Announcement

Collapse
No announcement yet.

Live camera και μετεωρολογικός σταθμός

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Live camera και μετεωρολογικός σταθμός

Από τις 11 Φεβρουαρίου διακόπηκε η ενημέρωση από τον μετεωρολογικό σταθμό, καθώς και η ανανέωση των φωτογραφιών της κάμερας. Σε ερώτημα που έκανα στις 16/2 που ανέβηκα στο χιονοδρομικό, μου είπαν πως έχει διακοπεί η σύνδεση του κομπιούτερ που υπάρχει στην κορυφή της καρέκλας και γιαυτό δημιουργήθηκε το πρόβλημα, που όμως θα διορθωνόταν σύντομα. μέχρι σήμερα 20/2 όμως δεν άλλαξε τίποτε.
    Νομίζω πως είναι πολύ σημαντικό και για τα χιονοδρομικά κέντρα, να υπάρχουν τα στοιχεία αυτά στο διαδίκτυο, γιατί διαφορετικά αυτός που θέλει να κάνει σκι, θα πάει κάπου που έχει περισσότερα στοιχεία που να πιστοποιούν οτι δε θα χάσει τη μέρα του.
    Ετσι προκύπτουν και οι ερωτήσεις στα φόρουμ του τύπου: Θα τσουλισουμε ή θα παμε για "πετροπόλεμο"?" που τέθηκε χθες σε άλλο θέμα.
    Αν έχετε τη δυνατότητα να βλέπετε πόσοι ενημερώνονται καθημερινά από τον μετεωρολογικό σταθμό και την κάμερα του κέντρου σίγουρα ξέρετε πως είναι πάρα πολλοί.
    Επιδιορθώνετε λοιπόν άμεσα τετοιες βλάβες και για την καλύτερη ενημέρωση των φιλων του κέντρου, που νομίζω πως οφείλετε να εξυπηρετείτε, αλλα και γιατί έτσι προφυλάσσονται τα συμφέροντα του χιονοδρομικού.
    "

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 20\2 ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΚΙ ΕΣΥ(ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΚΑΜΕΡΑ?) ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΑΜΜΕΣΑ....ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΟΤΕ?(ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΕΖΟΝ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΕΝΕΤΕ)[i]"

Comment

Working...
    X