Announcement

Collapse
No announcement yet.

Νηνεμία διαρκείας στο Καϊμάκτσαλαν

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Νηνεμία διαρκείας στο Καϊμάκτσαλαν

Το ανεμόμετρο του μετεωρολογικού σταθμού δε λειτουργεί εδώ και μερες και εμφανίζεται στην ταχύτητα ανέμου 0 km/h. Δεν ξέρω αν χάλασε ή είναι πάλι καποια από τις κουτοπονηριές των χιονοδρομικών για να ξεγελούν τον κόσμο για ευνόητους λόγους.
    Επειδή δεν ενδιαφέρεται, απ ότι φαίνεται, κανείς για να επισκευαστεί, θελω να πω στους υπευθύνους, πως σήμερα αυτού του είδους η ζωντανή ενημέρωση που έχουμε απο τα χιονοδρομικά, με φωτογραφίες ανα 1 λεπτό και μετεωρολογικά στοιχεία, από οπου φαίνονται οι συνθήκες, αλλά και οι τάσεις που διαμορφώνονται, είναι μια από τις σημαντικές επενδύσεις για τα κέντρα.
    Για παράδειγμα εγώ σε καμια περίπτωση δε θα ξεκινήσω για Καϊμάκτσαλαν αν δεν ξέρω αυτά τα στοιχεία. Σε αυτή την περίπτωση, θεωρώ οτι οι συνθήκες μάλλον δεν ειναι κατάλληλες και παω αλλού. Περυσι προς το τέλος της σεζόν (27-3-09) ενω είχα αποφασίσει να παω πηγάδια, το πρωί πριν φυγω, είδα οτι στο Καϊμακ οι συνθήκες είναι καλές το επισκεφθηκα και φυσικά δεν το μετάνοιωσα γιατί πέτυχα μια καταπληκτική μέρα.
    Διορθώστε λοιπόν άμεσα το όργανο, γιατί διαφορετικά χανετε επισκέπτες, αλλα και εμείς χάνουμε το βουνό χωρίς λόγο.

Διορθώθηκε[i]. Εχασα όμως εγώ τη μερα μου σήμερα! (που λέει κι ο Γιωρίκας)"

Comment

Working...
    X