Announcement

Collapse
No announcement yet.

3-5 πηγαδια σημερα

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 3-5 πηγαδια σημερα

Σημερα ξεκινησα ολο χαρα να παω Βασιλιτσα.Στο δρομο ακουσα στο ραδιοφωνο οτι χιονιζει Κοζανη κι οτι η ΕΜΥ εβγαλε εκτακτο για χιονοπτωσεις στα πεδινα της Δυτικης Μακεδονιας οποτε λεω ας μη το ρισκαρω,ας παω καπου πιο Light."Κι εστριψα προς Ναουσα και 3-5 πηγαδια.
    Μεσα στη Ναουσα επεδταν νιφαδες αναμεμειγμενες με βροχη.Nα μη τα πολυλογω.Πριν καμια δεκαρια μερες ειχα βαλει νεα χιονολαστιχα.Χτες που ειχα παει μια βολτα στα χιονια στα ημιορεινα του νομου Θεσσαλονικης,μια χαρα περπατησα στο χιονι και μαλιστα σε καλη ποσοτητα.Οποτε λεω.Και στα πηγαδια θα ανεβω κανονικα.Ελα μου ομως που δεν μπορεσα.

Ενω προχωρησα καμια 10αρια χιλιομετρα μες το χιονι με τα ολοκαινουργια μου χιονολαστιχα Και προσπερνουσα πολλα αυτοκινητα,σε καποιο σημειο ειχε παγο απο κατω και δεν μπορουσα να προχωρησω.Γλιστρουσε.
    Αναγκαστηκα να γυρισω πισω...

Edited by: kostas2004thes "

Μισο-καθαρισμα εκαναν σημερα τα εκχιονιστικα με αποτελεσμα πολλοι να μην ανεβουν.πολλοι να μεινουν στον δρομο και ειμαι 100% σιγουρος οτι πολλοι δεν θα κατεβουν.....

παρολη την χιονοπτωση που ηταν πολυ εντονη για πολλες ωρες...ΔΕΝ επιτρεπεται να μην ασχολουνται επαγγελματκα με τον καθαρισμο του δρομου.

με 1 εκχιονιστικο.....πανω - κατω ....χεστα και αστα....

Ασχολουμαστε με το εαν πατανε πιστες.εαν καπνιζουν στα σαλε και δεν τους ΚΡΑΖΟΥΜΕ για την κατασταση του δρομου που περα που ειναι απο τους ποιο δυσκολους δρομους....και τους ποιο ΕΠΙΚΥΝΔιΝΟΥΣ γιατι δεν ασχολουνται οι υπευθηνοι-ανευθηνοι

Ηταν η τελευταια ΚΥΡΙΑΚΗ που ανεβαινω στα ΠΗΓΑΔΙΑ ...μονο καθυημερινες πλεον
    ....ο τρελος του χωριου

Comment

@kostas2004thes: Mιας και οοοολοι οι 25000 κατοικοι της Νάουσας ζουμε μόοοονο απο το χιονοδρομικο, που να μας φτασουν τα λεφτα να καθαριζουμε συνεχεια το δρόμο αφου μας εχουν για ρεζερβα οταν δεν μπορουν να πανε στη Βασιλιτσα;;; [i]

Δεν εχω ιδία γνωμη για το δρομο αλλα γνωστοι μου ανεβηκαν με διαφορετικα αυτοκινητα, χωρις αλυσιδες και δεν ειχαν προβλημα. Παντως για εναν μεσο οδηγο μου ειπαν οτι ισως χρειαζοταν αλυσιδες. ΔΕΝ καταλαβαινω που ειναι το απαραδεκτο στο να χρειαζονται αλυσιδες ή χιονολαστιχα για την αναβαση σε ενα χιονοδρομικο εν μεσω χιονοθυελλας...γιατι εριχνε σαν τρελλος!  Edited by: falcon "

