το ξερω πανο. εχεις δικιο......
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Alta Badia - Dolomites - 30 Ιαν - 06 Φεβ
Collapse
X
-
Originally posted by icegirlΑν μπορειτε να βοηθησετε κι εμενα γιατι βλεπω οτι το κατεχετε το σπορ θα ειμαι πασχα στη madonna di campiglio υπαρχει κατι που δεν θα πρεπει να χασω με τιποτα?καμια καλη διαδρομηκλπ? ευχαριστω εκ των προτερων...............................ice
Η madonna di campiglio ειναι κατα τετοιο τροπο σχεδισμενο το ΧΚ ωστε μπορεις να πας σε ολες τις πιστες κανοντας στην ουσια εναν κυκλο...οποτε μην αγχωνεσαι...
JIM FORD αν μαθεις κ σκι - σανιδα σε βλεπω καθε ΣΚ να παιρνεις την ΑΝΕΚ κ να τρεχεις ιταλικες αλπειςEdited by: TURMS
Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις
Comment
-
εισαι και Κερκυρα τυχερακια!!! Πας και Βενετια και μετα 2 ωρες δρομο, ισως και λιγοτερο...καλα δεν θα τρεχεις και του σκοτωμου με τον Νταη"..."Originally posted by TURMS
JIM FORD αν μαθεις κ σκι - σανιδα σε βλεπω καθε ΣΚ να παιρνεις την ΑΝΕΚ κ να τρεχεις ιταλικες αλπεις
Comment
-
με βαζετε φυτιλια......
αμα το πατησω το νται, δεν θα με πιανουνε......θα με κυνηγανε οι καραμπινιεροι και μονο με την λαμπο. ευτυχως ειναι μια μειον.........και δεν θα μπορουν να μου κανουν μπλοκο!! [i]
"Σκοπιανοί και άλλοι διαβάστε ιστορία! ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
ΟΡΟΣ ΤΟΜΑΡΟΣ (ΟΛΥΤΣΙΚΑ) 1974 μ. / 28-12-11
Comment
-
Α.................μου φτιαξατε ηδη τη διαθεση να στε καλα[i] παντως φαντασου τι απολαυστικη θα ειναι η μπυρα αν την πιεις αφου εχεις κατεβει αυτες τις πλαγιες,αλλη αισθηση σου λεω,δοκιμασε το και δε θα χασεις.Thanks για τις πληροφοριες,Μ.Τριτη αναχωρω και ως τοτε............................ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ
"
Comment
-
ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΕΛΕΙΑ ICE. θα δεις χιονακι τρελλο, ποιοτικο και μπολικο!!
οχι οτι σου ελειψε βεβαια στην πτολεμαιδα και στην ομορφη ευρυτερη περιοχη σου......
δεν εχεις παραπονο!! [i]"Σκοπιανοί και άλλοι διαβάστε ιστορία! ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
ΟΡΟΣ ΤΟΜΑΡΟΣ (ΟΛΥΤΣΙΚΑ) 1974 μ. / 28-12-11
Comment

Edited by: skipan "

Comment