Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ !!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ο Σχινιάς γράφεται με ι". Προέρχεται κατά πάσα πιθανότητα από το "σχίνο" που είναι είδος θάμνου εν αφθονία στη Αττική. Το "οι" προήλθε μάλλον γιατί όλοι νομίζουν ότι είναι από το "σχοινί"."
    Λεωσθένης

Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
    Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr

Comment

Εγώ λέω ότι γράφεται Σκηνιάς" λόγω του ελεύθερου κάμπινγκ που ανθούσε παλιά εκεί.

Death σε κάθε περίπτωση μην αγοράσετε το σπίτι,

αν δεν λύσουμε πρώτα το θέμα της ορθογραφίας!

Μια χαρά περιοχή είναι πάντως με καθαρά νερά και σχετικά ήσυχη."

Comment

Death, γιατί δεν πας να μείνεις με τον tirol στου Ζογράφου;
        Λεωσθένης

Comment

Ακουγονται βεβαια και φημες οτι η περιοχη συνηθιζεται να γραφεται με οι" Σχοινιας δηλαδη, γιατι συχναζε αρκετα στην ευρυτερη περιοχη ο γνωστος σε ολους μας Διονυσης Σχοινας!! Edited by: frozed2 "

ΘΕΛΩ ΧΙΟΝΙΑΑΑΑ..ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!
          2008-2002-2004-2006

Comment

Η ονομασία προήλθε γιατί μια εποχή ο Ζορό έγραφε τα ερωτικά του γράμματα στην περιοχή εκείνη.

Όπότε... Ζορρό-γράφει ---> Ζογράφει ---> Ζογράφου.
            Λεωσθένης

Comment

Originally posted by LeoP
              Η ονομασία προήλθε γιατί μια εποχή ο Ζορό έγραφε τα ερωτικά του γράμματα στην περιοχή εκείνη.

κι εγώ ... απόγονος αυτού!

Comment

Originally posted by tirol

κι εγώ ... απόγονος αυτού!
                ναι, και μετα πηγε μια βολτυα στη δροσια να φαει πεινιρλι γιατι τον εκοψε λορδα

Comment

φιλε μου εχω εξοχικο εκει!το σπιτι μου βρισκεται στην ευθεια με την Γαλαζια Ακτη!το καλοκαιρι εχει παρα πολυ κουνουπι και τον χειμωνα παρα πολυ υγρασια.επισης μας εχουν ανοιξει το σπιτι δυο φορες κι εχουν παρει διαφορα απο μεσα!αυτα τα ολιγα!
                  μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

Τραγικό! Απαίσιο! Υγρασία, κουνούπια, διαρρήκτες! Πραγματικά απορώ γιατί δεν έχεις απαλλαγεί από το γκαντέμικο εξοχικό σου! Μα είναι δυνατόν να είναι τόσο χάλια; Μήπως να μου το μεταβιβάσεις; Προτίθεμαι να θυσιαστώ για να σε σώσω.
                    Λεωσθένης

Comment

μπα,κραταω καβαντζα την παραγκα γιατι μπορει να γινει καποια στιγμη μονιμη κατοικια ετσι οπως εγιναν τα πραγματα στην Αθηνα!
                      μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

Τραγικό! Απαίσιο! Υγρασία, κουνούπια, διαρρήκτες! Πραγματικά απορώ γιατί δεν έχεις απαλλαγεί από το γκαντέμικο εξοχικό σου! Μα είναι δυνατόν να είναι τόσο χάλια; Μήπως να μου το μεταβιβάσεις; Προτίθεμαι να θυσιαστώ για να σε σώσω.
                        και γιατι να το δωσει σε σενα ?

λιαπο,αν το δωσεις σε μενα μεχρι και σνοουμπορτας θα γινω.

Comment

Originally posted by death
                          Ο γερος μου θελει να μου αγορασει μια μεζονετα στον σχοινια(περιοχη δικαστικα) αν πω ΝΑΙ μαλλον δεν θα ξαναδω και χιονι!! στην αυλη μου!! ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ?? δηλ τη συνθηκες επικρατουν το καλοκαιρι? το χειμωνα παιζουν χιονια?
                          αφου ο τιτλος λεει δεν ξερω τι να κανω.... θα σου πω εγω τι να κανεις... πες τον πατερ να σου νοικιασει ενα σπιτακι οσο πιο ψηλα γινεται.... δες μηπως υπαρχει τιποτα στην Ιπποκρατειο Πολιτεια. Αν οχι, παρε το σπιτι στην κορυφη του Διονυσου, και αν ειναι πιασμενο και αυτο, τοτε μια οικονομικη λυση ειναι να πας να μεινεις στο τελευταιο σπιτι των Θρακομακεδονων στα 580 μετρα περιπου.... Εγγυηση για χιονι καθε χρονο!

Comment

Ειναι κοντα και το Κωπηλατοδρομιο αν θες να κανεις καμια κοντρα
                            ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ

Comment

Σιγα το χιονι που θα βλεπεις Σχοινια...χιονοστρωση καθε 10 χρονια..κυριλε!!!

Comment

Λοιπόν, εγώ έχω εξοχικό στην Αγία Μαρίνα (Νέα Μάκρη). Στον Σχοινιά πάμε το καλοκαίρι για μπάνια, καφέ κτλπ, για καλοκαίρι λέει.. αλλά για χειμώνα δεν θα το έλεγα..[i]"

Comment

Working...
                                X