Παίδες χτες το απόγευμα κατά τις 5 ανέβηκα στο χιονοδρομικό για βόλτα αλλά να δω και τι παίζει. Ο δρόμος στα τελευταία 3 χιλιόμετρα με ΠΟΛΥ πάγο και ουσιαστικά μισο-ανοιγμένος, αφού όπως θα δείτε τα εκχιονιστικά είχαν ανοίξει χώρα για ένα αυτοκίνητο. Πραγματικά αν ερχόταν κάποιος από την άλλα δεν θα ήξερα τι να κάνω. Μόνο για αυτοκίνητα με χειμερινά ελαστικά ή αλυσίδες. Ένα Audi είχε κολλήσει στο πάρκινγκ και χρειάστηκε να σπρώξω και εγώ για να φύγει.
Στο χιονοδρομικό ήταν όλα κλειστά. Το μόνο που ήταν πάνω ήταν ένα εκχιονιστικό που είχε ξεκινήσει το καθάρισμα του δρόμου. Ακόμα και το πάρκινγκ ήταν ΟΛΟ γεμάτο χιόνι. Το βουνό έχει μια χαρά χιόνι. Οι φωτογραφίες νομίζω θα τα πουν όλα.
Ο δρόμος προς Βυτίνα αδιαπέραστος με οποιοδήποτε όχημα.
Την ώρα που έφευγα...
[i]
Ο δρόμος ανεβαίνοντας. Πολύς πάγος, πραγματικά χωρίς χειμερινά ελαστικά ή αλυσίδες ήταν απερίσκεπτο να ανέβεις πάνω.
Ο δρόμος πάλι.
’λλη μια φορά.
Το ρεύμα είναι εδώ...
Το πάρκινγκ που είναι ΟΕΟ?
Το babylift χαμένο στο χιόνι. Διακρίνεται πίσω ο Αρκτούρος.
Μια καλή άποψη του χιονοδρομικού.
Το σύνολο των εγκαταστάσεων στο χιονοδρομικό. Ενοικιάσεις, εισιτήρια, σχολή+ενοικιάσεις Βύρλος, Σαλέ.
Το πάρκινγκ πάλι, φυσικά στα λευκά και ο περίφημος Αετός από πιο κοντά.
Φεύγοντας, περιμένοντας να ανοίξει τον δρόμο.
Edited by: gordonas "
Στο χιονοδρομικό ήταν όλα κλειστά. Το μόνο που ήταν πάνω ήταν ένα εκχιονιστικό που είχε ξεκινήσει το καθάρισμα του δρόμου. Ακόμα και το πάρκινγκ ήταν ΟΛΟ γεμάτο χιόνι. Το βουνό έχει μια χαρά χιόνι. Οι φωτογραφίες νομίζω θα τα πουν όλα.
Ο δρόμος προς Βυτίνα αδιαπέραστος με οποιοδήποτε όχημα.
Την ώρα που έφευγα...
[i]
Ο δρόμος ανεβαίνοντας. Πολύς πάγος, πραγματικά χωρίς χειμερινά ελαστικά ή αλυσίδες ήταν απερίσκεπτο να ανέβεις πάνω.
Ο δρόμος πάλι.
’λλη μια φορά.
Το ρεύμα είναι εδώ...
Το πάρκινγκ που είναι ΟΕΟ?
Το babylift χαμένο στο χιόνι. Διακρίνεται πίσω ο Αρκτούρος.
Μια καλή άποψη του χιονοδρομικού.
Το σύνολο των εγκαταστάσεων στο χιονοδρομικό. Ενοικιάσεις, εισιτήρια, σχολή+ενοικιάσεις Βύρλος, Σαλέ.
Το πάρκινγκ πάλι, φυσικά στα λευκά και ο περίφημος Αετός από πιο κοντά.
Φεύγοντας, περιμένοντας να ανοίξει τον δρόμο.
Edited by: gordonas "

Comment