Comment

Originally posted by gavis

Μισο-καθαρισμα εκαναν σημερα τα εκχιονιστικα με αποτελεσμα πολλοι να μην ανεβουν.πολλοι να μεινουν στον δρομο και ειμαι 100% σιγουρος οτι πολλοι δεν θα κατεβουν.....
        Φαινοταν οτι ηταν μισο καθαρισμα....Τωρα που το ξανασκεφτομαι καλυτερα που δεν μπορεσα να ανεβω...Το ιδιο μου πε κι ο τυπος που νοικιασα τα σκι κατω.Οτι ευτυχως που δεν ανεβηκες γιατι θα ταλαιπωριοσουν πολυ.Και ειχε δικιο.Αισχος και ντροπη να μην καθαριζουν το δρομο.Ποσες μερες τετοιες το χρονο εχει?Το εκχιονιστικο επρεπε να πηγαινοερχεται συνεχως....Γραμμενους μας εχουν.Γραμμενους κι εγω πλεον.

Το Πισοδερι σχεδον ποτε δεν με απογοητευεσε σ αυτον τον τομεα των δρομων...

Comment

Originally posted by falcon

Mιας και οοοολοι οι 25000 κατοικοι της Νάουσας ζουμε μόοοονο απο το χιονοδρομικο, που να μας φτασουν τα λεφτα να καθαριζουμε συνεχεια το δρόμο αφου μας εχουν για ρεζερβα οταν δεν μπορουν να πανε στη Βασιλιτσα;;; [i]

Δεν εχω ιδία γνωμη για το δρομο αλλα γνωστοι μου ανεβηκαν με διαφορετικα αυτοκινητα, χωρις αλυσιδες και δεν ειχαν προβλημα. Παντως για εναν μεσο οδηγο μου ειπαν οτι ισως χρειαζοταν αλυσιδες. ΔΕΝ καταλαβαινω που ειναι το απαραδεκτο στο να χρειαζονται αλυσιδες ή χιονολαστιχα για την αναβαση σε ενα χιονοδρομικο εν μεσω χιονοθυελλας...γιατι εριχνε σαν τρελλος!
          Το προβλημα σου ρε φαλκον ειναι οτι ειπε ο "φιλος" θα πηγαινε βασιλιτσα και ηρθε Πηγαδια σαν 2η λυση ....

εγω εχω ολα τα χιονοδρομικα τησ Β. ελλαδας γυρω μου και αφηνω τα λεφτα μου σε ολους .

Αλλα θελω στον δρομο των χιονοδρομικων την τροχαια που ειναι υπευθινη και να μην αφηνει ΚΑΝΕΝΑΝ να ανεβαινει οταν ΔΕΝ πληρει τις προηποθεσεις.....

για να ειναι ασφαλεις και εκεινοι που ειναι συνεπεις και σωστοι οδηγοι"
          ....ο τρελος του χωριου

Comment

Aυτο το εγραψα σαν αντιλογο-πλακα γιατι θεωρω οτι οι τονοι του Κώστα ειναι υπερβολικοι με δοση προσβολης.

Σε γενικες γραμμες ο δρομος για τα Πηγαδια καθαριζεται ικανοποιητικα και απο οτι καταλαβαινω τυχατε σε πολυ ισχυρη χιονοπτωση. Ενα εκχιονιστικο μας εδωσε η μοιρα μας και αυτο ανεβοκατεβαινει συνεχεια. Τωρα, λογια του τυπου, δουλευαμε ολοι στο Λαναρα και τωρα περιμενουμε ολοι να ζησουμε απο τα Πηγαδια, ειναι καπως....! Ασφαλώς και εχει τρωτα η λειτουργια των Πηγαδιων αλλα οργανωτικα ειναι καλυτερα απο τη Βασιλιτσα για την οποια ειχε ξεκινησει ο Κωστας.

