Ο Σχινιάς γράφεται με ι". Προέρχεται κατά πάσα πιθανότητα από το "σχίνο" που είναι είδος θάμνου εν αφθονία στη Αττική. Το "οι" προήλθε μάλλον γιατί όλοι νομίζουν ότι είναι από το "σχοινί"."
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ !!!
Collapse
X
-
Ακουγονται βεβαια και φημες οτι η περιοχη συνηθιζεται να γραφεται με οι" Σχοινιας δηλαδη, γιατι συχναζε αρκετα στην ευρυτερη περιοχη ο γνωστος σε ολους μας Διονυσης Σχοινας!!
Edited by: frozed2 "
ΘΕΛΩ ΧΙΟΝΙΑΑΑΑ..ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!

2008-2002-2004-2006
Comment
-
Η ονομασία προήλθε γιατί μια εποχή ο Ζορό έγραφε τα ερωτικά του γράμματα στην περιοχή εκείνη.
Όπότε... Ζορρό-γράφει ---> Ζογράφει ---> Ζογράφου.Λεωσθένης
Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr
Comment
-
ναι, και μετα πηγε μια βολτυα στη δροσια να φαει πεινιρλι γιατι τον εκοψε λορδαOriginally posted by tirolOriginally posted by LeoPΗ ονομασία προήλθε γιατί μια εποχή ο Ζορό έγραφε τα ερωτικά του γράμματα στην περιοχή εκείνη.
Όπότε... Ζορρό-γράφει ---> Ζογράφει ---> Ζογράφου.
κι εγώ ... απόγονος αυτού!
Comment
-
φιλε μου εχω εξοχικο εκει!το σπιτι μου βρισκεται στην ευθεια με την Γαλαζια Ακτη!το καλοκαιρι εχει παρα πολυ κουνουπι και τον χειμωνα παρα πολυ υγρασια.επισης μας εχουν ανοιξει το σπιτι δυο φορες κι εχουν παρει διαφορα απο μεσα!αυτα τα ολιγα!μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!
http://instagram.com/liapos
Comment
-
Τραγικό! Απαίσιο! Υγρασία, κουνούπια, διαρρήκτες! Πραγματικά απορώ γιατί δεν έχεις απαλλαγεί από το γκαντέμικο εξοχικό σου! Μα είναι δυνατόν να είναι τόσο χάλια; Μήπως να μου το μεταβιβάσεις; Προτίθεμαι να θυσιαστώ για να σε σώσω.Λεωσθένης
Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr
Comment
-
και γιατι να το δωσει σε σενα ?Originally posted by LeoPΤραγικό! Απαίσιο! Υγρασία, κουνούπια, διαρρήκτες! Πραγματικά απορώ γιατί δεν έχεις απαλλαγεί από το γκαντέμικο εξοχικό σου! Μα είναι δυνατόν να είναι τόσο χάλια; Μήπως να μου το μεταβιβάσεις; Προτίθεμαι να θυσιαστώ για να σε σώσω.
λιαπο,αν το δωσεις σε μενα μεχρι και σνοουμπορτας θα γινω.
Comment
-
αφου ο τιτλος λεει δεν ξερω τι να κανω.... θα σου πω εγω τι να κανεις... πες τον πατερ να σου νοικιασει ενα σπιτακι οσο πιο ψηλα γινεται.... δες μηπως υπαρχει τιποτα στην Ιπποκρατειο Πολιτεια. Αν οχι, παρε το σπιτι στην κορυφη του Διονυσου, και αν ειναι πιασμενο και αυτο, τοτε μια οικονομικη λυση ειναι να πας να μεινεις στο τελευταιο σπιτι των Θρακομακεδονων στα 580 μετρα περιπου.... Εγγυηση για χιονι καθε χρονο!Originally posted by deathΟ γερος μου θελει να μου αγορασει μια μεζονετα στον σχοινια(περιοχη δικαστικα) αν πω ΝΑΙ μαλλον δεν θα ξαναδω και χιονι!! στην αυλη μου!! ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ?? δηλ τη συνθηκες επικρατουν το καλοκαιρι? το χειμωνα παιζουν χιονια?
Comment

Comment