θα ηθελα την δυμβουλή σας, είναι δυνατόν κάποια παλιά σκι που εχω, να μετατραπούν σε ορειβατικά η αλλιώς τι ενδιάμεσες λύσεις υπάρχουν.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ορειβατικό σκι
Collapse
X
-
Με καταλληλες δεστρες (δες πχ τις Fritchi) γινεται. Δεν χρειαζεσαι καν αλλες μποτες αν δεν σκοπευεις να κανεις μεγαλες διασχισεις, αρκει οι δικες σου να ειναι μαλακες. Επισης αν δεν θελεις να κανεις μεγαλες διασχισεις (οποτε σε απασχολει το βαρος), μπορεις να χρησιμοποιεις συμβατικα σκι με δεστρες που ειναι μια χαρα και για αλπικο σκι.
Πχ δες τις Fritschi Freeride, Marker Baron/Duke.
Βεβαια, εξαρταται για τι σκι μιλας. Αν ειναι πχ race, ξεxασε το. Το κοστος δεν εκτινασεται αν αγορασεις και ενα ζευγαρι σκι (που θα μπορεις να χρησιμοποιεις και στις πιστες) μια και οι δεστρες ειναι το ακριβο υλικο εδω. Μην ξεχασεις και τις φωκιες.ορθιοοοος ...
-
κατ'αρχάς ευχαριστώ για την πληροφορία. Είδα λιγο τις δέστρες,μου δημιουργήθηκε η εντύπωση πως είναι κάπως ακριβές..? Η αρχική μου σκέψη
ήταν να μετατρέψω κάποια παλιά Ροσινιόλ επειδή εχω αγοπράσει καινούρια, το δε ζητούμενο να διανύω μικρές διαδρομές, ανεβαίνοντας μικρές πλαγιές
οπου δεν υπάρχει αλλιώς πρόσβαση , με σκοπό την κατάβαση. Ευχαριστώ για κάθε πληροφορία.
Comment
-
πειστικό,ομολογώ, το επιχείρημά σου. Θα κάνω μια έρευνα αγοράς να δώ τιOriginally posted by spy!Ναι, ειναι ακριβες αυτες οι δεστρες αλλα επειδη αν καταλαβα καλα, ενδιαφερεσαι κυριως για καταβασεις, σκεψου ποσο πιο ακριβα ειναι τα
γονατα σου.
ακριβώς γίνεται...εύχομαι καλή συνέχεια.
Comment

Comment