Announcement

Collapse
No announcement yet.

extreme προορισμος!!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• extreme προορισμος!!!!

μετα απο ενα βραδυ συλογισμου προερχομενος απο την μεγαλη ανατροπη του Π.Α.Ο [i] και βλεποντας οτι δεν εχω κανει και κανα τρομερο ταξιδι στην ζωη μου και προκειμενου να μου φαει τις οικονομιες η εφορια ή καμμια πτωχευση πειρα την αποφαση να κανω ενα ταξιδακι σε εναν πιο extreme προορισμο οποτε ακουω ιδεες ειτε απο που εχετε παει και ξερετε ειτε που θελετε να πατε και το εχετε ψαξει!θελω να αποφυγω ευρωπη,χιονι(καλα μην βαρατε) και σκεφτομουν κατι σε νεα ζηλανδια,μαδαγασκαρη,αγιος μαυρικιος,νοτια αμερικη κλπ!επισης θελω να ειναι διακοπες σε στυλ (lonley planet δεν ξερω αν εχετε δει αυτου του ειδους το ταξιδιωτικο ντοκυματερ) και οχι πολιτελεια και χλιδα,οποτε ακουω τους κοσμογυρισμενους του φορουμ!"

επειδη βλεπω εισαι αθηναιος , να σε προτεινω κατι:
    Χαλκιδικη εχεις παει ποτε?
    [i]
    Edited by: Stavros151515 "
    χιονια στο καμπαναριο

Comment

[i]"
      -
      2B OR NOT 2B = FF
      http://www.snowguide.gr

Comment

Originally posted by Stavros151515
        [i]

ΞΕΡΑΘΗΚΑ στα γελια λεμε

Λοιπον προτεινω να σηκωθεις απο τον ΗΥ οπως εισαι,να ανοιξεις discovery για ενα 2ωρο και μετα ξανα ΗΥ,πιστευω θα ειναι αρκετα extreme για την περίπτωση σου.Γιατι σε κόβω εσενα,θα έχεις γίνει συνδρομητης στο 4Ε
        "
        http://www.northmeteo.gr/weather/ O καιρός ζωντανά στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης + κάμερα.

Comment

θα έχεις γίνει συνδρομητης στο 4Ε "

τι ειπες ρε φιλε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          "
          χιονια στο καμπαναριο

Comment

Originally posted by meteofok
            [i]

ΞΕΡΑΘΗΚΑ στα γελια λεμε

Λοιπον προτεινω να σηκωθεις απο τον ΗΥ οπως εισαι,να ανοιξεις discovery για ενα 2ωρο και μετα ξανα ΗΥ,πιστευω θα ειναι αρκετα extreme για την περίπτωση σου.Γιατι σε κόβω εσενα,θα έχεις γίνει συνδρομητης στο 4Ε
            κοιτα αθηναιο δεν με λες απλως τυχαινει να ζω αθηνα και ναι εχω παει χαλκιδικη και εχω μεινει στο καμπινγκ στο παλιουρι μιας και απεφυγα την κοσμοπολιτικη καλιθεα!τεσπα την ελλαδα μπορω να πω οτι την εχω γυρισει σε γενικες γραμμες αν και σιγουρα εχω ακομα πολλα να δω,απλως θελω να κανω και ενα ταξιδι μακρινο τωρα που μπορω και περα απο υποχρεωσεις με την δουλεια δεν εχω αλλες οπως οικογενεια!
            καλη η πλακα δεν λεω αλλα αμα μπορουσατε να μου απαντησετε θα ηταν καλυτερο μιας και τωρα θα το παρουν ολοι στην πλακα και παει το θεμα!στον Η/Υ βρισκομαι συνεχεια λογο δουλειας και πιστεψε με αμα δεν δουλευα δεν θα τον ανοιγα ουτε 1 φορα τον μηνα!αυτο με το 4Ε δεν το καταλαβα!
            οποτε αν εχετε να πειτε κατι χρησιμο σας ακουω!
            "

Comment

κατσε ρε φιλε, γραφεις στο φορουμ επειδη εχεις δουλεια να κανεις??[i]
              χαβαλε μας κανεις να πουμε?

θα σου απαντουσαμε σοβαρα αν μπορουσαμε να σου προτειναμε κατι αρτιο σαυτα που ζητας
              "
              χιονια στο καμπαναριο

Comment

[i]
                που ειναι αυτο?"

Comment

οταν κοιτας το χαρτη της ελλαδας απο πανω προς τα κατω εκεινα τα τρια που βλεπεις να προεξεχουν δεν ειναι αυτο που φανταζεσαι
                  χιονια στο καμπαναριο

Comment

ναι αλλα το οτι δεν εχεις να πεις κατι δεν σημαινει οτι θα καταστρεψεις το θεμα σταυρο βασικοι κανονες λειτουργιας του φορουμ!

Comment

απευθυνσου στους mods (ston kapten πχ[i])

οκ , εχεις δικιο , το κοβω
                      "
                      χιονια στο καμπαναριο

Comment

Hawaii φιλαρακο.....Ολα τα άλλα ειναι ΤΙΠΟΤΑ! Edited by: ΧΕΛΜΟΣ

Comment

αν θες πραγματικα εξωτικο μερος... Ανδεις Βολιβιανες ή περουβιανες.

Comment

εχω κατι σε Survivor-Παταγονια.ενδιαφερεσαι? [i]"
                            σνόου αντίκτηντ

Comment

χαβαη ε?δεν το ειχα σκεφτει το εχεις κανει το ταξιδι για να ξερεις καμμια πληροφορια χελμε?
                              τις ανδεις τις εχω σκεφτει και εγω αλλα προς χιλη,εχει κατι ιδιαιτερο η βολιβια στις ανδεις?

Comment

Working...
                              X