Comment

Originally posted by falcon

@kostas2004thes: Mιας και οοοολοι οι 25000 κατοικοι της Νάουσας ζουμε μόοοονο απο το χιονοδρομικο, που να μας φτασουν τα λεφτα να καθαριζουμε συνεχεια το δρόμο αφου μας εχουν για ρεζερβα οταν δεν μπορουν να πανε στη Βασιλιτσα;;; [i]

Δεν εχω ιδία γνωμη για το δρομο αλλα γνωστοι μου ανεβηκαν με διαφορετικα αυτοκινητα, χωρις αλυσιδες και δεν ειχαν προβλημα. Παντως για εναν μεσο οδηγο μου ειπαν οτι ισως χρειαζοταν αλυσιδες. ΔΕΝ καταλαβαινω που ειναι το απαραδεκτο στο να χρειαζονται αλυσιδες ή χιονολαστιχα για την αναβαση σε ενα χιονοδρομικο εν μεσω χιονοθυελλας...γιατι εριχνε σαν τρελλος!
              Ε ενταξει δεν σας εχουμε μονο για ρεζερβα.Εγω ηθελα να παω στη Βασιλιτσα επειδη εχει πολυ περισσοτερο χιονι.Ηθελα να δω το διμετρο στοιβαγμενο.Αλλα τελικα το αποφασισα.Παντως το χιονοδρομικο σας εχει μεγαλη κινηση.Ισως ειναι και το πρωτο σε επισκεψιμοτητα επειδη εχει πιστες με καλη κλιση...

Ουτε ειπα εγω οτι και οι 20000 κατοικοι της Ναουσας ζειτε απο το χιονοδρομικο,αλλα αμφιβαλλεις οτι φερνει πολυ κοσμο?Αν σε ενα σαββατοκυριακο εχει 1000 ατομα επισκεπτες στο χιονοδρομικο ξερεις τι λεφτα αφηνουν αυτοι ειτε στα ξενοδοχεια,ειτε στο χιονοδρομικο ειτε σε ταβερνες,?

Γιατι δεν φροντιζετε να ειναι καθαρος ο δρομος?Πιστεψε με οταν εγω προσπαθησα να ανεβω ο δρομος ηταν σε αθλια κατασταση.Πολυ νωρις ειχε στρωμενο χιονι.Και εκει που σταματησα (περιπου 5 Km Πριν το χιονοδρομικο ) Ηταν χωραφι.Eπισης φαινοταν οτι δεν ειχε περασει μηχανημα γιατι στο πλαι δεν ειχε στοιβαγμενο χιονι..
              "

Comment

Λοιπον,επειδη εγω ανεβηκα σημερα κατα τις 8 και κατεβηκα πριν απο 10 λεπτα θα σας πω πως εχει η κατασταση.
                Ο δρομος γυρω στις 6 το πρωι ηταν μαυρος,απο τοτε και μετα αρχισε εντονη χιονοπτωση που συνεχιστηκε καθ ολη την διαρκεια της ημερας.
                τα μηχανηματα του δημου αρχισαν να καθαριζουν κατα τις 8 η ωρα και ηταν αρχικα 2 και μετα 3.
                το θεμα ειναι οτι οταν παμε σε ενα χιονοδρομικο στο οποιο η ενημερωση που δινει ειναι οτι ο δρομος θελει αλυσιδες,δεν φταιει αυτο αλλα εμεις
                δεν ηταν λιγα τα 4χ4 χτες με αποκορυφωμα ενα audi Q5 με μια αλυσιδα στην πισω ροδα που βρεθηκε καρφωμενο σε δεντρο και στα πλαγια!!!!
                Λοιπον μαθετε οτι η αλυσιδα ειναι αλυσιδα και ολα τα αλλα ειναι χαζομαρες,εμεις δηλαδη με καινουργιο χιονολαστιχο που βαλαμε τι ημασταν μ@λ@κες?
                οποτε την αλλη φορα πισοδερι,ειναι πιο οργανωμενοι!!!!

