Announcement

Collapse
No announcement yet.

3-5 πηγαδια σημερα

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ιντερκοντινενταλ ειναι.Παιδια δεν ανεβαινε με τιποτα.ΕΙχε παγο κι απο πανω χιονι και σπινιαρα

Comment

Originally posted by gavis
      Originally posted by lpap
      Λοιπον,επειδη εγω ανεβηκα σημερα κατα τις 8 και κατεβηκα πριν απο 10 λεπτα θα σας πω πως εχει η κατασταση.
      Ο δρομος γυρω στις 6 το πρωι ηταν μαυρος,απο τοτε και μετα αρχισε εντονη χιονοπτωση που συνεχιστηκε καθ ολη την διαρκεια της ημερας.
      τα μηχανηματα του δημου αρχισαν να καθαριζουν κατα τις 8 η ωρα και ηταν αρχικα 2 και μετα 3.
      το θεμα ειναι οτι οταν παμε σε ενα χιονοδρομικο στο οποιο η ενημερωση που δινει ειναι οτι ο δρομος θελει αλυσιδες,δεν φταιει αυτο αλλα εμεις
      δεν ηταν λιγα τα 4χ4 χτες με αποκορυφωμα ενα audi Q5 με μια αλυσιδα στην πισω ροδα που βρεθηκε καρφωμενο σε δεντρο και στα πλαγια!!!!
      Λοιπον μαθετε οτι η αλυσιδα ειναι αλυσιδα και ολα τα αλλα ειναι χαζομαρες,εμεις δηλαδη με καινουργιο χιονολαστιχο που βαλαμε τι ημασταν μ@λ@κες?
      οποτε την αλλη φορα πισοδερι,ειναι πιο οργανωμενοι!!!!
      Ipap kala το πηγες το θεμα αλλα στο τελος το <a href=mailto:%CE%BC@%CE%BC%CE%B7%CF%83%CE%B5%CF%82" target="_blank">μ@μησες</a>

Τι θα πει "στο πισοδερι,ειναι ποιο οργανωμενοι"?

του μπαμπα σου ειναι τα #3#!!!!!!!!!! εκχιονιστικα? η εισαι ο γιος του Δημαρχου....

ακου εκει στο πισοδερι να παει ο ανθρωπος
      Δεν το μ@μησα απλα εκνευριστηκα λιγο και ξεφυγα,αλλα τοσες φορες ειπε το παιδι οτι δεν ξαναερχομαι πηγαδια!!!!
      εσενα σε εκφραζει σαν ναουσαιο να σου λενε οτι μας ταιζε ο Λαναρας?
      ε οχι ρε παιδια,μια ζωη δεν θα ειμαστε οι υπηρετες!!!Ας ερθει οποιος θελει,γιατι τον αρεσει!!!!
      απλα οταν το παληκαρι εστρειψε για ναουσα,ενημερωθηκε τι γινοταν σημερα πανω
      και κατι ακομα απαντηση στον συγγραφεα του θεματος,τα πηγαδια ειναι δημοτικη επιχειρηση,τα εκχιονιστηκα ειναι του δημου,απλα φετος εβαλαν 2 απειρα παιδια,γιατι τους παλιους εμπειρους οδηγους δεν τους πληρωναν τα σκ!!!!

"

Comment

Ρε παιδια ο δρομος που περναει απ το πισοδερι,ενωνει Ελλαδα-Αλβανια ,δεν κλεινει ποτε τα εκχιονιστικα εκει ειναι πανω απο 5 χωρια που ο σταθμος αποχιονισμου ειναι απο τους ποιο συγχρονους που ειπαρχουν στην Ελλαδα

περθσι κατεβαινα και μπροστα μου διπλωσε μια νταλικα σε πολυ δυσκολο σημειο και ανοιξαν τον δρομο σε 20 λεπτα νωμιζες οτι ειδαν το σημβαν απο δορυφορο".....και πριν 2 κυρακες στα Πηγαδια απο ενα λεωφοριο εγηνε τις τρελης για2 ωρες εγω μπορεσα και περασα απ το σημειο και ειδοποιησα το εκχιονιστικο στο παρκιν αφου ανεβηκα απο το σημειο μετα 30 λ και αφου περιμενα στο μποτηλιαρισμα αλλα 30 λ!!!!!!!"
        ....ο τρελος του χωριου

