Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

Φτανει πια!! αρχιζει κ κουραζει με το να ανοιγουμε συνεχεια τοπικ με εικονες Ελεος.Αφου υπαρχει τοπικ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ τοσο δυσκολο ειναι να τις ανεβαζουμε εκει??? να μην σχολιασω κ το κακο που παραεγινε με τα respect[i]. respect η κατω ραχουλα,respect η ανω ραχουλα respect respect respect respect.............. δεν εβλεπα τιποτα αλλο προχθες τι να πω???????.........................."
    sigpic

ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!!!!!!

Φωνή βοωντος εν τη ερήμω... Συγχαρητήρια στους mod, να πάνω απ όλα σε μας και στην βλακεία που μας δερνει! Edited by: Blacktan
    Χαρης Αιγαλεω

Comment

Η αλήθεια είναι ότι όντως είναι πολύ κουραστικό να βλέπεις παντού respect και εικόνες...[i]
      Όντως οι Mod ας κάνουν λίγο καλύτερα την δουλειά τους, το λέω εντελώς φιλικά και χωρίς κακή πρόθεση.

"

Comment

Και το κακως κειμενο με τα ασχετα θεματα που εσυ (δικαιως) διατυμπανιζεις εσυ εισαι που το εφαρμοζεις επισης. Δασκαλε που διδασκες...

Comment

Σε εμένα αναφέρεσαι?

Comment

Στο παλικαρι που ανοιξε αυτο το θεμα. Μπορουσε καλιστα να γραφει αυτο το σχολιο σε καθε θεμα το οποιο κρινει οτι πρεπει να το κανει και οχι ν ανοιγει νεο θεμα. Αλλα ετσι δεν θα εχει την ιδια προβολη. Γι αυτο και ακολουθησε τη γνωστη τακτικη των περισσοτερων. Ανοιγμα ενος θεματος στο 'καιρος γενικα' επειδη εκει θα εχει την πιο μεγαλη προβολη.

Comment

A, ΟΚ![i] Νόμιζα ότι το έλεγες σε εμένα... και έλεγα.. τι έκανα και μου το λέει.."

Comment

Οχι εσυ μια χαρα τα ειπες. Συμφωνω και επαυξανω. Και ο φιλος DENNISTLA ειχε 100 δικαια σ αυτο που ειπε αλλα τα εχασε στα ματια μου γιατι κατ εμε τα ειπε με λαθος τροπο. Edited by: xrnstos

Comment

ΟΚ φίλε μου. Σε ευχαριστώ για τα καλά λόγια![i]"

Comment

αυτο σας πειραξε??
                    δυστιχως σημερα αναβιωνουμε μνημες του παρελθοντος.
                    to snowreport για ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ εκλεισε το ματι στους 7 θεσσαλονικεις.
                    το θεμα αφορα αμεσα το φορουμ διοτι ευτο το μαπα σαιτ διαφημιζεται εδω και 10 μερες εδω και επισης αυτα τα ατομα αρχισαν απο εδω τα σχολια τους,,
                    χωρις κανεις να τα εμποδισει,
                    οι ψευτικες αναφορες με τα φοτοσοπ τους ωχριουν μπροστα στο ΝΕΟ αισχος της παρεας απο θεσσαλονικη.
                    οταν ημουν μοντ ειχα επισημανει αυτα τα κομπλεξικα ατομα.
                    ειχαμε γινειο οπως θυμαστε θεμα στην hw με τις ψευτοαναφορες τους πριν 2 χρονια,,
                    εδω και μερικες μερες ειχα δει και εγω τα ιδια ατομα να κανουν στα σαιτ τους που κατα κορον διαφημιζουν εδω αυτα τα αισχΟΙ για τον δημητρη.
                    ΜΑΛΙΣΤΑ δεν σταματησαν εκει αλλα ειχαν και σχολια.εχω και εγω κρατησει σελιδες 2 ημερων που ενω ανανεονοντουσαν ολα η φωτογραφια παρεμενε και γινοταν και αντικειμενο ειρωνιων,δεν ειπα λεξη γιατι τα θεωρησα βλακειες κομπλεξικων.αλλωστε οι ιδιοι εκαναν εδω ακομη 3 ειρωνικες επιθεσεις ολοι μαζι στον δημητρη τα τελευταια χρονια.
                    ειναι ομως ταυτοχρονα και χαζα παιδια.
                    αντι να ζητησουν ταπεινα συγνωμη καθοντε και λενε οτι ειναι χακινγκ..
                    ειναι ομως τοσο χαζοι που θα εχουν κανει φτπ απο την ιδα πυλη και αυτο δεν σβηνετε ποτε και πολυ ευκολα πλεον εντοπιζεται.οι χακερ ανεβαζουν παντα βεβαια μεσο αλλης πυλης τα χακινγκ τους.
                    προσπαθησα να μεταπεισω τον δημητρη αλλα ειναι ανενδοτος.

δεν μπορω παρα να ειμαι στο πλευρο του και πριν λιγο συνομιλησα με τον δικηγορο του και ειμαι μαρτυρας οτι αυτα υπηρχαν μερες εκει δυστιχως και ο δημητρης δικαια θα ζητησει αποζημιωση για ηθικη βλαβη και οχι μονο.
                    βεβαια επειδη εχουμε και εμεις νομικο τμημα ξερω καλα οτι αυτοι θα πληρωσουν 50.000 ευρω μετα απο 3-4 χρονια +δικηγορους και εξοδα δικαστηριου.αλλα ο δημητρης θα δικαιωθει ηθικα που ειναι και το ζητουμενο.και αυτοι θα εχουν μαυρο το πιστοποιητικο 3.
                    το snowreport αφου τους αφησε καλα καλα να το διαφημιζουν εδω 10 μερες+....τωρα ετρεξε να εξαφανισει την φωνη του δημητρη αλλα οπως εμαθα προτιθετε να παραδωσει τα δεδομενα τους στον δικηγορο του δημητρη.
                    Καλω τον φιλο δημητρη να το ξανασκεφτει αλλα αν τελικα δεν αλλαζει με τιποτα απ[οφαση ειμαι στο πλευρο του με καθε τροπο.
                    καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΛΕΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΚΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!!!!!!!!!

