Announcement

Collapse
No announcement yet.

Video από διαδρομές 4x4

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Video από διαδρομές 4x4

Ανοίγω αυτό το topic για να βάζει όποιος θέλει βίντεο από διαδρομές που έχει κάνει, από παιχνίδια κλπ. Απλά για να μην το μπερδεύουμε με τα παιδιά που έχουν τα forester και μπαίνουν μερικοί σε συγκρίσεις

Ένα βίντεο από εμένα από την Κυριακή στο Καρπενήσι[i]

http://www.youtube.com/watch?v=7wj3dlAucGU
    "
    www.braters.gr

Ωραίος και σωστό ο Σαμ. Παρότι από χώρο με άλλου χαρακτήρα 4κίνητα, σέβεται αυτό που αρέσει στον άλλο χωρίς συγκρίσεις και παιδιαρίσματα.[i]

Το Τζιμνάκι γιατί δεν προχώρησε άλλο; Δεν φαίνεται και καλά στο βίντεο. Για κάνε και μια περιγραφή....
    "
    www.foresterclub.gr

Comment

Ωραίο θεματάκι άνοιξες Νίκο [i]

Κι εμένα μου κάνει εντύπωση γιατί δεν προχώρησε το τζίμνι...και ψηλωμένο είναι..με mud είναι? ...δεν βλέπω καλά "
      Μετεωρολογικός Σταθμός Αγ.Στεφάνου - Οικ. Αγ.Παρασκευής:
      http://www.weatherlink.com/user/aris/
      Κάμερα Σταθμού:
      http://www.metar.gr/ws/stefanos/astefanos000.jpg

Comment

Γιατί ήταν η ώρα 3:30 το μεσημέρι και από τις 10 το πρωί ήμασταν στα βουνά.

Το jimny επέλεξε να μην προχωρήσει γιατί το χιόνι πέρναγε τους 40 πόντους πιο πέρα αλλά ο βασικός λόγος ήταν ότι δεν ξέραμε καθόλου το δρόμο, με την άποψη αν βγαίνει κάπου. Και αν είχαμε θέμα, ναι μεν είχαμε εργάτη και ιμάντες, αλλά θα είχε δέντρα ή κάτι άλλο να δεθούμε????Στα 500-600 μέτρα μόνο ένα βρήκαμε!!! Εγώ σερνόμουν με την κοιλιά και επειδή λέω δεν θέλω με αυτό το αμάξι καμιά περιπέτεια ας γυρίσουμε γιατί πεινάω.

Ξέρεις τι είναι να σε περιμένουν μπριζόλες και αλλά παρόμοια νηστίσιμα δίπλα στο τζάκι??? ΚΟΛΑΣΗ!!!!!!!!!!! χαχαχαχα
        www.braters.gr

Comment

’ρη το jimny είναι και ψηλωμένο με όλα τα παρελκόμενα και μπλοκέ κατ' επιλογήν πίσω και mud λάστιχα 30/10,5/15 και άλλα γρανάζια βοηθητικού για πιο κοντές σχέσεις αλλά και λίγο πιο κοντές μακρυές και άλλα πολλά.

Αλλά επειδή όπως είπα, δεν ξέραμε το δρόμο και κυρίως μας έπαιρνε το βράδυ, είπαμε να το αφήσουμε. Όρεξη να έχουμε και θα ξαναπάμε!!!
          www.braters.gr

Comment

Πρόσεξα και τη δήλωση στο 2:28.[i] Σαφώς και ήταν φιλικό πείραγμα, δεν το συζητάω, αλλά πλάκα πλάκα, έλλειψη δύναμης ή λάστιχα δυσκόλεψαν το Terios από το να προχωρήσει εκεί που σταμάτησε; Edited by: stolis "
            www.foresterclub.gr

Comment

Λάστιχα είμασταν κομπλέ. Δύναμη δεν είχαμε. Αλλά η τετρακίνηση ήταν ότι έπρεπε. Απλά δεν μπορούσα να κάνω εύκολα αναστροφή γιατί στην αρχή ήθελα να δω πως θα αντιδράσει με το κλείδωμα του κεντρικού. Μετά το έβγαλα και όλα οκ. Αν δεν είχαμε και το παραπανήσιο βάρος?? Βλέπε 4 αμορτισέρ για το σάμυ 30 κιλά το καθένα, ένα κομπρεσέρ αέρα για τα αμορτισέρ, 2 σετ αλυσίδες, τσάπες κλπ, φαγητά, ρούχα, και άλλα πολλά βάλε σύνολο 1340 σύνολο μετρημένο με μισό ρεζερβουάρ ( έκανα την μέτρηση σε πλάστιγγα γιατί φόρτωσα ξύλα!!!)και φαντάσου ότι ήμουν με γεμάτο ρεζερβουάρ!!! ’δειος στα 1100.