Comment

Ενταξει παιδια οντως ειχε χιονι στο δρομο απο χαμηλα..αλλα που πας ρε καραμητρο οταν δεν εχεις λαστιχα και ειδικα αλυσιδες....(για οσους ξερουν την περιοχη ειδα αυτοκινητο(suzuki swift κοκκινο) να φευγει μπροστα στα ματια μου στη ευθεια του Σταυρου" φορωντας αλυδισες.)Τι να πω ρε παιδια χωρις καμια παιδεια και με αφθονη δοση επιπολαιτοτητας δεν προκειται να παμε μπροστα..).’σε που καθε κακομοιρης σταματουσε σε καθε στροφη για να βαλει αλυσιδες ΟΤΑΝ διαπιστωνε οτι επρεπε να βαλει...(οπως ανεφερθηκε ο skier78 και ο falcon)!Εγω ανεβηκα με χιονολαστιχα και στη διαδρομη προσπερασα αρκετα 4χ4 που προσπαθουσαν να τα βγαλουν περα στα χιονια μονο και μονο επειδη ηταν 4Χ4!Ελεος!!Μετα φταινε ολοι οι αλλοι εκτος απο μας...!Ειλικρινα σκεφτειτε αυτα που λετε-γραφετε...και μην ειστε υπερβολικοι!Στο βουνο πατε και οχι στην παραλια...."
          Wherever snow falls...

Comment

Επειδή ανέβηκα κι εγώ σήμερα πάνω έχω να πω πως ο δρόμος ήταν σε κατάσταση όπου άπαραιτήτως έπρεπε να φοράς αλυσίδες !!!! είτε έχεις χιονολάστιχα είτε τετρακίνιση κτλ. κτλ. πάντοτε τη πατάν οι εξυπνάκιδες που μου θέλουν εν μέσω ισχυρής χιονόπτωσης να ανέβουν και να κατέβουν το βουνό χωρίς αλυσίδες !! αν δεν φοράς δεν ανεβαίνεις ... έτσι είναι . Οσοι είχαν αλυσίδες ανέβηκαν μια χαρά .. εγώ προσωπικά ανέβηκα με φαμπια και αν κ είχα φθαρμένα λαστιχα οι αλυσλιδες έκαναν μια χαρά τη δουλειά τους...¨Κατά τη διάρκεα έντονης χιονόπτωσης είναι αδύνατον να είναι πεντακάθαρος ο δρόμος ... ακόμα και σε εθνικές οδούς ..πόσο μάλλον σε ορεινούς επαρχιακούς δρόμους ...ας μην τρελενόμαστε..χθες στο καιμάκ με μικρότερης έντασης χιονόπτωση ο δρόμος ήταν σε χειρότερη καάσταση αλλά κ πάλι με αλυσίδες είσουν κύριος !!!
            www.vermiobees.blogspot.com

Comment

Δεν το μ@μησα απλα εκνευριστηκα λιγο και ξεφυγα,αλλα τοσες φορες ειπε το παιδι οτι δεν ξαναερχομαι πηγαδια!!!!
              ε οχι ρε παιδια,μια ζωη δεν θα ειμαστε οι υπηρετες!!!Ας ερθει οποιος θελει,γιατι τον αρεσει!!!!
              και κατι ακομα απαντηση στον συγγραφεα του θεματος,τα πηγαδια ειναι δημοτικη επιχειρηση,τα εκχιονιστηκα ειναι του δημου,απλα φετος εβαλαν 2 απειρα παιδια,γιατι τους παλιους εμπειρους οδηγους δεν τους πληρωναν τα σκ!!!!
              Δεν ειπα οτι σας ταιζε ο Λαναρας.Ειπα οτι απο τοτε που εκλεισε η ανεργια στη Ναουσα εκτοξευτηκε.Κι οτι μια καλη εναλλακτικη δραστηριοτητα ειναι το χιονοδρομικο.Δεν ειπα οτι εισασταν υποδουλοι και εργατες ολοι στον Λαναρα....