Comment

Κωστα, τωρα μιλας πιο ψυχραιμα. Ασφαλως και αγαπαμε" ΟΛΟΥΣ οσους μας επισκεπτονται και αφηνουν τα λεφτουδακια τους. Οπως ειπα και προηγουμενως, ο δρομος γενικα κρατιεται καθαρος και τυχατε σε ισχυρη χιονοπτωση, ΟΜΩΣ οσοι ειχαν χιονολαστιχα ή αλυσιδες ΔΕΝ ειχαν προβλημα. Αν η αστυνομια απαγορευε την αναβαση σε οσους ΔΕΝ φορουσαν αλυσιδες θα ηταν καλυτερα;;; Πολλοι οδηγοι ειναι ιδιαιτερα εμπειροι και ακομη περισσοτεροι εχουν πληρωσει αρκετα χρηματα για χιονολαστιχα. Πως να τους ξεχωρισει αυτους ενας κακομοίρης τροχονομος.

ΥΓ: Aν εχει δυο μετρα πατημενο στη Bασιλιτσα, εγω ειμαι ο Brad Pitt! Kαι ναι, το υψος του χιονιου το μετραω σαν τα Αμερικανακια...σε γυμνο, επιπεδο μερος και ΟΧΙ στα ανεμοσουρια και εκει που το "κοβουν" τα εκχιονιστικα! Αλλα θα μου πεις οτι αφου εχει 10 μετρα χιονι στην Κρητη, να μην εχει κανα 2 στη Βασιλιτσα;;;; Edited by: falcon "

Comment

Ακουσα σημερα απο καποιον οτι ενεχεται κι ο δημος με μισθωμενες αλατιερες στο καθαρισμα.Βασικα απο τον τυπο που γυρισα τα σκι.Ο οποιος αναγκαστηκε να μου δωσει τα λεφτα πισω.(εναν πελατη βρηκε κι αυτος και εχασε κι απο αυτον)!!....

Τι εκαναν αυτοι σημερα.Εγω εκαψα τοσα ευρω βενζινη για να ερθω.Κι εφυγα μες τα νευρα.Και με κακες εντυπωσεις.Το επομενο σαββατοκυριακο κι ανοιχτο να τον εχετε το δρομο,θα παω Πισοδερι η Βασιλιτσα.Ξανα δεν το αποφασιζω...

Comment

Κώστα τι μάρκα ελαστικών έβαλες?Το ρωτάω αυτό γιατί εγώ ανέβηκα γύρο στις 9 παρά όπου ο δρόμος είχε χιόνι από πολύ χαμηλά και παρόλο που έχω τετρακίνητο και 3 χρονών michelin alpin, έβλεπα κάτι δικίνητα με χιονολάστιχα να μπαίνουν στις στροφές καλύτερα από μένα. Επίσης με τέτοια ισχυρή χιονόπτωση που είχαμε σήμερα ήταν αδύνατον να καθαρίζοταν ο δρόμος όσες φορές και αν περνούσε το εκχιονιστικό.Παρόλα αυτά σήμερα είδα πολλά δικίνητα με χιονολάστιχα που κατάφεραν να ανέβουν μέχρι επάνω.

Comment

Originally posted by lpap
                        Λοιπον,επειδη εγω ανεβηκα σημερα κατα τις 8 και κατεβηκα πριν απο 10 λεπτα θα σας πω πως εχει η κατασταση.
                        Ο δρομος γυρω στις 6 το πρωι ηταν μαυρος,απο τοτε και μετα αρχισε εντονη χιονοπτωση που συνεχιστηκε καθ ολη την διαρκεια της ημερας.
                        τα μηχανηματα του δημου αρχισαν να καθαριζουν κατα τις 8 η ωρα και ηταν αρχικα 2 και μετα 3.
                        το θεμα ειναι οτι οταν παμε σε ενα χιονοδρομικο στο οποιο η ενημερωση που δινει ειναι οτι ο δρομος θελει αλυσιδες,δεν φταιει αυτο αλλα εμεις
                        δεν ηταν λιγα τα 4χ4 χτες με αποκορυφωμα ενα audi Q5 με μια αλυσιδα στην πισω ροδα που βρεθηκε καρφωμενο σε δεντρο και στα πλαγια!!!!
                        Λοιπον μαθετε οτι η αλυσιδα ειναι αλυσιδα και ολα τα αλλα ειναι χαζομαρες,εμεις δηλαδη με καινουργιο χιονολαστιχο που βαλαμε τι ημασταν μ@λ@κες?
                        οποτε την αλλη φορα πισοδερι,ειναι πιο οργανωμενοι!!!!
                        Ipap kala το πηγες το θεμα αλλα στο τελος το <a href=mailto:μ@μησες" target="_blank">μ@μησες</A>

