Γνωμη μου οτι καιρος θα αλλαξει προσωπο κ οτι σταδιακα θα κυριαρχησει το ακραιο θερμο σεναριο εκει.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
META TO ΨΥΧΟΣ ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ
Collapse
X
-
Και εγώ ψήφισα ψυχρό διότι όπωs δείχνουν τα πράγματα εμείs εδώ στην Ελλάδα θα πληρώσουμε την καιρικη ισοροπία με παρατεταμένουs καύσωνεs. Συνήθωs πληρώνει αυτόs που δεν είχε χειμώνα. Οι αντικυκλώνεs από Αφρική και Αραβία θα αναλαβουν την είσπραξη.[i]"ΛΗΛΑΝΤΙΟ
Comment
-
τα 2 τελευταία χρόνια η Ελλάδα πληρώνει τη ρέντα που ειχε σχεδόν όλη τη δεκαετία...μην ξεχνάμε ότι η Ευρώπη μετά το 2000 ειχε γενικά χλιαρούς και ασήμαντους χειμώνες ενώ εμείς ειχαμε πολλούς ιστορικούς χιονιάδες και ισχυρές πολικές εισβολές που έρχονταν συστημένες για την Ελλάδα όταν οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι έμεναν μαλ...κες (βλ 2002-2004-2008 κτλ)...τα 2 τελευταία χρόνια παίρνει την εκδίκησή" της η Ευρώπη που τη θεωρώ όμως τη μεγάλη χαμένη της δεκαετίας που πέρασε έτσι και αλλιώς...."
Comment
-
Εγω ψηφιζω αδιαφορο μιας που ουτε ζεστο μπορει να ειναι με αυτη την κυκλοφορια που δειχνουν τα μακροπσοθεσμα αλλα και η διαισθηση μου αλλα ουτε και ψυχρο αφου μια μικρη εξισορροπηση πιστευω οτι θα την κανει η μητερα φυση .......καλα οι ψυχρανσεις ειναι για γελια κατε εμε τα επομενα....χρονια...τετοια πεστε να μας καψει κανενα 50αρι φετος να τρεχουμε και να μην φτανουμε..
επισης οπως λεει και ο φιλος geornik που τα βλεπει τα πραγματα ψυχρα και ψυχραιμα και καταλαβαινει οτι δεν πεσαν τα αττικα καστρα ετσι για το τιποτα και τωρα παμε για αλλα ...αλλα εχει παιδεμα-αιμα-ιδρωτα μετα την χαρα-ξεσαλωμα-ατερμωνα μελλοντικα ονειρα θερινης νυκτος...[i]
"
Βιαζεται η επιστημη και το φορουμ απο τις υποκειμενικες αποψεις!!
http://e-meteolarissa.blogspot.gr/ Καιρικη ενημερωση Θεσσαλιας και οχι μονο.
Comment

Comment