Ξερω ομως η ανεργια αυξηθηκε πολυ στη Ναουσα απο τοτε που εκλεισε.

http://www.forthnet.gr/templates/newsPosting.aspx?p=140959

Τελοσπαντων το θεμα δεν ειναι ο Λαναρας και τα υπολοιπα.Το θεμα ειναι οτι αν θελετε να διατηρειτε τουρισμο για την πολη το χιονοδρομικο σας ειναι πολυ καλη επενδυση αλλα πρεπει να το κυνηγατε και να κραζετε οσους δεν το λειτουργουν καλα.Και να τα χωνετε σε αυτους.Ο επισκεπτης δεν φταιει σε τιποτα να ταλαιπωρειται.Διοτι ως γνωστον υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες.Για να σας επιλεγει καποιος σημαινει οτι κατι εχετε να του προσφερεται.Εγω πχ σημερα ενω ξεκινησα για Βασιλιτσα και δεν μπορεσα να παω,προσπερασα το Σελι απ το οποιο δεν εχω καλες εικονες για να ερθω Ναουσα,στην οποια εχω περασει καταπληκτικα αλλες φορες κι εχω φαει και πολυ καλα.Μην καταστρεφετε λοιπον αυτη την εικονα.

Comment

Αφου ρε όλοι πέρνουν το δίπλωμα με μέσο τώρα τι ψάχνουμε να βρούμε.Καλά κάνουν στις πιο βόρειες χώρες που κάνουν μαθήματα οδήγησης σε όλες τις συνθήκες.Εμείς εδώ στην Ελλάδα που να περιμένουμε τόσους μήνες για να παρουμε το δίπλωμα.Ούτε αλυσίδες ξέρουμε να βάζουμε.

Comment

Originally posted by kostas2004thes
                  Δεν ειπα οτι σας ταιζε ο Λαναρας.Ειπα οτι απο τοτε που εκλεισε η ανεργια στη Ναουσα εκτοξευτηκε.Κι οτι μια καλη εναλλακτικη δραστηριοτητα ειναι το χιονοδρομικο.Δεν ειπα οτι εισασταν υποδουλοι και εργατες ολοι στον Λαναρα....

Ξερω ομως η ανεργια αυξηθηκε πολυ στη Ναουσα απο τοτε που εκλεισε.

http://www.forthnet.gr/templates/newsPosting.aspx?p=140959

Τελοσπαντων το θεμα δεν ειναι ο Λαναρας και τα υπολοιπα.Το θεμα ειναι οτι αν θελετε να διατηρειτε τουρισμο για την πολη το χιονοδρομικο σας ειναι πολυ καλη επενδυση αλλα πρεπει να το κυνηγατε και να κραζετε οσους δεν το λειτουργουν καλα.Και να τα χωνετε σε αυτους.Ο επισκεπτης δεν φταιει σε τιποτα να ταλαιπωρειται.Διοτι ως γνωστον υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες.Για να σας επιλεγει καποιος σημαινει οτι κατι εχετε να του προσφερεται.Εγω πχ σημερα ενω ξεκινησα για Βασιλιτσα και δεν μπορεσα να παω,προσπερασα το Σελι απ το οποιο δεν εχω καλες εικονες για να ερθω Ναουσα,στην οποια εχω περασει καταπληκτικα αλλες φορες κι εχω φαει και πολυ καλα.Μην καταστρεφετε λοιπον αυτη την εικονα.
                  ΣΩΣΤΟΣ[i]"
                  ....ο τρελος του χωριου

Comment

Κώστα εντάξει χαλάρωσε λίγο.Αν πρόσεξες αυτά που έγραψε ο harder για τις εθνικές οδούς....πριν 3-4 χρόνια κατέβαινα Σαλόνικα από τον διεθνή με ισχυρή χιονόπτωση και από την Βέροια μέχρι τον κομβο του Κλειδιού ήταν ανοιχτή μόνο μία λωρίδα και με το ζόρι έπιανα τα 60 xlm την ώρα που δούλευαν και πόσα εκχιονιστικα.
                    Τώρα σε ένα βουνό πως μπορεί ο δρόμος να είναι καθαρός όταν περνάει το εκχιονιστικό και απο πίσω σε ένα λεπτό ασπρίζει πάλι?Και εφόσων έχεις τόσες ωραίες αναμνήσεις απο΄τα μέρη μας ,γιατί να μην ξαναέρθεις?
                    Εγώ που δεν έχω καμία καλή ανάμνηση από το καιμάκ θα τύχει 2-3 φόρες το χρόνο να πάω και εκεί.