Τι θα πει "στο πισοδερι,ειναι ποιο οργανωμενοι"?

του μπαμπα σου ειναι τα #3#!!!!!!!!!! εκχιονιστικα? η εισαι ο γιος του Δημαρχου....

ακου εκει στο πισοδερι να παει ο ανθρωπος

"
                        ....ο τρελος του χωριου

Comment

Originally posted by skier78
                          Κώστα τι μάρκα ελαστικών έβαλες?Το ρωτάω αυτό γιατί εγώ ανέβηκα γύρο στις 9 παρά όπου ο δρόμος είχε χιόνι από πολύ χαμηλά και παρόλο που έχω τετρακίνητο και 3 χρονών michelin alpin, έβλεπα κάτι δικίνητα με χιονολάστιχα να μπαίνουν στις στροφές καλύτερα από μένα. Επίσης με τέτοια ισχυρή χιονόπτωση που είχαμε σήμερα ήταν αδύνατον να καθαρίζοταν ο δρόμος όσες φορές και αν περνούσε το εκχιονιστικό.Παρόλα αυτά σήμερα είδα πολλά δικίνητα με χιονολάστιχα που κατάφεραν να ανέβουν μέχρι επάνω.
                          Ακριβως ετσι και εμεις με χιονολαστιχα ανεβηκαμε-κατεβηκαμε αψογα

σιγα-σιγα και με προσοχη!
                          ....ο τρελος του χωριου

Comment

Originally posted by kostas2004thes
                            Ακουσα σημερα απο καποιον οτι ενεχεται κι ο δημος με μισθωμενες αλατιερες στο καθαρισμα.Βασικα απο τον τυπο που γυρισα τα σκι.Ο οποιος αναγκαστηκε να μου δωσει τα λεφτα πισω.(εναν πελατη βρηκε κι αυτος και εχασε κι απο αυτον)!!....

Τι εκαναν αυτοι σημερα.Εγω εκαψα τοσα ευρω βενζινη για να ερθω.Κι εφυγα μες τα νευρα.Και με κακες εντυπωσεις.Το επομενο σαββατοκυριακο κι ανοιχτο να τον εχετε το δρομο,θα παω Πισοδερι η Βασιλιτσα.Ξανα δεν το αποφασιζω...
                            Καλύτερα όχι στην Βασιλίτσα.Ημουν εκεί την προηγούμενη Κυριακή.Ο δρόμος είχε φάρδος μιάμισης λωρίδας από την οποία η μία έκλεινε κατά διαστήματα απο αυτούς που διάβαζαν εγχειρίδια για το πως μπαίνουν οι αλυσίδες.[i]
                            Καλύτερα είναι να πας με ασφάλεια στο Πισοδέρι και ας περιμένεις μία ώρα στην ουρά για την καρέκλα.

"

Comment

Εγω παντως ειχα χιονολαστιχα ολοκαινουρια και δεν ανεβαινα....

Επισης οκ συμφωνοι οτι παντα χρειαζονται αλυσιδες.Το δικο μου αυτοκινητο δεν δεχεται αλυσιδες ομως γι αυτο και βασιστηκα στα χιονολαστιχα.
                              Στο Πισοδερι οντως ειναι πιο οργανωμενοι.....

Αν αδιαφορειτε στο να εχετε το χιονοδρομικο σας στολιδι τοτε τι να πω!!!

Comment

Working...
                              X