Announcement

Collapse
No announcement yet.

3-5 πηγαδια σημερα

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

δεν υπαρχει λογος να μαλωνουμε η να ερχομαστε σε αντιπαραθεση για τετοια ζητηματαη να ριχνουμε ευθυνες δεξια η αριστερα αλλα να γινουμε λιγακι υπευθυνοι ολοι...και ιδιως αυτοι που ξεκινα για τα βουνα χωρις αλυσιδες η τα αναλογα λαστιχα εστω... Οσο για τον καθαρισμο του δρομου εχεις δικαιο Κωστα εως ενα σημειοα αλλα με τοοοσο χιονι και τετοια ενταση ητανε πολυ δυσκολο να γινει καθαρισμος σωστος...Περναγε το μηχανημα και σε 5-10 λεπτα επιανε ξανα για τα καλα..Αρα πρεπει εμιες να προσεχουμε και οχι μαγκιες με τα SUV ειδικα για να δειξουμε οτι εχουμε ακριβο αυτοκινητο και jeep...

Comment

Οσο για το ποσα ανεβηκαν...μαλλον περισσοτερα θα ελεγα πως ητανε φιλε μου Κωστα...Πραγματικος χαμος απλα λιγη περισσοτερο προσοχη και ολα θα πηγαινουν καλα...

Comment

Originally posted by kostas2004thes
        Originally posted by kyr
        Kostas2004thess , τα λάστιχα που αγόρασες λέγονται χιονο-λαστιχα.
        Για πάγο βάζεις λάστιχα με καρφιά ή αλυσίδες. Δε σε(σου) φταίει ούτε η Νάουσσα , ούτε το χ.κ. ή κάτι άλλο.
        Πως ανέβηκαν 500 αυτοκίνητα και 10 λεωφορεία επάνω ? Φινλανδοί ήταν οι οδηγοί τους ? Τίποτα ξαδέρφια του Βάτανεν και του Ραικόνεν ?

Σιγα μην ανεβηκαν 500 χτες!!!Αποκλειεται...
        Μια χαρα ανεβηκαν...(Και αρκετα παραπανω οχηματα μη σου πω)!
        Και εγω ημουν ενα απο τα πολλα ξαδερφια των (Βάτανεν-Ραικόνεν) [i] ... που ανεβηκαν χθες πανω!
        Με αλυσιδες ανεβαινες ακομα πιο ευκολα,παντα ομως με συνετη,συντηρητικη οδηγηση.!

"
        Wherever snow falls...

Comment

εγω δεν το πιστευω πως με χιονολαστιχα δεν μπορουσες ν ανεβεις....τοσα χρονια στα βουνα ποτε μα ποτε δεν ανεβηκα λογω χιονιου και ποτε δεν εχω βαλει αλυσιδες....με λιγη προσοχη και σταθερο γκαζι ανεβαινω παντου....και δεν εχω 4χ4....
          τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Comment

Originally posted by miscelano
            εγω δεν το πιστευω πως με χιονολαστιχα δεν μπορουσες ν ανεβεις....τοσα χρονια στα βουνα ποτε μα ποτε δεν ανεβηκα λογω χιονιου και ποτε δεν εχω βαλει αλυσιδες....με λιγη προσοχη και σταθερο γκαζι ανεβαινω παντου....και δεν εχω 4χ4....
            colin Mc ray?
            ....ο τρελος του χωριου

Comment

σημερα το πρωι στο μπανσκο πηγα να παρκαρω το καρο στο παρκινγκ της γονδολας και ειχε 30 εκ φρεσκο χιονι παντου....εκχιονιστικο το εκανα το getz!!!!ΔΕΝ το πιστευω οτι με καινουρια χιονολαστιχα δεν ανεβαινε τ αμαξι στα πηγαδια...

Comment

Originally posted by gavis

colin Mc ray?
                βρες το δρόμο κλειστό στη διασταύρωση μεταμορφωσης από αυτοκίνητα να βάζουν αλυσίδες και θα σου πω εγώ μετά για σταθερό γκάζι και προσοχή.τον Σουμάχερ και τον λεμπ να βάλεις δεν στο ξεκιναν με τίποτα.

Comment

Καλα τις φουρκετες που εχει ο δρομος των Πηγαδιων μονο στην διαδρομη του RALLY toy MONTECARLO τις βρισκεις[i]"
                  ....ο τρελος του χωριου

Comment

Originally posted by Loof

colin Mc ray?
                    βρες το δρόμο κλειστό στη διασταύρωση μεταμορφωσης από αυτοκίνητα να βάζουν αλυσίδες και θα σου πω εγώ μετά για σταθερό γκάζι και προσοχή.τον Σουμάχερ και τον λεμπ να βάλεις δεν στο ξεκιναν με τίποτα.
                    πριν μια βδομαδα που ανεβαινα βασιλιτσα ενας μπροστα μου σταματησε ακριβως πανω στη φουρκετα με μπολικη κλιση και χωρις ορατοτητα απ την αλλη μερια....σταματαω, τον κοιταω και του τ\λεω τι κανεις και μου λεει εμεινα....του λεω ποσο καραγκιοζης ειναι που δεν σταματησε ποιο πριν και παω να ξεκινησω αλλα τπτ, γλιστρουσα....καταιβαινω λιγο ποιο κατω και το αυτοκινητο περασε κανονικα με 4 χρονων χιονολαστιχα....δεν λεω οτι μπορει να ξεκινησει απ οποιοδιποτε σημειο, αλλα ρε παιδια με λιγη φορα απο παντου περνας με χιονολαστιχα..

Comment

Originally posted by Loof

colin Mc ray?
                      πριν μια βδομαδα που ανεβαινα βασιλιτσα ενας μπροστα μου σταματησε ακριβως πανω στη φουρκετα με μπολικη κλιση και χωρις ορατοτητα απ την αλλη μερια....σταματαω, τον κοιταω και του τ\λεω τι κανεις και μου λεει εμεινα....του λεω ποσο καραγκιοζης ειναι που δεν σταματησε ποιο πριν και παω να ξεκινησω αλλα τπτ, γλιστρουσα....καταιβαινω λιγο ποιο κατω και το αυτοκινητο περασε κανονικα με 4 χρονων χιονολαστιχα....δεν λεω οτι μπορει να ξεκινησει απ οποιοδιποτε σημειο, αλλα ρε παιδια με λιγη φορα απο παντου περνας με χιονολαστιχα..
                      τωρα εχεις δικιο.
                      παντως η Ελλαδα εχει πολλους καραγκιοζηδες,ενας πεθαινει,10 γεννιουνται!

Comment

Working...
                      X