Comment

Έχεις δίκιο φίλε μου.. το λές το έχω δεί πολλές φορές..[i]"

Comment

Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ
                          αυτο σας πειραξε??
                          δυστιχως σημερα αναβιωνουμε μνημες του παρελθοντος.
                          to snowreport για ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ εκλεισε το ματι στους 7 θεσσαλονικεις.
                          το θεμα αφορα αμεσα το φορουμ διοτι ευτο το μαπα σαιτ διαφημιζεται εδω και 10 μερες εδω και επισης αυτα τα ατομα αρχισαν απο εδω τα σχολια τους,,
                          χωρις κανεις να τα εμποδισει,
                          οι ψευτικες αναφορες με τα φοτοσοπ τους ωχριουν μπροστα στο ΝΕΟ αισχος της παρεας απο θεσσαλονικη.
                          οταν ημουν μοντ ειχα επισημανει αυτα τα κομπλεξικα ατομα.
                          ειχαμε γινειο οπως θυμαστε θεμα στην hw με τις ψευτοαναφορες τους πριν 2 χρονια,,
                          εδω και μερικες μερες ειχα δει και εγω τα ιδια ατομα να κανουν στα σαιτ τους που κατα κορον διαφημιζουν εδω αυτα τα αισχΟΙ για τον δημητρη.
                          ΜΑΛΙΣΤΑ δεν σταματησαν εκει αλλα ειχαν και σχολια.εχω και εγω κρατησει σελιδες 2 ημερων που ενω ανανεονοντουσαν ολα η φωτογραφια παρεμενε και γινοταν και αντικειμενο ειρωνιων,δεν ειπα λεξη γιατι τα θεωρησα βλακειες κομπλεξικων.αλλωστε οι ιδιοι εκαναν εδω ακομη 3 ειρωνικες επιθεσεις ολοι μαζι στον δημητρη τα τελευταια χρονια.
                          ειναι ομως ταυτοχρονα και χαζα παιδια.
                          αντι να ζητησουν ταπεινα συγνωμη καθοντε και λενε οτι ειναι χακινγκ..
                          ειναι ομως τοσο χαζοι που θα εχουν κανει φτπ απο την ιδα πυλη και αυτο δεν σβηνετε ποτε και πολυ ευκολα πλεον εντοπιζεται.οι χακερ ανεβαζουν παντα βεβαια μεσο αλλης πυλης τα χακινγκ τους.
                          προσπαθησα να μεταπεισω τον δημητρη αλλα ειναι ανενδοτος.

δεν μπορω παρα να ειμαι στο πλευρο του και πριν λιγο συνομιλησα με τον δικηγορο του και ειμαι μαρτυρας οτι αυτα υπηρχαν μερες εκει δυστιχως και ο δημητρης δικαια θα ζητησει αποζημιωση για ηθικη βλαβη και οχι μονο.
                          βεβαια επειδη εχουμε και εμεις νομικο τμημα ξερω καλα οτι αυτοι θα πληρωσουν 50.000 ευρω μετα απο 3-4 χρονια +δικηγορους και εξοδα δικαστηριου.αλλα ο δημητρης θα δικαιωθει ηθικα που ειναι και το ζητουμενο.και αυτοι θα εχουν μαυρο το πιστοποιητικο 3.
                          το snowreport αφου τους αφησε καλα καλα να το διαφημιζουν εδω 10 μερες+....τωρα ετρεξε να εξαφανισει την φωνη του δημητρη αλλα οπως εμαθα προτιθετε να παραδωσει τα δεδομενα τους στον δικηγορο του δημητρη.
                          Καλω τον φιλο δημητρη να το ξανασκεφτει αλλα αν τελικα δεν αλλαζει με τιποτα απ[οφαση ειμαι στο πλευρο του με καθε τροπο.
                          Καλα δεν ντραπηκαν καθολου να βγαινουν και να λενε οτι το εκανε χακερ??
                          Και οχι μονο αυτο αλλα καποιος ειπε οτι το εκαναν για να δυσφημισουν το σαιτ τους επειδη
                          κερδιζει κοσμο απο το sr, με λιγα λογια οτι το εκανε το sr... ελεος

Comment

αχ αυτοι οι κακοι βορειοι ! αχ! αχ! ντροπη τους να πειραζουν καποια καλα παιδια που ποτε τους δεν προκαλεσαν κανενα!! κακοι βορειοι ! να! να! χεχεχεχε

φιλε μου σωστο το ποστ σου αλλα απο οτι βλεπεις αν δεν φανε καποιοι νοτιοι και βορειοι ενα καλο ban, γιατι τα λογια πιανουν τοπο μονο με νοημονες, δεν προκειται να γινει τιποτα

εχω αρχισει να αηδιαζω με το ποσο γλειωδεις ειναι καποιοι

Comment

Φιλε απ τη Δραμα δεν εχεις καταλαβει οτι ο ΓΙΑΝΝΗΣ κανει χαβαλε με τα παιδια απο βορεια Ελλαδα
                              και τις περισσοτερες φορες τους πειραζει...αλλα ποτε δε χρησιμοποιει κοσμητικα επιθετα ουτε το κανει με σκοπο να προσβαλει καποιον. [i]
                              "

Comment

Working...
                              X