Announcement

Collapse
No announcement yet.

Οι Big Four στην Ελλαδα!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Οι Big Four στην Ελλαδα!

ΠΕΜΠΤΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010. TERRA VIBE PARK, ΑΘΗΝΑ. ΟΙ METALLICA, SLAYER, MEGADETH ΚΑΙ ANTHRAX ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.

Τρελα ρεεεεε!
    Γιαννης,Γιαννενα και τα μυαλα στα...χιονια!

[TUBE]1QP-SIW6iKY[/TUBE]

[TUBE]G0AGUywHntw[/TUBE]

[TUBE]BsxRxFy2lPo[/TUBE]

[TUBE]RzpRU347BDU&feature=fvst[/TUBE]

Comment

Που πηγαν οι ροκαδες του φορουμ ρεεεεεεε?

Comment

φιλε γιαννιωτη καλο το event,αλλα παλι για να αποδειξουμε την αγαπη" μας για το μεταλ πρεπει να ξηλωθουμε κανονικα....κοροιδια μου μυριζει,ευκαιρια για να κονομησουνε μερικοι..."

Comment

Originally posted by Gianniwtis
          μαλλον ειδαν τις τιμες και λακισαν....!!!

85 ευρω το φθηνοτερο εισητηριο??????????Οπως και να το κανουμε,ειναι πολλα τα λεφτα Αρη....[i]

Κοροιδια μεγαλη μου φαινεται.Προπερσι με 40 ευρω ειχα δει Patti Smith και Manu Chao μαζι με αλλες 60,000 κοσμου,που γινοταν πανζουρλισμος.

Για να πω την μαυρη μου αληθεια,85 ευρω μονο για Led Zeppelin εδεινα....
          "
          σνόου αντίκτηντ

Comment

ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!

ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ?!?!?!?!ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΡΕΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΠΑΩ...ΦΟΒΕΡΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ METALLICA, SLAYER, MEGADETH ΚΑΙ ANTHRAX!!!!!!!!!!!!!!

στα μεσα Ιουνιου ερχονται στην Πατρα οι SCORPIONS για συναυλια!!ειναι αυτο το καλοκαιρι η τελευταια τους περιοδια αφου αποφασισαν να σταματησουν...τεραστια μπαντα και οι SCORPIONS!!!!!

η συναυλια θα γινει στο παμπελοποννησιακο σταδιο της Πατρας...εχει χωριτικοτητα 20000 θεσεις περιπου αλλα ειπαν θα ειναι πολυ πιο λιγα τα εισιτηρια..."

Comment

Τα εισητηρια στην Ελλαδα παιδια ειναι πονεμενη ιστορια και ολοι το ξερουμε..Και φυσικα δε φταινε οι μπαντες γι'αυτο αλλα οι διοργανωτες..Αλλα τι να κανεις?Σε πατανε εκι που πονας..Εγω πχ που πραγματικα μεγαλωσα με τους Maiden τους εχω δει ηδη 3 φορες και οταν ξαναερθουν θα ειμαι παλι εκει.Metallica τους ειδα προπερσυ αλλα πραγματικα ειναι μεγαλη μου αγαπη αυτη η μουσικη και η συγκεκριμενη συναυλια που εχει τοσα ονοματα μαζι θα μου μεινει για ολη μου τη ζωη πιστευω..Οποτε τι να κανω?Ειναι πολλα τα 85 κακα τα ψεμματα βαλε και το πηγαινε-ελα Αθηνα κτλ αλλα αμα κατσω στο σπιτι μου θα το μετανιωνω πικρα μετα...Οποτε...Θα σας τα σκασω κορακια..

Comment

Originally posted by mihalisio
                φιλε γιαννιωτη καλο το event,αλλα παλι για να αποδειξουμε την αγαπη" μας για το μεταλ πρεπει να ξηλωθουμε κανονικα....κοροιδια μου μυριζει,ευκαιρια για να κονομησουνε μερικοι...

Την εχουμε χρυσοπληρωσει την αγαπη μας ειναι η αληθεια.. 50 ευρω θα επρεπε να ηταν.."

Comment

Originally posted by Gianniwtis
                  τους πατησε το τραινο...

Comment

Working...
                  X