Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ανακοίνωση

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ανακοίνωση

Το θέμα με την προσβλητική δημοσίευση παραποιημένης μου φωτογραφίας από το www.northmeteo.gr έχει αποκρυφτεί ανεξήγητα. Ο moderator που το απέκρυψε να το εμφανίσει το συντομότερο δυνατόν αλλιώς θα το ποστάρω ξανα και ξανα...

Απαιτώ την άμεση εμφάνιση του εκτός και αν υπάρχουν δυο μετρα και δυο σταθμά. Τα μέλη του snowreport θα πρέπει να γνωρίζουν με ποιους έχουν να κάνουν και γιατί τόσο καιρό δεχόμουνα εξευτελιστικές επιθέσεις.

Για εμένα δεν θεωρείται τίποτα ληξαν και υπάρχουν αποδείξεις πως δεν ήταν θεμα hacking όπως και άλλα στοιχεια που έχω στα χερια μου.
    www.YouWeather.com

Life is an adventure!

<a href=http://forum.snowreport.gr/forum_posts.asp?TID=23327&amp;PN=1" target="_blank">http://forum.snowreport.gr/forum_posts.asp?TID=23327&amp;PN=1</a>
    Edited by: Ambient "

Comment

Κι εμένα δεν μου πολυφάνηκε για χάκινγκ, αλλά μια επιπόλαια ενέργεια κάποιου ή κάποιων για να σπάσουν πλάκα...Καλύτερα θα ήταν να έλεγαν τι και πως, παρά τις δικαιολογίες που διαβάζω...Κρίμα πάντως, πολλαπλώς!!!Edited by: beach-snow

http://weatherparty.blogspot.gr/
      Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Δημήτρη το θέμα αυτό το έχει αναλάβει ο ίδιος ο κ.Βατικιώτης ,δικιά του απόφαση ήταν και με τον ίδιο θα μιλήσεις.Η στάση του κ. Βατικιώτη είναι ότι δεν μπορεί το συγκεκριμένο φόρουμ να αποτελεί μέρος επίλυσης διαφορών τρίτων μερών ,με την έννοια πως ότι έχει συμβεί ,έγινε σε άλλο χώρο από τον δικό μας εδώ.
        Αυτά όλα άσχετα με προσωπικές απόψεις.

Comment

κατι ανεφερε ο ambient νωριτερα για παντελονια αλλα δεν τα βλεπω
          www.frozenwave.gr

Comment

απαραδεκτα πραγματα κριμα ο σεβασμος παει περιπατο δημητρη δεν αξιζει να ασχολισε αδελφε μου εμεις ξερουμε πολυ καλα πιος εισαι και τι προσφερεις
            GR-NIKAIA-KRHTH-ο καιρος δεν ειναι τροικα να κανει περικοπες φετος θα τα δουμε ολα

Comment

Ο Kabman δεχεται συνεχως εξευτελιστικες επιθεσεις χωρις να εχει δωσει ποτε δικαιωμα και παντα ειναι συνεπης και ευγενικος.
              Γιατι λοιπον τοσο καιρο δεν κανει κατι καποιος γι΄αυτο?
              Συνεχως συγκεκριμενα ατομα ειναι ειρωνες, μιλανε ασχημα και δεν σεβονται κανεναν, που ειναι τοσο καιρο ο κυριος Βατικιωτης και γιατι δεν κανει κατι ωστε να διασφαλισει το επιπεδο αλλα και την ομαλη ροη του φορουμ?
              Edited by: Ambient

Comment

Aπαραδεκτο ολο αυτο το πραγματικα μπεμπεκιστικο αστειο...

Τι να πει κανεις... μονο γελια δεν προκαλει αυτο αλλα ντρεπομαι εγω ο ιδιος για το ατομο που δεν βρηκε την ντροπη καπου στα συναισθηματα του, για να μην προχωρησει σε αυτο...

Και ειμαι 90% σιγουρος για ποιος το εκανε το δημιουργημα...

Μην νομιζεται ορισμενοι οτι ξεχναμε φρασεις , ακομα και λεξεις που εχουν ειπωθει παλιοτερα στο φορουμ...

ΘΕΛΩ ΧΙΟΝΙΑΑΑΑ..ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!
                2008-2002-2004-2006

Comment

Καταπατάς κανονισμούς του φόρουμ με ιδιαίτερο τρόπο βλέπω.Αν εχεις αυτα τα στοιχεία λοιπον,φέρτα και σε εμάς για να δούμε πως βρέθηκε αυτή η φωτό στην σελίδα μας ( και όχι στο φόρουμ) . Και δεν απάντησες ακόμα,στο πως εμπλέκονται τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ στο θέμα αυτό.Αλλιώς δεν βλέπω τον λόγο που προβαίνεις σε τέτοιες ενέργειες.
                  http://www.northmeteo.gr/weather/ O καιρός ζωντανά στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης + κάμερα.

Comment

Δεν πειθεις και το ξερεις και εσυ και ολοι εδω[i]"
                    www.frozenwave.gr

Comment

Είμαι ενήμερος σχετικά και μετά από τηλεφωνική επικοινωνία και με
                      kabman. Παρακαλώ να μη δοθεί συνέχεια στη παρούσα φάση.
                      Πάνος Βατικιώτης
                      Snow Report
                      30 χρόνια Snow Report

Comment

Working...
                      X