Μηδενα προ του τελους μακαριζε Βαλαρουτσοοο (από το μιλα μου βρωμικα τη σειρα [i] ) Και ας μυριζει ανοιξη πλέον, ο χειμώνας θα επανεμφανιστεί. Το ζήτημα είναι η ένταση του
"
κακοκαιρία με βοριάδες πάντως δεν φαινεται πουθενά στον ορίζοντα οπότε αυτό το ΔΝΔ ρευμα που θα επικρατήσει θα φέρει θέλουμε δεν θέλουμε πολύ πρόωρα την Ανοιξη φέτος....πρωτοφανής εμμονή των ΝΔ ανέμων αυτό τον Χειμώνα πάντως....
Την πιο έντονη λασποβροχή πού έχω δεί ποτέ στην ζωή μου είδα το απόγευμα,Λασπομπόρα ουσιαστικά με σύννεφα τρεχαντίρια και ισχυρό νοτιά.
Εκτοτε κάνει κάποια ψιχάλα,κάποιο ψιλόβροχο,τέλος πάντων όλη η υπόθεση ήταν 5 λεπτων,εριξε 2μμ και τελείωσε.Βλεπω πουθενα δεν έγραψε υετό,μονον στο Μαυροχώρι κάτι ψιλά.
Το blog μου για καιρικες εκτιμησεις και οχι μονο:
http://westmacedoniaweather.blogspot.com/
WEST MACEDONIA POWER...
πολυ ανησυχιτικα αυτα που συμβαινουν.βλεπουμε ενα ρεκορ της ταξης των 30 βαθμων να σπαει για δευτερη φορα μεσα σεναν χειμωνα με σχετικη ευκολια και να γραφει 32 βθμους τωρα.επιση η αφρικανικη σκονη να καταφερνει να φτασει τοσο πολυ βορεια και να καλυβει ακομη και τουσ ορεινους ογκους της δυτικης μακεδονιας.κατι δεν παει καλα σιγουρα θα πρεπει να αρχισουμε να ανησυχουμε ολοι.
Μεση θερμοκρασια ημερας σημερα στις Βρυσσες 25.3 βαθμοι
Ειναι απιστευτο και απο τα αγραφα!!!Δεν νομιζω να εχει γινει ποτε ξανα κατι τετοιο στα χρονικα βασικα....Μεση θερμοκρασια ημερας για Φεβρουαριο να ειναι καθαρα καλοκαιρινη!!! Edited by: Mesogeiakos
Kώστα όταν άνοιξα το πόστ με τις προυγούμενες αναφορές έπεσες να το φας φωνάζοντας ότι είναι άκυρο κλπ και για τι να έχουμε τις αναφορές πάνω και τέτοια.Τώρα εσύ που άνοιξες θέμα με το βαρύγδουπο τίτλο κακοκαιρία(λες και περιμέουμε καμιά γενικευμένη κακοκαιρία!) 20-25 τι να πω?Τώρα αν κακοκαιρία είναι μερικές βροχούλες σε κάποιες περιοχές τις χώρας που χρήζει ξεχωριστής σημασίας οκ.Βεβαίως εγώ δεν φέρνω αντίρριση ούτε πικάρω το πόστ σου όπως εσύ.Ομως δυστυχώς αυτή η πτώση είναι τόσο βραχεία που ανάσα πάλι δεν θα προλάβουμε να πάρουμε.Ο νοτιάς και πάλι καραδοκεί! Από τις 23-25 βλέπω 7-8 η θερμοκρασία στα 850 για την Αττική. Οχι φυσικά το ακραίο προυγούμενο χάλι αλλά απλά χάλι.Βέβαια θα έχουμε βροχές ελπίζω όχι λασποβροχές! κάτι είναι και αυτό. Και βέβαια το πόστ το δικό μου μπορεί να μην ήταν ευχάριστο αλλά ήταν όντως κάτι που ξεχώριζε και ηθελε ειδικής αναφοράς αφού οι θερμοκρασίες που σημειώθηκαν σήμερα έχουν να σημειωθούν σε πολλές περιοχές εδώ και 100χρόνια η δε σκόνη ήταν πρωτοφανής σε ενταση και έκταση.Ενώ αυτό εδώ που περιμένουμε συμβαίνει κάθε μήνα[i]Edited by: civilathens "
Comment