Παραπέρα θα προχώραγα αν δεν σερνόταν η κοιλιά. Και ο λόγος ήταν ότι τα λάστιχα ναι μεν σπίνιαραν αλλά δεν βεντούζωναν ώστε να χρειάζομαι κοντές σχέσεις. Απλά ήθελε χαλαρό σταθερό γκάζι και τιμόνι ευθεία. Σε πήγαινε μόνο του!!! ’ντε κανόνισε να πάμε καμιά χαλαρή βολτούλα!!!
              Edited by: Bigsam
              www.braters.gr

Comment

Εννοείτε πως ήταν φιλική και το είπα για πλάκα γιατί το βίντεο το τράβηξα για να το βάλω εδώ!!!! Αφιερωμένο με χαιρετισμούς φιλικούς ήταν!!!! Την επόμενη θα βάλω για τον ’ρη για να μην παραπονιέται :Ρ
                www.braters.gr

Comment

[TUBE]MyJoM1YjR_c[/TUBE]

στο χιονι εχουμε κολλησει ξανα.... αλλα οχι στην Αρκτικη, 1300 χιλιομετρα απο τον Βορειο Πολο. Εχει αλλη γλυκα το κολλημα εκει! [i] Το RAV4 εχει καρφια στα λαστιχα αλλα η τετρακινηση του ειναι....για κλαμματα!
                  "

Comment

ολα αυτα καλοκαιρι, γυρω στα μεσανυχτα και σε υψομετρο μολις 400 μετρα....

Comment

[TUBE]vjVzSInfPpU[/TUBE]

γιατι να εχεις εναν Εργατη και οχι πολλους? [i]
                      "

Comment

[TUBE]-3lR8QmyMp8[/TUBE]

τζιποβασια αυστηρως ακαταλληλη για οχηματα χωρις κιβωτιο υποπολλαπλασιασμου ή εστω αυτοματο κιβωτιο. (εκτος αν θελουν να σπασουν αμορτισερ λογω αυξημενης ταχυτητας ή να καψουν συμπλεκτη λογω μειωμενης ταχυτητας).

Φαινεται ευκολη διαδρομη αλλα.... απο κοντα θα δειτε ποσο ευκολη και μικρη ανηφορα ειναι...

Comment

Εγώ πιστεύω ότι ανέβηκες μέχρι κορυφή αλλά δεν το έβγαλες βίντεο [i]"
                          www.braters.gr

Comment

Originally posted by MountExplorer
                            γιατι να εχεις εναν Εργατη και οχι πολλους? [i]

...για καθαρά οικονομικούς λόγους / πρέπει να τους ντύσεις, να τους ταίσεις, να τους ποτίσεις, να τους κουβαλήσεις, έχουν μεγάλο κόστος κτίσης ...για να μην σου πω τα προβλήματα που βγάζουν / πιάσιμο μέσης, τραβήγματα στα άκρα τους, κάψιμο μυών κλπ κλπ "
                            Μετεωρολογικός Σταθμός Αγ.Στεφάνου - Οικ. Αγ.Παρασκευής:
                            http://www.weatherlink.com/user/aris/
                            Κάμερα Σταθμού:
                            http://www.metar.gr/ws/stefanos/astefanos000.jpg

Comment

εγω ετσι σαν ιδεα, χωρις να το εχω δει, εχω σκεφτει για εργατη μπρος-πισω σε ενα καθαροαιμο 4χ4...γιατι ομως δεν πολυ-κυκλοφορει? εσεις ως πιο πολυ γνωστες και κατοχοι πιο σκληρων 4χ4 και ισως λογω διαφορων αντιστοιχων κλαμπ, προφανως εχετε συναντησει?
                              Σκοπιανοί και άλλοι διαβάστε ιστορία! ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
                              ΟΡΟΣ ΤΟΜΑΡΟΣ (ΟΛΥΤΣΙΚΑ) 1974 μ. / 28-12-11

Comment

Working...
                              X