Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ξέρετε βενζινάδικο που να δίνει αποδείξεις?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ξέρετε βενζινάδικο που να δίνει αποδείξεις?

Ξέρετε κανένα βενζινάδικο που να δίνει αποδείξεις? Και να είναι και αξιόπιστο?[i]"

ναι ολα !!!! ειδικα λαμια !!! ζητας!!! και αθηνα σε κανα 2 που πηγα χαιδαρι δινανε και μαλιστα σε ενα μας κοψανε αντι για 30 45!!!

Comment

ΚΑΝΕΝΑ!!!

Comment

Originally posted by XXL !!!
        ναι ολα !!!! ειδικα λαμια !!! ζητας!!! και αθηνα σε κανα 2 που πηγα χαιδαρι δινανε και μαλιστα σε ενα μας κοψανε αντι για 30 45!!!
        [i]

Κανένα είναι η απάντηση. Μέχρι στιγμής δλδ...

Τα 24ωρα με τους αυτόματους πωλητές;"
        - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + -

Comment

Όλα αν ζητήσεις και πας και την πάρεις είναι η απάντηση! Δεν θα σου τη φέρει κανείς απο μόνος του... Edited by: GiaPa
          Υιοθέτησε κι εσύ ένα βουνό...μπορείς!

Comment

Originally posted by _3D_

[i]

Τα 24ωρα με τους αυτόματους πωλητές;

εισαι σιγουρος φιλε κανενα??????? μαλλον ναι για να γελας!!!! ακου να δεις ελα εδω Λαμια και αμα βαλεις καπου βενζινη και ζητησεις αποδειξη και δεν στην δωσουν φωναξε με.......! και δεν ξερω ποιοι ειναι οι αυτοματοι πωλητες και αν υπαρχουν σε βενζιναδικα!!! και στο χαιδαρι φλε χτες που κατεβηκα απεναντι στο δεξι μας χερι που εχει ενα BP ΠΡΙΝ ΤΟ παλατακι ζητησα με απο το βενζινα να μας κοψει και μας εκοψε και μαλιστα αντι για 30 ευρο 45!!

Edited by: XXL !!! "

Comment

βασει νομου απο οσο ξερω δεν ειναι υποχρεωμενα ακομα τα βενζιναδικα να κοβουν αποδειξεις...ετσι λεγαν ενα πρωι

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

Με ρωταει ενας φιλος,τετοιες αποδειξεις περνανε? [i]

"

Comment

Εμένα κανένας δεν μου δίνει... γμτ. Και εννοείται ότι ζητάω...

(πώς γίνεται να ζητάει η εφορία τις αποδείξεις από τα βενζινάδικα, αλλά τα βενζινάδικα να μην τις δίνουν?)

Παράλογο... παράλογο... δεν ακούω τίποτα!

(Πάντως αν ξέρετε κανένα σε περιοχές κοντά στο κέντρο της Αθήνας please πείτε μου.)

Comment

εδω στο Βόλο δίνουν
                    Βόλος Αυστρία παράνοια κ βία

Comment

Originally posted by _3D_

[i]

Τα 24ωρα με τους αυτόματους πωλητές;

εισαι  σιγουρος φιλε κανενα??????? μαλλον ναι  για να γελας!!!! ακου να δεις ελα εδω Λαμια και αμα βαλεις καπου βενζινη και ζητησεις αποδειξη και δεν στην δωσουν φωναξε με.......! και δεν ξερω ποιοι ειναι οι αυτοματοι πωλητες και αν υπαρχουν σε βενζιναδικα!!! και στο χαιδαρι φλε χτες που κατεβηκα απεναντι στο δεξι μας χερι που εχει ενα BP ΠΡΙΝ ΤΟ παλατακι ζητησα με απο το βενζινα να μας κοψει και μας εκοψε και μαλιστα αντι για 30 ευρο 45!!

Χαίρομαι που κάνω λάθος και υπάρχουν πρατήρια που δίνουν αποδείξεις. Ανέφερα 24ωρα με αυτόματο πωλητή γιατί βγάζει ένα χαρτάκι στο τέλος αλλά δεν θυμάμαι αν είναι απόδειξη ή όχι. Έχω καιρό να βάλω. Έχω ένα τέτοιο πρατήριο στα 200 μέτρα.

Με ξαφνιάζει πάντως που έκοψε 45 αντί 30 €. Αναρωτιέμαι τι κίνητρο είχε και δήλωσε παραπάνω... τέλος πάντων.

Αρκεί που δίνουν αποδείξεις. "
                      - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + -

Comment

μονο τιμολογιο δινουν
                        www.frozenwave.gr

Comment

το κινητρο θα περασε κανεις ποιο πριν κα ιδεν θα εκοψε και την εκοψε σε εμας!

Comment

Και εδώ δίνουν αποδείξεις. Εγώ ξέρω τουλάχιστον 3. Αν δε μου δίνουν, απλά δε βάζω βενζίνη.

Comment

Αποδειξη απο βενζιναδικο δεν παιρνω γιατι δε ζηταω ποτε... απο (κακη) συνηθεια.

Comment

Working...
                              X