψης όταν θυμάμε νειμώνες με κοντά 1μήνα χιονοκάλυψης.Το σύνηθες είναι μετα μια χιονόπτωση να πέφτει στους -10 και -20 κοζάνη φλώρινα καστοριά και όχι να ανεβαινει τόσο εύκολα.Ειναι και εκει ζεστός ο χειμώνας αλλα βεβαια από άλλες περιοχές που βρεχει στα 2000μ είστε σούπερ!"
                            ΜΟΝΟ ΧΙΟΝΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΧΕΣ!

Comment

• αν και συγκριτικα με αλλες περιοχες της Μακεδονιας ο καιρος μας εχει φτυσει κανονικα (αφου μας εχει μουτζωσει πρωτα) τελικα επρεπε να φτασουμε μεσα Μαρτιου για να δειξει το τοπιο πραγματικα Χειμωνιατικο. Θα 'λεγε κανεις οτι τωρα αρχιζει ο χειμωνας....

μερικες φωτο ενθυμιο ενος αθλιου χειμωνα και ενος καλου Μαρτη για την περιοχη μας

το λεκανοπεδιο του Νευροκοπιου
                              [i]

στον Γρανιτη

Στις Ανατολικες υπωρειες του Φαλακρου λιγο μετα το Λιβαδερο

και φυσικα οι γνωστοι αγνωστοι!!

"

Comment

• Originally posted by civilathens

Originally posted by civilathens
                                να ταν η ζηλια ψωρα.....και πραγματι μιας και το τόνισες κράτησε πολύ το χιονι 6 συνεχομενες μερες χιονοπτωσης και 5 μερες χιονοστρωσης εκ των οποιων οι 4 ολικής,από το 87 είχε να κάνει τετοιο Μάρτη
                                Αχ καιμένε... (τι ζήλεια και κουραφέξαλα μου λές)ξερεις γιατι μιλάμε?Ρε παιδιά τώρα γενηθήκατε?Η μήπως επειδή δεν έκανε χειμώνα τα τελευταία χρόνια ξεχάσατε πως πρέπει να είναι ο χειμώνας.Μιλάμε για βδ μακεδονία σε υψόμετρα 600-700μ και μου λες 4 βαθμούς η 5μέρες χιονοκάλυψης όταν θυμάμε νειμώνες με κοντά 1μήνα χιονοκάλυψης.Το σύνηθες είναι μετα μια χιονόπτωση να πέφτει στους -10 και -20 κοζάνη φλώρινα καστοριά και όχι να ανεβαινει τόσο εύκολα.Ειναι και εκει ζεστός ο χειμώνας αλλα βεβαια από άλλες περιοχές που βρεχει στα 2000μ είστε σούπερ!
                                oχι ξέρω οτι ζω στην Καστοριά οτι ειναι Μάρτης και οτι για να πιασει -10 εδω στην πολη πρπ να γυρισει ο κοσμος αναποδα οπως και το να ριξει πανω απο 30 ποντους....
                                "
                                Το blog μου για καιρικες εκτιμησεις και οχι μονο:
                                http://westmacedoniaweather.blogspot.com/
                                WEST MACEDONIA POWER...

Comment

Working...
                                X