Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ Η ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ????

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ Η ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ????

Paidia eimai se diafwnia me enan filo mou sxetika me tis diafores twn 2 autwn xionodromikwn.....boreite na mou peite tis diafores tous????
    ΘΕΛΩ ΧΙΟΝΙΙΙΙΙΙ!!!!

ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΑΣ Του forum να γραφουμε ολοι με ελληνικα γραμματα και οχι με αγγλικους χαρακτηρες........λοιπον δεν θα κατσΩ να μηλισω και πολυ......ΠΑΡΝΑΣΣΑΡΑ ΜΟΝΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΕΝΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ!!!!!ΚΑΙ ΡΕ ΚΑΛΑΒΤΥΤΙΝΕ ΜΙΣΑ ΤΟ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ????!!!!ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ!!!!!ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!!!!

Comment

προφανως κανετε πλακα...
      www.frozenwave.gr

Comment

ΟΧΙ....ΑΠΛΟΣ ΛΕΜΕ ΒΛΑΚΙΕΣ...ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΒΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΔΗΣΕΙΣ....?
        ΘΕΛΩ ΧΙΟΝΙΙΙΙΙΙ!!!!

Comment

οχι φιλος καθολου πλακα...... απλα εγω υποστηριζω παρνασσο και το παιδι ο τα καλαβρυτα!!!!!!!!!!!!!και εχουμε πολλεσ διαφωνιες και τρςγομαστε......παρακαλω πειτε μας και εσεις τισ γνωμες σασ για αυτα τα 2 Χ.Κ.........ευχαριστω......!!!!!

Comment

ειναι υποκειμενικο τελειως το θεμα...
            εγω ξεκινησα απο Παρνασσο αλλα τα τελευταια δυο χρονια περναω καλυτερα στον Χελμο[i]
            Edited by: south coast "
            www.frozenwave.gr

Comment

Δηλαδη? εσυ ας πουμε που θα διαλεγες να πας???
              ΘΕΛΩ ΧΙΟΝΙΙΙΙΙΙ!!!!

Comment

ναι οκ ειναι υποκειμενικο.......αλλα θελουμε μια γενικη αποψη για το που ειναι καλυτερα....και μιλαω για ολους τους τομεις!!!

Comment

Οι TRANSFORMERS ή OI DISEPTIKONS είναι καλύτεροι???

Comment

ρε παιδια τα θεματα αυτα που ανοιγετε δεν εχουν κανενα νοημα. και θα πω το γιατι. επειδη σε λιγο θα ξεκινησει η φαγωμαρα μεταξυ των <<οπαδων>> των δυο χιονοδρομικων και το θεμα θα κλειδωθει. τι παει να πει παρνασσος vs καλαβρυτα??? ο καθενας επιλεγει το μερος που περναει καλυτερα και ευχαριστιεται το αγαπημενο του σπορ..

Comment

Εγώ θα θέσω το θέμα σε μια πιο ευρεία βάση! Είναι σαν να λεμε τι προτιμας ischgl ή St. Anton? χαχαχα !!! θα τρελαθούμαι βρε παιδιά!!!!

Comment

Ποιες διαφορες να σου πουμε εμεις?..αν εχεις παει και στα δυο μπορεις να βγαλεις τα συμπερασματα που ζητας..δεν θελει και πολυ μυαλο να διακρινεις τα υπερ και τα κατα του καθε χιονοδρομικου..
                        Live forwards.Learn backwards.

Comment

οκ σωστα παιδια.......αλλα οκ μην μας φατε και στη τελικη αλλος ανοιξε αυτο το θεμα γιατι εγω προτιμω παρνασσο και εκεινος καλαβρυτα και το ανοιξε ετσι να δει τι 8α πειτε απο περιεργια τεσπα..........τα λεμε παιδες!!!!!!!

Comment

Ρε παίδες το κάθε βουνό έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες ...
                            Τώρα τι να λέμε.
                            Εγώ πάντως Καλάβρυτα δαγκωτό...

Comment

παιδια δεν υπαρχει λογος να τσακωνεστε. Βασιλιτσα!!![i]"
                              <<Υγιειαν τε γαρ τοις σωμασι παρασκευαζει και οραν και ακουειν μαλλον, γηρασκειν δε ηττον>>

Comment

Working...
                              X