Comment

Παιδία χαλαρώστε,το χιόνι που έριχνε χθές και σήμερα ήταν πάρα πολύ....
                      Μιλάμε οτι πέρναγε το εκχιονιστικο και μέσα σε ένα λέπτο το έστρωνε κανονικά....
                      Εγω ανέβηκα κανονικά με χιονολάστιχα,υπήρχαν κάποια σημεία που με δυσκολέψαν
                      στην οδήγηση αλλά με λίγη προσοχή όλα καλά......
                      Οι πίστες μέχρι τις 11:00 ήταν απίστευτες,μία απέραντη πούδρα....
                      Τώρα ο φίλος κώστασ είναι λιγάκι υπερβολικός,αδικεί καταστάσεις χώρις όμως να έχει και άδικο.....
                      Ένα να ξέρεις φίλε κώστα οτι τα 3-5 πηγάδια δεν έχουν την βοήθεια κανενός
                      ούτε καν της νομαρχίας στο θέμα εκχιονισμου όπως έχουν αλλα χιονοδρομικά,
                      αυτό τα λέει όλα....

Comment

Originally posted by kostas2004thes
                        Δεν το μ@μησα απλα εκνευριστηκα λιγο και ξεφυγα,αλλα τοσες φορες ειπε το παιδι οτι δεν ξαναερχομαι πηγαδια!!!!εσενα σε εκφραζει σαν ναουσαιο να σου λενε οτι μας ταιζε ο Λαναρας?ε οχι ρε παιδια,μια ζωη δεν θα ειμαστε οι υπηρετες!!!Ας ερθει οποιος θελει,γιατι τον αρεσει!!!!απλα οταν το παληκαρι εστρειψε για ναουσα,ενημερωθηκε τι γινοταν σημερα πανωκαι κατι ακομα απαντηση στον συγγραφεα του θεματος,τα πηγαδια ειναι δημοτικη επιχειρηση,τα εκχιονιστηκα ειναι του δημου,απλα φετος εβαλαν 2 απειρα παιδια,γιατι τους παλιους εμπειρους οδηγους δεν τους πληρωναν τα σκ!!!!
                        Δεν ειπα οτι σας ταιζε ο Λαναρας.Ειπα οτι απο τοτε που εκλεισε η ανεργια στη Ναουσα εκτοξευτηκε.Κι οτι μια καλη εναλλακτικη δραστηριοτητα ειναι το χιονοδρομικο.Δεν ειπα οτι εισασταν υποδουλοι και εργατες ολοι στον Λαναρα....Ξερω ομως η ανεργια αυξηθηκε πολυ στη Ναουσα απο τοτε που εκλεισε.http://www.forthnet.gr/templates/newsPosting.aspx?p=140959Τελοσπαντων το θεμα δεν ειναι ο Λαναρας και τα υπολοιπα.Το θεμα ειναι οτι αν θελετε να διατηρειτε τουρισμο για την πολη το χιονοδρομικο σας ειναι πολυ καλη επενδυση αλλα πρεπει να το κυνηγατε και να κραζετε οσους δεν το λειτουργουν καλα.Και να τα χωνετε σε αυτους.Ο επισκεπτης δεν φταιει σε τιποτα να ταλαιπωρειται.Διοτι ως γνωστον υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες.Για να σας επιλεγει καποιος σημαινει οτι κατι εχετε να του προσφερεται.Εγω πχ σημερα ενω ξεκινησα για Βασιλιτσα και δεν μπορεσα να παω,προσπερασα το Σελι απ το οποιο δεν εχω καλες εικονες για να ερθω Ναουσα,στην οποια εχω περασει καταπληκτικα αλλες φορες κι εχω φαει και πολυ καλα.Μην καταστρεφετε λοιπον  αυτη την εικονα.
                        καλα τα λες κωστα,ετσι ειναι τα πραγματα.ας καθαριζουν απο τις 6 το πρωι και ας ριξουν αλατι και αμα θελει ας κλεισει ο δρομος.ακουω μερικους να λενε για χιονολαστιχα.καλα χρυσα αλλα για χιονι,στον παγο δυσκολευουν τα πραγματα.πριν 2 βδομαδες στο σημειο που διπλωσαν τα λεωφορεια με κοψαν αυτοκινητα που βαζαν αλυσιδες.οταν πηγα να ξεκινησω δεν μπορουσα,αναγκαστηκα να βγω στο χωμα για να βρω τριβη.το ειπα και σε αλλο σημειο,οι φετινοι που καθαριζουν ειναι απειροι.γιατι περυσι ο δρομος ηταν πεντακαθαρος????????????????
                        σωστος καθαρισμος και οδηγικη παιδεια μας κανουν το ιδανικο.
                        ακαθαριστος δρομος και οδηγοι ταρζαν μας οδηγουν στα σημερινα αποτελεσματα.
                        ενα αυτοκινητο χωρις χιονολαστιχα μπορει να τα καταφερει σε καθαρο δρομο.
                        ενα αυτοκινητο με χιονολαστιχα μπορει και να μην τα καταφερει σε παγωμενο δρομο.
                        τα συμπερασματα δικα σας.

Comment

Ο δρόμος προς τα πηγάδια έχει πολλά προβλήματα:
                          1.Κακή χάραξη δηλαδη:
                          12% μοιρών ανηφόρες με φουρκέτες.
                          Στενός χωρίς σημεία για να σταματούν τα αυτοκίνητα και να βάζουν αλυσίδες.

2.Ελάχιστα μέσα αποχιονισμού.
                          Σε συνδυασμό με την χάραξη τα λίγα εκχιονιστικά χρειάζονται πολύ χρόνο για να κάνουν όλη την διαδρομή.

3.Δύσκολα σημεία.
                          Ανήλια στα οποία παγώνει γρήγορα το χιόνι και δημιουργούν προβλήματα.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με τους άπειρους οδηγούς δημιουργούν πολλά προβλήματα. Καλή γνώση του δρόμου και εμπειρία χρειάζεται η ανάβαση-κατάβαση στο χιονοδρομικό.
                          Όταν κατεβαίνεις (με αλυσίδες,χιονολάστιχα κλπ) εάν δεν γνωρίζεις τον δρόμο την έχεις άσχημα.
                          Τα γκρέϊντερ δεν είναι εκχιονιστικά γιατί πάνε αργά και το μαχαίρι τους είναι μερικά εκατοστά πάνω από τον δρόμο με αποτέλεσμα να αφήνουν ένα λεπτό στρώμα χιονιού που παγώνει.

Εγώ τόσα χρονιά που ανεβαίνω στο ΧΚ δεν συνάντησα ποτέ κανένα πρόβλημα (φυσικά υπήρχαν περιπτώσεις που δυσκολεύτηκα πολύ άλλα ανέβηκα). Γιατί εχω χιονολάστιχα , αλυσίδες και καλώδια για την μπαταριά. Υπάρχουν αλυσίδες που μπαίνουν σε όλα τα αυτοκίνητα (βλπ. αράχνες). Είναι στην ευθύνη του οδηγού να είναι σωστά προετοιμασμένος (γνώση , εξοπλισμό) για δύσκολες συνθήκες.

Comment

Ειναι κριμα για 5-10 οδηγους ( απειρους η χωρις αλυσιδες..χιονολαστιχα) να ταλαιπωρουνται εκατονταδες αλλοι... Ειναι απλα τα πραγματα και τα κανουμε βουνο..στα βουνα.!! Εχουμε παντα λυσιδες στο αυτοκινητο χρειαστουν δεν χρειαστουν τοσο βαρος εχουν που πολοι δεν μπαινουν στον κοπο? η ειναι ακριβες και δεν μπορουν να τις αγορασουν...ελεος πια...

Comment

Kostas2004thess , τα λάστιχα που αγόρασες λέγονται χιονο-λαστιχα.
                              Για πάγο βάζεις λάστιχα με καρφιά ή αλυσίδες. Δε σε(σου) φταίει ούτε η Νάουσσα , ούτε το χ.κ. ή κάτι άλλο.
                              Πως ανέβηκαν 500 αυτοκίνητα και 10 λεωφορεία επάνω ? Φινλανδοί ήταν οι οδηγοί τους ? Τίποτα ξαδέρφια του Βάτανεν και του Ραικόνεν ?
                              Χρήστος Κυριακόπουλος

Comment

Originally posted by kyr
                                Kostas2004thess , τα λάστιχα που αγόρασες λέγονται χιονο-λαστιχα.
                                Για πάγο βάζεις λάστιχα με καρφιά ή αλυσίδες. Δε σε(σου) φταίει ούτε η Νάουσσα , ούτε το χ.κ. ή κάτι άλλο.
                                Πως ανέβηκαν 500 αυτοκίνητα και 10 λεωφορεία επάνω ? Φινλανδοί ήταν οι οδηγοί τους ? Τίποτα ξαδέρφια του Βάτανεν και του Ραικόνεν ?

Σιγα μην ανεβηκαν 500 χτες!!!Αποκλειεται...

Comment

Working...
                                X